Janet Jackson
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Janet Jackson.
Pilnie potrzebuje fotki Janet z czasu kiedy był kręcony clip do Scream. Chodzi o włosy, tzn. ma dobrze być widać jej fryzurę. Chcę się tak właśnie obciąć i potrzebuję fotki którą mogłabym spokojnie fryzjerowi pokazać, tak żeby wiedział o co mi idzie.
Chodzi o to uczesanie.
Chodzi o to uczesanie.
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Re: Pilnie potrzebuje fotki Janet
Myślę, że z tą fotką spokojnie możesz się udać do fryzjera...szczególnie pana fryzjeraKASIA pisze:Pilnie potrzebuje fotki Janet z czasu kiedy był kręcony clip do Scream. Chodzi o włosy, tzn. ma dobrze być widać jej fryzurę. Chcę się tak właśnie obciąć i potrzebuję fotki którą mogłabym spokojnie fryzjerowi pokazać, tak żeby wiedział o co mi idzie.
Chodzi o to uczesanie.
tak, a jeśli obiecasz ją zostawić, może pan fryzjer sprawi Ci fryzurkę za darmoSUNrise pisze:Myślę, że z tą fotką spokojnie możesz się udać do fryzjera...szczególnie pana fryzjera
właśnie sobie pomyślałam... można jeszcze zrobić screenshoot'a z teledysku SCREAM, kiedy dobrze widać fryzurkę. Z chęcią bym pomogła, ale niestety nie mam Windows Media Playera Classic i nie mogę nic zrobić...
kate pisze:tak, a jeśli obiecasz ją zostawić, może pan fryzjer sprawi Ci fryzurkę za darmoSUNrise pisze:Myślę, że z tą fotką spokojnie możesz się udać do fryzjera...szczególnie pana fryzjera
właśnie sobie pomyślałam... można jeszcze zrobić screenshoot'a z teledysku SCREAM, kiedy dobrze widać fryzurkę. Z chęcią bym pomogła, ale niestety nie mam Windows Media Playera Classic i nie mogę nic zrobić...
Nici Mój fryzjer lubi chłopczyków
Screama mam w kiepskiej jakości.
I jednak wolę, żeby na tym zdjięciu była mniej rozczochrana
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
What’s going on
co z Janet?
macie jakieś nowinki o Janet?? bo ja mam tylko pare MIchaela i jej fotek z procesu a reszta to nic.... jak wiecie co tam u niej to napiszcie....
MIke is the best!!!! Kocham Cię MIke!! ;-*
Re: co z Janet?
Właściwie to nie wiem, co robi... Muszę sprawdzić na Onecie! :]
[po dwóch minutach]
Już wiem! W studiu pracuje nad nową płytą z Jimmy Jamem i Terry Levisem. A w plotkach przeczytałem:
"Jej życzenia były oburzające. Zażądała 20 czarnych ręczników, 20 świec o długości dokładnie 5 cali i mleka sojowego do herbaty o smaku waniliowym. W dodatku jestem pewna, że zupełnie z tych rzeczy nie skorzystała"- mówi 22-letnia Cotton.
Skaaandal!
Po za tym coś tam słyszałem, że u Michaela w Bahrainie była chwil parę... Gdybyś przeczytała poprzednie wiadomości, to na pewno być wiedziała :]
[po dwóch minutach]
Już wiem! W studiu pracuje nad nową płytą z Jimmy Jamem i Terry Levisem. A w plotkach przeczytałem:
"Jej życzenia były oburzające. Zażądała 20 czarnych ręczników, 20 świec o długości dokładnie 5 cali i mleka sojowego do herbaty o smaku waniliowym. W dodatku jestem pewna, że zupełnie z tych rzeczy nie skorzystała"- mówi 22-letnia Cotton.
Skaaandal!
Po za tym coś tam słyszałem, że u Michaela w Bahrainie była chwil parę... Gdybyś przeczytała poprzednie wiadomości, to na pewno być wiedziała :]
- LittleDevil
- Site Admin
Re: co z Janet?
