Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Ten występ był w moim odczuciu dość mizerny, niestety
Człowiek ma fajny głos, ale zupełnie go nie wykorzstał.
Sądząc po stroju, reżyserii i krokach, próbował naśladować Mchael'a.
Jeśli tak to.... znam kilku takich, którzy robią to lepiej.
No i kompletnym rozczarowaniem były stroje tancerzy (tancerze bardzo fajni )- dość skromne, co można zobaczyć na stronie WMA.
No i całkowity brak efektów specjalnych, to jak na "Thriller'a" wykonywanego w czasach współczesnych, jako hit całej imprezy uważam, za dość .... dziwne
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ja uważam, że ten koleś powinien się bardziej postarać ...
Głos nie za ciekawy a taniec też mi się nie podobał ...
Chris nie miał takich ruchów jak Michael ...
M.Dż.* wrote:Ten występ był w moim odczuciu dość mizerny, niestety
Człowiek ma fajny głos, ale zupełnie go nie wykorzstał.
Sądząc po stroju, reżyserii i krokach, próbował naśladować Mchael'a.
Jeśli tak to.... znam kilku takich, którzy robią to lepiej.
No i kompletnym rozczarowaniem były stroje tancerzy (tancerze bardzo fajni )- dość skromne, co można zobaczyć na stronie WMA.
No i całkowity brak efektów specjalnych, to jak na "Thriller'a" wykonywanego w czasach współczesnych, jako hit całej imprezy uważam, za dość .... dziwne
a mi sie podobal, bo przynajmniej bylo cos Michaelowego. Mimo ze sam Michael nie zaspiewal i nie zatanczyl, ktos zrobil to za niego... to sie nazywa zycie!
"M.Dż.*"Sądząc po stroju, reżyserii i krokach, próbował naśladować Mchael'a. Jeśli tak to.... znam kilku takich, którzy robią to lepiej...
no... tańczy całkiem podobnie jak Ty i każdy kto próbuje naśladować MJ
Z tą różnicą, że ja nie występuję na WMA
MJKasia- a Ty to czujesz jakąś sympatię do mnie, nie?
Próbujesz wpiąć mi szpilkę ilekroć mowa o sobowtórach
Czepnij się no swego charakteru, bo jest obrzydliwy i jest nad czym popracować
Dziękuję skończyłam.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
"M.Dż.*"Sądząc po stroju, reżyserii i krokach, próbował naśladować Mchael'a. Jeśli tak to.... znam kilku takich, którzy robią to lepiej...
no... tańczy całkiem podobnie jak Ty i każdy kto próbuje naśladować MJ
Z tą różnicą, że ja nie występuję na WMA
MJKasia- a Ty to czujesz jakąś sympatię do mnie, nie?
Próbujesz wpiąć mi szpilkę ilekroć mowa o sobowtórach
Czepnij się no swego charakteru, bo jest obrzydliwy i jest nad czym popracować
Dziękuję skończyłam.
M.Dż.* nie ma się czym denerwować. Ja myślę, że MJKasi chodziło o to, że nikt nie tańczy tak jak Michael; że on jest jedyny w swoim rodzaju itd, itp. Ja muszę się z tym zgodzić chodziaz nie widziałem jak Ty M.Dż.* tańczysz, choć często bywam na Twojej stronie w necie;) Kiedyś może spotkam jakiś filmik z Tobą.
P.S. Chyba jednak widziałem jeden ten jak występowałaś w szkole z Man In the Mirror. Bardzo mi sięspodobał ten klip. Wrzuć kiedyś coś jak byłaś już dorosła, tzn. jakieś świeższe materiały
Kasia nie jest dorosła.
Ona tylko dobrze się kamufluje w pracy.
Ale filmiki z późniejszego okresu są na jej stronie, ja je kiedyś znalazłam bez większego trudu...Całkiem niczego sobie. Jak zostanę kiedyś Dyrektorem Artystycznym Czegokolwiek to ją zaproszę na Galę:) Ale póki co robię "karierę" kabaretową i gdybym nawet mogła wpłynąć na obecnego dyrektora to nie wiem co Kasia by mogła robić w tym kabarecie...No Przegląd Piosenki Debilnej będzie za kilka dni, podobno świetna sprawa:) Kasiu?...
Moon_Walk_Er wrote:M.Dż.* nie ma się czym denerwować. Ja myślę, że MJKasi chodziło o to, że nikt nie tańczy tak jak Michael; że on jest jedyny w swoim rodzaju itd, itp. Ja muszę się z tym zgodzić
Z tym, to się chyba każdy z nas zgodzi
Jednak, Moon_Walk_Er, MJKasia na tym forum postuje już jakiś czas i uwierz mi- nie o to jej chodziło
Moon_Walk_Er wrote:P.S. Chyba jednak widziałem jeden ten jak występowałaś w szkole z Man In the Mirror. Bardzo mi sięspodobał ten klip. Wrzuć kiedyś coś jak byłaś już dorosła, tzn. jakieś świeższe materiały
Ło Jezu!
"Man in the Mirror" było w 1991 roku- nowsze nagrania są na stronie, bodajże w dziale "Filmy".
Mjowitek wrote:No Przegląd Piosenki Debilnej będzie za kilka dni, podobno świetna sprawa:) Kasiu?...
Się nadam, choć Aneta ma większy repertuar
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Mi się nie podobał ten występ.
W niektórych momentach jak trzeba było szybko to zaśpiewać to on wolno to śpiewał-i tak na odwrót.
Co do tańca-Lepiej te Zombi tańczyły niż ten Chris
To wszystko :)