Seksualna atrakcyjność Michaela

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Captain_Eo1958

Seksualna atrakcyjność Michaela

Post by Captain_Eo1958 »

To co napiszę może niektórych zbulwersować, ale MIMO WSZYSTKO chiałbym poruszyć ten temat. Chodzi o seksualną atrakcyjność Michaela, nawet u jego fanów płci męskiej, i to zupełnie hetero.
Wiem, że wielu facetów boi się, że jak powiedzą, że inny facet jest atrakcyjny to ktoś może pomyśleć, że są homoseksualistami. Ale to bez sensu. Ja uwielbiam dziewczyny i nigdy w życiu nie myślałem o żadnym facecie w związku z seksem...poza Michaelam!;-)) Poza tym nie mam nic przeciwko homoseksualistom.
Moim zdaniem Michael jes BAAARDZO seksowny i czasami po prostu patrząc na niego nie można nie pomyśleć o seksie.
W tym momencie miałbym pytanie do fanów MJ, którzy są facetami. Czy MJ w jaki kolwiek sposób pociąga Was seksulanie? I czy moglibyście pocałowac Michaela w usta? Czy kiedykolwiek o tym myśleliście? Chodzi mi o prawdziwy seksulany pocałunek??? Pewnie powiecie, że jestem nienormalny, ale Michael jest jedynym facetem, którego nie brzydziłbym się pocałować. Więcej, ja bym chciał go pocałować! Nie zrobiłbym nic wiecej, zwałszcza, że moim zdaniem seks między dwoma facetami jest po prostu obrzydliwy. Chociaz ktos moze mieć inne zdanie.
Poza tym czy nie mielibyście ochoty zobaczyc Michalea w intymnej sytuacji? A może nawet być z nim w takiej? jak daleko moglibyście sie posunąć? (Te pytania oczywiście tyczą się zarówno fanek jak i fanów;-))))Wiem, że to jego prywatna sprawa, ale nic nie poradzę, że chciałbym go zoabaczyć jak kocha sie z jakąś napalona dziewczyną, i to w różnych pozycjach, jak się rozbiera, albo nawet jak się... onanizuje;-))) Chciałbym wiedzieć czy jest w łóżku dominujący, czy woli gdy dziewczyna przejmuje inicjatywę, jakie są jego ulubione pozycje, czy używa w łóżku brzydkich słów itd. Mimo, że zdaje sobie sprawę z tego, że to tylko jego sprawa i jego partnerek po prostu jestem ciekawy, dlatego jestem jego fanem (choć po tym co napisałem niektórzy pomyslą, że fanatykiem) i interesuje mnie WSZYSTKO co jego doyczy. A im bardziej jest to sekretne i intymne tym bardziej mnie to interesuje.
Nie wiem czy za to co piszę administrator nie wywali nnie z forum i czy niektórzy fani nie uznają, że moje myśli to jakieś świeokradztwo, ale CZY I WY O TYM TEŻ NIE MYŚLICIE? Jestem pewny, że każdy kiedyś o tym myślał. Czy MJ też działa na Was w taki seksualny sposób?

PS Ja też jestem przeciwnikiem traktowania ludzi jako tylko obiektów seksulanych. I na pewno nie traktuję tak MJ. Dowodem na to jest jego twórczośc, która interesuje mnie najbardziej.
Mj F-Anka

Post by Mj F-Anka »

Wow, odważny post. Pewnie wiele osób będzie zbulwersowanych tym tematem i to jeszcze tym bardziej że wyszedł ze strony płci męskiej. Ale mi się to bardzo spodobało, że doważyłeś się wkroczyć na ten temat. Jestem przekonana, że każdy już dorosły fan o tym myśli, tylko wstydzi się o tym powiedzieć. Dla mnie Michael jest bardzo sexowny i pociągający, może kiedyś "za młodu" był bardziej, wiadomo pełen werwy i energii i taki świeży ;) Szczególnie w teledyskach czy na koncertach Michael po prostu emanuje sexem, w zależności od piosenki jego taniec przesiąknięty jest erotyzmem. Weźmy na to "Come Together", to jest totalna extaza, albo teledysk "In The Closet" z Naomi... I rzeczywiście tu nie da się nie myśleć o sexie, te kawałki po prostu podkręcają i skazują na nieczyste myśli... ;) Myślę, że większość fanek którym Michael się podoba, ma fantazje z nim. Jest nawet zagraniczne forum przeznaczone tylko dla dziewczyn gdzie opisują one swoje najbardziej sprośne marzenia z Michaelem, są jakieś ankiety itp. Słowem mówiąc Michael jest gorący i patrząc na niego chce się go schrupać:D
SILENTIUM

