Janet Jackson

Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

KASIA

Janet Jackson.

Post autor: KASIA »

Pilnie potrzebuje fotki Janet z czasu kiedy był kręcony clip do Scream. Chodzi o włosy, tzn. ma dobrze być widać jej fryzurę. Chcę się tak właśnie obciąć i potrzebuję fotki którą mogłabym spokojnie fryzjerowi pokazać, tak żeby wiedział o co mi idzie.

Chodzi o to uczesanie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
japrosic
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
SUNrise

Re: Pilnie potrzebuje fotki Janet

Post autor: SUNrise »

KASIA pisze:Pilnie potrzebuje fotki Janet z czasu kiedy był kręcony clip do Scream. Chodzi o włosy, tzn. ma dobrze być widać jej fryzurę. Chcę się tak właśnie obciąć i potrzebuję fotki którą mogłabym spokojnie fryzjerowi pokazać, tak żeby wiedział o co mi idzie.
Chodzi o to uczesanie.
Obrazek
japrosic
Myślę, że z tą fotką spokojnie możesz się udać do fryzjera...szczególnie pana fryzjera :-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

SUNrise pisze:Myślę, że z tą fotką spokojnie możesz się udać do fryzjera...szczególnie pana fryzjera :-)
tak, a jeśli obiecasz ją zostawić, może pan fryzjer sprawi Ci fryzurkę za darmo ;-)

właśnie sobie pomyślałam... można jeszcze zrobić screenshoot'a z teledysku SCREAM, kiedy dobrze widać fryzurkę. Z chęcią bym pomogła, ale niestety nie mam Windows Media Playera Classic i nie mogę nic zrobić... :smutek:
KASIA

Post autor: KASIA »

kate pisze:
SUNrise pisze:Myślę, że z tą fotką spokojnie możesz się udać do fryzjera...szczególnie pana fryzjera :-)
tak, a jeśli obiecasz ją zostawić, może pan fryzjer sprawi Ci fryzurkę za darmo ;-)

właśnie sobie pomyślałam... można jeszcze zrobić screenshoot'a z teledysku SCREAM, kiedy dobrze widać fryzurkę. Z chęcią bym pomogła, ale niestety nie mam Windows Media Playera Classic i nie mogę nic zrobić... :smutek:

Nici :smutek: Mój fryzjer lubi chłopczyków :surrender:
Screama mam w kiepskiej jakości.
I jednak wolę, żeby na tym zdjięciu była mniej rozczochrana :wariat:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

ObrazekObrazek
Obrazek

No tylko problem w tym że Janet jest rozczochrana w tym teledysku hmm ,moze coś takiego:

Obrazek
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Nie no super jest ta rozczochrana fryzura! Szczególnie fajnie wygląda ta nr 3 co william wkleił. Zetnij się tak, naprawdę zetnij się tak. Później podeślij nam swoją fotkę to porównamy.
Tylko boje się ze dostaniesz następnego dnia kurwicy jak sama będziesz musiała ułożyć tą fryzurę
Awatar użytkownika
@Pusia@

co z Janet?

Post autor: @Pusia@ »

macie jakieś nowinki o Janet?? bo ja mam tylko pare MIchaela i jej fotek z procesu a reszta to nic.... :smutek: jak wiecie co tam u niej to napiszcie.... ;-)
MIke is the best!!!! Kocham Cię MIke!! ;-*
Awatar użytkownika
Pank

Re: co z Janet?

Post autor: Pank »

Właściwie to nie wiem, co robi... Muszę sprawdzić na Onecie! :]

[po dwóch minutach]

Już wiem! W studiu pracuje nad nową płytą z Jimmy Jamem i Terry Levisem. A w plotkach przeczytałem:

"Jej życzenia były oburzające. Zażądała 20 czarnych ręczników, 20 świec o długości dokładnie 5 cali i mleka sojowego do herbaty o smaku waniliowym. W dodatku jestem pewna, że zupełnie z tych rzeczy nie skorzystała"- mówi 22-letnia Cotton.

Skaaandal!

Po za tym coś tam słyszałem, że u Michaela w Bahrainie była chwil parę... Gdybyś przeczytała poprzednie wiadomości, to na pewno być wiedziała :]
Awatar użytkownika
@Pusia@

Post autor: @Pusia@ »

super nowa płytka!!!!!!!!! ;-)
MIke is the best!!!! Kocham Cię MIke!! ;-*
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

przesuwam ten temat do "pogaduszek nie o MJ"
Obrazek
Awatar użytkownika
Sade

Re: co z Janet?

Post autor: Sade »

Pank pisze: A w plotkach przeczytałem:

"[...]Zażądała 20 świec o długości dokładnie 5 cali [...] W dodatku jestem pewna, że zupełnie z tych rzeczy nie skorzystała [...]
Jestem pewna, że skorzystała przynajmniej z jednej; waliza złota dla tego, kto wie po co jej pozostałe 19 sztuk :wariat:

:smiech: :smiech:
Awatar użytkownika
kaem

Janet Jackson

Post autor: kaem »

http://www.billboard.com/bbcom/news/art ... 1001657459

Ciekawa wiadomość na koniec. Jimmy Jam marzy o współpracy z Sade i jej duecie z Sealem. Jestem za.
Ostatnio zmieniony ndz, 24 gru 2006, 21:10 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mania

Re: Nowa płyta Janet w kwietniu lub maju 2006

Post autor: mania »

Juz sie ciesze na nowa płyte janet
I LOVE janet TOO! :-)
ObrazekObrazek

Post autor: dzina »

A propos nowego albumu Janet, wczoraj na Fox News Jimmy Jam powiedział, że Janet uczy się gry na gitarze dla celów filmu i nowej płyty :-) Producent R’n’B, Harris powiedział, że artystka załapała grę na gitarze od razu, „ Ona ma to w genach”.
Co do filmu, który ponoć nosi tytuł „Tennessee”, zapowiada się ciekawie. Film ma być o dwóch braciach, którzy podążają przez Amerykę w poszukiwaniu ojca, który jest im obcy. Podobno Aaron Woodley ma być reżyserem, oto jego filmografia.

http://www.aaronwoodley.com/main.html

Ja osobiście mam nadzieję, że to będzie ambitny film, gdzie Janet będzie mogła się wykazać a stać ją na wiele :) Czekam z nieciepliwością na obie produkcje… :)
Tak swoją drogą ciekawe, że do tej pory nie ujawniono prawie żadnych szczegółów nowej płyty Janet a według Billboard już prawie kończą prace…Jak to się im udało…żadnych przecieków?

Co do duetu Sade i Seala też jestem za :party:

http://www.miss-janet.com/index.phtml?go=scream
Awatar użytkownika
mania

Post autor: mania »

Janet Jackson podpisała kontrakt na udział w filmie "Tennessee".
W filmie zostanie przedstawiona historia dwóch braci, którzy wyruszają w podróż by odnaleźć ojca.
Oprócz Jackson, w obrazie zagrają również Martin Henderson, który wystąpił w "The Ring" oraz "Torque. Jazda na krawędzi" i Macaulay Culkin, znany przede wszystkim z serii filmów o Kevinie: "Kevin sam w domu" i "Kevin sam w Nowym Jorku".
Obraz wyreżyseruje Aaron Woodley, natomiast produkcją zajmie się Lee Daniels. Zdjęcia rozpoczną się w marcu. Ekipa będzie pracować w Nowym Meksyku oraz Tennessee.
Jackson ostatnio wystąpiła w drugiej części filmu "Gruby i chudszy 2".
niewiele nowego, ale zawsze cos... :))
ODPOWIEDZ