Jestem pewna, że skorzystała przynajmniej z jednej; waliza złota dla tego, kto wie po co jej pozostałe 19 sztukPank pisze: A w plotkach przeczytałem:
"[...]Zażądała 20 świec o długości dokładnie 5 cali [...] W dodatku jestem pewna, że zupełnie z tych rzeczy nie skorzystała [...]
Janet Jackson
http://www.billboard.com/bbcom/news/art ... 1001657459
Ciekawa wiadomość na koniec. Jimmy Jam marzy o współpracy z Sade i jej duecie z Sealem. Jestem za.
Ciekawa wiadomość na koniec. Jimmy Jam marzy o współpracy z Sade i jej duecie z Sealem. Jestem za.
Ostatnio zmieniony ndz, 24 gru 2006, 21:10 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Nowa płyta Janet w kwietniu lub maju 2006
Juz sie ciesze na nowa płyte janet
I LOVE janet TOO!
mania
A propos nowego albumu Janet, wczoraj na Fox News Jimmy Jam powiedział, że Janet uczy się gry na gitarze dla celów filmu i nowej płyty Producent R’n’B, Harris powiedział, że artystka załapała grę na gitarze od razu, „ Ona ma to w genach”.
Co do filmu, który ponoć nosi tytuł „Tennessee”, zapowiada się ciekawie. Film ma być o dwóch braciach, którzy podążają przez Amerykę w poszukiwaniu ojca, który jest im obcy. Podobno Aaron Woodley ma być reżyserem, oto jego filmografia.
http://www.aaronwoodley.com/main.html
Ja osobiście mam nadzieję, że to będzie ambitny film, gdzie Janet będzie mogła się wykazać a stać ją na wiele :) Czekam z nieciepliwością na obie produkcje… :)
Tak swoją drogą ciekawe, że do tej pory nie ujawniono prawie żadnych szczegółów nowej płyty Janet a według Billboard już prawie kończą prace…Jak to się im udało…żadnych przecieków?
Co do duetu Sade i Seala też jestem za
http://www.miss-janet.com/index.phtml?go=scream
Co do filmu, który ponoć nosi tytuł „Tennessee”, zapowiada się ciekawie. Film ma być o dwóch braciach, którzy podążają przez Amerykę w poszukiwaniu ojca, który jest im obcy. Podobno Aaron Woodley ma być reżyserem, oto jego filmografia.
http://www.aaronwoodley.com/main.html
Ja osobiście mam nadzieję, że to będzie ambitny film, gdzie Janet będzie mogła się wykazać a stać ją na wiele :) Czekam z nieciepliwością na obie produkcje… :)
Tak swoją drogą ciekawe, że do tej pory nie ujawniono prawie żadnych szczegółów nowej płyty Janet a według Billboard już prawie kończą prace…Jak to się im udało…żadnych przecieków?
Co do duetu Sade i Seala też jestem za
http://www.miss-janet.com/index.phtml?go=scream
niewiele nowego, ale zawsze cos... :))Janet Jackson podpisała kontrakt na udział w filmie "Tennessee".
W filmie zostanie przedstawiona historia dwóch braci, którzy wyruszają w podróż by odnaleźć ojca.
Oprócz Jackson, w obrazie zagrają również Martin Henderson, który wystąpił w "The Ring" oraz "Torque. Jazda na krawędzi" i Macaulay Culkin, znany przede wszystkim z serii filmów o Kevinie: "Kevin sam w domu" i "Kevin sam w Nowym Jorku".
Obraz wyreżyseruje Aaron Woodley, natomiast produkcją zajmie się Lee Daniels. Zdjęcia rozpoczną się w marcu. Ekipa będzie pracować w Nowym Meksyku oraz Tennessee.
Jackson ostatnio wystąpiła w drugiej części filmu "Gruby i chudszy 2".