Post by SILENTIUM »

...
Last edited by SILENTIUM on Mon, 25 May 2009, 0:02, edited 1 time in total.
Invincible

Post by Invincible »

Patrząc na Michaela nie da się nie oślinić i nie mieć tzw ,,kosmatych myśli". Przyznaje się od razu i bez bicia, że owszem mam różne takie seksowne wyobrażenia i nie przeczę, że poszła bym z Michaelem do łóżka. Jest niezwykle seksownym facetem i wcale się nie dziwię, że Captain_Eo ma również ,,brudne myśli". Podziwiam Captain_Eo za to, że jest szczery i nie boi się do tego przyznać. Bo pewnie większość fanek (i fanów) też ma chętkę na Michaela tylko w swym ,,rozsądku" boją się do tego przyznać. A więc oświadczam raz jeszcze: Ja chciałabym Michaela jako kochanka i bardzo erotycznie na mnie działa.
Image
Damita Jo

Post by Damita Jo »

Michael jest bardzo sexy i niesamowicie ponętny. Patrząc na niego mam różne marzenia. Czy chciałabym go mieć jako kochanka??....Jasne,że tak! On jest bardzo pociągający.... :love:
Image
thewiz

Post by thewiz »

Era 7" powraca :smiech:
DirtyDiana

Post by DirtyDiana »

!!!!!,znasz moje zdanie na ten temat :diabel:
ale nie powiem głośno ..bo sie wstydze:-) nenene
,, GONE TOO SOON... ''
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

Swintuchy! Ide sobie stad bo mnie zdeprawujecie do reszty! :smiech: (wlasciwie to do jakiej RESZTY? :diabel: )

Odwazny ten post, Kapitanie.... Chapeau bas!

ale obawiam sie, ze Pank go niedlugo wyprawi na dolne pietro
Image
Invincible

Post by Invincible »

:smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech:
Image
Pank

Post by Pank »

LittleDevil wrote:ale obawiam sie, ze Pank go niedlugo wyprawi na dolne pietro
Nigdy! Ten post jest... jest... piękny...
Majkel ze Stalowej

Post by Majkel ze Stalowej »

:love: :calus: :love: :calus: :love:

Powiem tyle... obecny Michael jest mało pociągający... nie wiem po co zrobił sobie operację plastyczną. Najseksowniej wyglądał za czasów albumu Bad... to prawda, ja też jestem 100% facetem i lubię tylko dziewczęta, ale Michael ma jednak w sobie coś, co może bym nie nazwał kobiecością, ale taką nutą sexappilu... oczywiście, gdybym miał okazję to bym Go pocałował i to z wielką chęcią. Nie, to nie wszystko - zazdroszczę Wade'owi Robsonowi, ten to nawet spał z Michaelem. Michael jest dla mnie Kimś niezwykłym i kocham Go za Jego muzykę i taniec. A już najbardziej marzy mi się gorący taniec z Michaelem tak jak w teledysku Blood on the dancefloor. No trudno. Podobnie działa na mnie Jezus, z tym że w tym przypadku nie mam żadnych seksualnych pragnień, ale poprostu chęć przytulenia się... być może to jest to coś, za czym marzy podświadomie każdy z nas.

I love Michael!
Majkel ze Stalowej życzy wszystkiego najlepszego!
Bi-chan

Post by Bi-chan »

Bravo! odważny post. :love:

Wyznam że też chciałabym się przekonać jak całuje i jakim jest kochankiem. Też kiedyś miewałam fantazje i szczególnie w pierwszych latach słuchania jego muzyki. do tej pory czasem się nad tym zastanawiam.

p.s. dajcie ten link na tą stronę :macha:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
wojtek_p-ce

Post by wojtek_p-ce »

Michael wygląda jak kobieta pod wzgledem braku zarostu, długich włosów i głosu.
joanna

Post by joanna »

Post jest super
Myślę, że nie ma na forum osoby, która nad tym by się choć raz nie zastanawiała, ponieważ nawet po tych operacjach Micheal wygląda pociągająco, jego sposób poruszania, gestów itp :happy: . I myślę, że ten post powinien pozostać bo jest bardzo ciekawy
billie_jean

Post by billie_jean »

joanna wrote:Post jest super
de gustibus non est disputandum...
joanna wrote:Myślę, że nie ma na forum osoby, która nad tym by się choć raz nie zastanawiała,
no cóż...ja myślę że jest. powiem więcej- myślę że nie jedna!
wniosek ->nie myśl tyle bo się zmęczysz
joanna wrote:I myślę, że ten post powinien pozostać bo jest bardzo ciekawy
wniosek-> jw

:surrender:

#b_j# uchodźca
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Post Reply