Wrzuciłem na Megaupload zgrane wczoraj przez ze mnie WMA,zapraszam na stronę www.eyeofking.prv.pl do działu download.Jakość dośc dobra,tylko dźwięk się coś źle nagrał ale jest w porządku.Miłego oglądania.
ps.Zapraszam do działu /rentgen/ jest tam umieszczony wywiad z Willy'im który sie nie ukazał bo strona była zdjęta z serwera
Ostatnio zmieniony pn, 25 gru 2006, 12:23 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Buszmen pisze:Witamy na MJPT, kilkadziesiąt wyświetleń i ani jednego dziękuję.
To niestety stary problem wielu fanów- poczucie, że wszystko się należy
Do wielkich "ściągaczy" nie należę, rzadko coś ściągam, teraz pewnie też sobie daruję, ale koleżeńskość i pracę Maro doceniam.
Dziękuję w imieniu swoim i innych MJówek
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Bezesensu jest to pakowanie cale.. nasciagalem sie jak glupi i DUPA - niechce sie rozpakowac.. :/ takie pakowanie plikow niestety tak sie konczy.. wolium sie uszkadza i po frytkach.. dlatego jak sie cos pakuje to na 2 razy gora a nie na 423574523740932 czesci bo tak sie to pozniej konczy :( :(
Tylko weź pod uwagę że plik który wrzuciłem na serwer ma po rozpakowaniu
500 mb,nie którzy tak jak ja mogą ściągać max 300 mb w 1 pliku,niewiem tobie nigdy nic nie działa jak ściągasz,jakoś inni problemów takich nie mają.Może masz jakiegoś neta nie fartownego bądź starą wersje winRara.Ktoś też ma też takie problemy z tyh co pobrali??
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
No mozliwe w sumie ze to wina neta albo programu.. ale kurde wkurza mnie to bo faktycznie nie zdarza sie to u mnie po raz pierwszy.. dlatego zawsze mam pretensje do calego swiata jak jest cos fajnego udostepnione tylko w rarze :D :) bo wiem z gory ze pewnie beda trudnosci z rozpakowaniem.. hehe ale spoko ..trudno - sciagne sobie u kogos innego i nagram na cd :)