Michael Jackson - The One DVD (2004)

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Post Reply

Jak oceniasz tę płytę?

1
2
9%
2
0
No votes
3
4
18%
4
9
41%
5
1
5%
6
6
27%

Total votes: 22

Pank

Michael Jackson - The One DVD (2004)

Post by Pank »

2004: THE ONE

Ciekawe zrealizowany film o Michaelu Jacksonie wyprodukowany dla CBS Special. Tylko w nim możemy usłyszeć co o Królu Pop twierdzą takie osobistości jak: Beyonce Knowles, Missy Elliot, Dick Clark, Carson Daly, Shaggy, Savion Glover, Pharrell Williams, Wyclef Jean czy Quincy Jones. Przemyślenia dotyczące muzyki, klipów i wpływu Michael Jacksona na pop kulturę przeplatane fragmentami teledysków i koncertów - m.in. jeszcze z trasy promującej album Triumph z 1980 roku. Dodatkowo uaktualniona biografia, dyskografia oraz teledysk One more Chance... będący tylko miksem starych teledysków Michaela.

Image
Last edited by Pank on Mon, 06 Aug 2007, 23:47, edited 2 times in total.
Abe

Post by Abe »

Całkiem ciekawa pozycja i stosunkowo niedroga. Szkoda tylko, że brak polskich napisów do wyboru, no ale komuś może to nie przeszkadzać ;-)
SUNrise

Re: Michael Jackson - The One DVD (2004)

Post by SUNrise »

Pank wrote:2004: THE ONE
Na "The One" składa się na nią 40-minutowy film o Michaelu Jacksonie zamieszczonego dla CBS Special
Jestem konkretnie niepocieszona. Kupiłam to DVD, bo byłam przekonana (po przeczytaniu opisów na kilku stronach), że na DVD jest ten sam program, który był emitowany w CBS Special - MJ Number Ones. I niby na pierwszy rzut oka to faktycznie ten sam program, czas trwania ten sam, wypowiadają się w nim ci sami ludzie etc. a jednak - dla mnie to bardzo nie ten sam program, bo wszystkie wypowiedzi Slasha które były w CBS... (a było ich dość sporo) na DVD są wycięte co do sekundy. Why?
Może dla wielu to bez różnicy, ale dla mnie... Image

Z tego powodu oceniam The One tylko na 3!
ImageImage
Willy

Post by Willy »

SUNrise wrote: bo wszystkie wypowiedzi Slasha które były w CBS... (a było ich dość sporo) na DVD są wycięte co do sekundy.

Why?
Może dla wielu to bez różnicy, ale dla mnie...

Mogę tylko potwierdzić, ktoś tam nie chciał Slasha i go powycinał. Mam wersję ze Slashem na dvd ale takim vhsowym, domowej produkcji. Naprawdę nie wiem czemu ktoś zrobił Ci takie świństwo. :] Marnym pocieszeniem niech bedzie fakt iż fani Mya'i i Jennifer Lopez, również nie uświadczą swoich idoli na tej płytce. :]
Cocking

Post by Cocking »

Abe wrote:Całkiem ciekawa pozycja i stosunkowo niedroga. Szkoda tylko, że brak polskich napisów do wyboru, no ale komuś może to nie przeszkadzać ;-)
Jak ja kupowałem, to była jeszcze droga :D Kupiłem za 56 złotych i jeszcze głupki "NISKA CENA!" napisali :wariat: Teraz można za 26 złotych dostać... Płytki nie polecam właśnie ze względu braku polskich napisów... Nic nie rozumiem, co oni gadają :ziew: ;-) Przez co oceniam ją na 3.
jolene_

Post by jolene_ »

Ma ktoś może napisy? The One dostałam, przejrzałam że dużo gadają i teraz chcę obejrzeć całość...
Image
i can't stop now, i won't stop now
dawid.jackson

Post by dawid.jackson »

Szkoda że nie ma polskich napisów ale mi się podoba. Oceniam na 5-
Cocking wrote:Kupiłem za 56 złotych i jeszcze głupki "NISKA CENA!"
Ja też kupiłem za ok. 50 zł i napisali że to promocja.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Image
Post Reply