W 1996 roku, podczas rozdania Brit Awards, recital (Earth Song) MJ'a został przerwany przez Jarvisa Cockera. Liderowi Pulp nie spodobała się przerysowana choreografia zaprezentowana przez amerykańskiego artystę...
Właśnie.
Czy w związku z tym incydentem, spotykane są (w necie) jakieś materiały nagraniowe? Czy ktoś z Was może widział takowe?
Edit ---> Aaaw Willy! Wielkie dzięki!
Ostatnio zmieniony ndz, 31 gru 2006, 13:46 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Ja też coś o tym słyszałem. Nie wiem gdzie, ale gdzieś czytałem, że temu ziomowi nie spodobało się to, iż Michael "pozował na Mesjasza"
Sorry, ale ja do dziś nie wiem, o co biega...
Może ktoś nas oświeci???
Nie, nic takiego w internecie nie jest dostępne. Gdzieś czytałem jak ktoś się chwalił że ma na VHSie nagrany ten incydent, miał zripowac i się podzielić ale tak się nie stało.
Na początku ten nowy Mediafire był dobry,ale teraz mają ograniczenie prędkościowe ja zazwyczaj z Rapida i MU pobieram 180kb/s a teraz z tego max 70kb/s
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
No to powiedzcie mi przynajmniej jak sie sciaga z tego.. pokazuje mi sie jakis napis cos tam "-4 error submit cos tam cos tam.. " :( takie oddzielne okienko na wzor tego co sie pokazuje jak juz jakis plik wwygasa na megauploadzie :(
For-Example pisze:No to powiedzcie mi przynajmniej jak sie sciaga z tego.. pokazuje mi sie jakis napis cos tam "-4 error submit cos tam cos tam.. " :( takie oddzielne okienko na wzor tego co sie pokazuje jak juz jakis plik wwygasa na megauploadzie :(
Dziwne.
Po otwarciu linka, powinno Ci się pojawić takie okno. Klikasz na Click here to start download:
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Na początku ten nowy Mediafire był dobry,ale teraz mają ograniczenie prędkościowe ja zazwyczaj z Rapida i MU pobieram 180kb/s a teraz z tego max 70kb/s
No z prędkościami to jest rożnie, raz lepiej raz gorzej ale biorąc pod uwagę brak limitów jest on chyba obecnie najlepszy. Zastanawia mnie jak długo i gdzie jest haczyk?
Ostatnio zmieniony ndz, 31 gru 2006, 14:36 przez Willy, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy u Was to działa???
Bo u mnie wyświetla się za każdym razem: "Wystąpił problem z aplikacją ********.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."
W miejsce ******* można wpisać wszystkie aplikacje do odtwarzania na kompie jakie mam