Dzień wcześniej Lech Janerka w radiowej Trójce

Może być ciekawiekaem pisze:A jutro w Mysłowicach koncert Myslovitz na 10 rocznicę powstania zespołu. Zapowiadani są goście. Koncert ... również darmowy. Zapraszam na Śląsk 1 września.
I było... Myslovitz zagrali wszystkie swoje single. Bite 26 piosenek i coś ponadto.Pank pisze:Może być ciekawie![]()
kaem pisze:Gdyby to się okazało prawdą...
"Życie Warszawy" informuje, że we wrześniu na lotnisku Bemowo wystąpi Sting
Istnie koncertowo.
Sade pisze:kaem pisze:Gdyby to się okazało prawdą...
"Życie Warszawy" informuje, że we wrześniu na lotnisku Bemowo wystąpi Sting
Istnie koncertowo.
natomiast chyba nie podaruję sobie występu Cesarii Evory (06.10.2005, Szczecin)
Ale farta miałeś. Mnie się jakoś z kolegą Lechem nie złożyło w tym roku.Mazi pisze:wystąpił Lech Janerka. tego dnia miałem fatalny humor ale wybrałem sie wieczorem ok 22 na ten własnie koncert <przecież za darmo> na ciepłą bezwietrzną i romatycznie wyglądającą noca plaże gdzie sobei usiadłem i mogłem wszytsko przemyśleć a alternatywna muzyka Leszka z która to miałem kontaklt pierwszy raz obcowac na zywo powodowała ciekawy specyficzny klimat który bede miło wspominał ..."rade damy rade da da "
kaem pisze:Teraz już wszystko jasne. Sting na stówę w Warszawie. Można już dobijać się o bilet(y).
"Koncert będzie bezpłatny dla klientów PTK Centertel, czyli obecnych użytkowników sieci Idea i przyszłych klientów Orange. Specjalnie dla nich Orange przygotował 75 tys. podwójnych zaproszeń (150.000 miejsc).
Wiesz, za tą cenę - całą złotówkę bez vatu - to może i przyjdzie. I chyba ja też będę. Ale nie tylko dla Stinga (którego utworów także specjalnie kojarzę - no proszę...), bo jest jeszcze i Kayah (mój trzeci raz z nią, hehMJJ pisze:A swoją drogą ciekawe czy rzeczywiście przyjdzie aż 150 tysięcy osób.