World Music Awards 2006 z TVP1 część druga

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Maro

World Music Awards 2006 z TVP1 część druga

Post autor: Maro »

Wrzuciłem na Megaupload zgrane wczoraj przez ze mnie WMA,zapraszam na stronę www.eyeofking.prv.pl do działu download.Jakość dośc dobra,tylko dźwięk się coś źle nagrał ale jest w porządku.Miłego oglądania.

ps.Zapraszam do działu /rentgen/ jest tam umieszczony wywiad z Willy'im który sie nie ukazał bo strona była zdjęta z serwera :-)
Ostatnio zmieniony pn, 25 gru 2006, 12:23 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Witamy na MJPT, kilkadziesiąt wyświetleń i ani jednego dziękuję. :-/

Dzięki Maro!
Awatar użytkownika
Maro

Buszmen pisze:Witamy na MJPT, kilkadziesiąt wyświetleń i ani jednego dziękuję. :-/
Buszmen to może zrobimy nast. razem tak że damy linki a hasło do rozpakowania się poda przy napisaniu posta:-) ;-)
Buszmen pisze: Dzięki Maro!

Niema za co :-) Do usług jeśli tylko będzie coś po Polsku to Ja zawsze to nagram i udostępnie :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Buszmen pisze:Witamy na MJPT, kilkadziesiąt wyświetleń i ani jednego dziękuję. :-/
To niestety stary problem wielu fanów- poczucie, że wszystko się należy :-/
Do wielkich "ściągaczy" nie należę, rzadko coś ściągam, teraz pewnie też sobie daruję, ale koleżeńskość i pracę Maro doceniam.
Dziękuję w imieniu swoim i innych MJówek japrosic
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
wirus2006

Post autor: wirus2006 »

Dzieki zassam na dniach :D
thewiz

Post autor: thewiz »

Ja podziekuje ladnie, bo jako ze nie chcialo mi sie czychac przed tv po nocach liczylam na ludzi dobrej woli jak Wy.
Dziekuje japrosic
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

Dziekuję bardzo ( dygnięcie). Nie ogladałam w TVP, bo jak wróciłam z imprezki w sobotę to załapałam się tylko na napisy i "Billie Jean" w tle :wariat:
Matisse J

Post autor: Matisse J »

HEj,
Maro , dlaczego mi wyskakuje ,że podana strona nie istnieje?

;(
Awatar użytkownika
Maro

Matisse J pisze:HEj,
Maro , dlaczego mi wyskakuje ,że podana strona nie istnieje?

;(
Działa :-) a jak nie to wchodź przez adres http://members.chello.pl/b.maroszek1/index.htm/
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

ech i znowu problemy ; ( ściągałem juz wszystko po 3 razy, hasło wpisuje ręcznie i poprawnie a mimo to nie chce mi sie to rozpakować ; (
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Maro

musi działać,hasło to : eok
Awatar użytkownika
For-Example

Post autor: For-Example »

Bezesensu jest to pakowanie cale.. nasciagalem sie jak glupi i DUPA - niechce sie rozpakowac.. :/ takie pakowanie plikow niestety tak sie konczy.. wolium sie uszkadza i po frytkach.. dlatego jak sie cos pakuje to na 2 razy gora a nie na 423574523740932 czesci bo tak sie to pozniej konczy :( :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Tylko weź pod uwagę że plik który wrzuciłem na serwer ma po rozpakowaniu
500 mb,nie którzy tak jak ja mogą ściągać max 300 mb w 1 pliku,niewiem tobie nigdy nic nie działa jak ściągasz,jakoś inni problemów takich nie mają.Może masz jakiegoś neta nie fartownego bądź starą wersje winRara.Ktoś też ma też takie problemy z tyh co pobrali??
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

no ja mam ten sam problem co kolega For-Example...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
For-Example

Post autor: For-Example »

No mozliwe w sumie ze to wina neta albo programu.. ale kurde wkurza mnie to bo faktycznie nie zdarza sie to u mnie po raz pierwszy.. dlatego zawsze mam pretensje do calego swiata jak jest cos fajnego udostepnione tylko w rarze :D :) bo wiem z gory ze pewnie beda trudnosci z rozpakowaniem.. hehe ale spoko ..trudno - sciagne sobie u kogos innego i nagram na cd :)
Obrazek
ODPOWIEDZ