Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
Zobaczymy... może przewidywalnie ustalmy, że do końca wtorku
wtedy zliczymy ile procent/jaka ilośc chce (nie mówię o koniecznie wygranej) i wstawię shoutboxa, albo i nie jeśli nikt nie będzie właściwie chciał
12 osób na razie się wypowiedziało (= zagłosowało), 6 na tak - procentowo to połowa, ale w stosunku do nawet wypowiadających się często na forum to tyle co nic...
3 na nie i 3 obojętne...
Jak ktoś chce oddać głos w ankiecie to czekam... i zachęcem.
wedlug mnie powinny najpierw ruszyc bardziej potrzebne "features" na glownej stronce (te podstawowe! )- shoutbox to dziecinada. Co mi przyjdzie z wielce polotnych stwierdzen typu "I love Michael" albo "ide spac"?
No może Littledevil niektórzy mają taką potrzebę, a komu nie trzeba to sobie wyłączy wyświetlanie shoutboxa... ale 7 osób na tyle obecnych na forum to na prawdę małe zainteresowanie :\
A zebys wiedzial, ze wylacze!
Ale serio: ladowac shoutbox na prawie pusta strone, to jak dac golemu facetowi spinke do krawata - ja bym raczej zaczela od bielizny.
LittleDevil wrote:A zebys wiedzial, ze wylacze!
Ale serio: ladowac shoutbox na prawie pusta strone, to jak dac golemu facetowi spinke do krawata - ja bym raczej zaczela od bielizny.
Shoutboxa chcą ewentualnie władować na forum nie na stronę MJPT. Mnie osobiście on tam nie potrzebny do niczego.
Dzieki Willy, stara jestem i niedowidze. zmylil mnie post Anitki, myslalam, ze idzie o glowna MJPT...Na forum to sobie moze byc, mnie osobiscie do szczescia potrzebny nie jest
A ja jestem za. Jeżeli to technicznie pryszcz dla Ciebie Rafał, a odciąży choć w części forum od mało istotnych postów, to tylko pozostaje przyklasnąć.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you