Użytkownicy nie korzystający z forum
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- Michalinka
Użytkownicy nie korzystający z forum
Dziś robiłam przegląd urzytkowników na tym forum i wyszło mi, że 225 osób nic nie pisało. Żadnego postu, kompletne 0. To ponad 1/3 z forumowiczów! I nie wiem po co oni mają być na liście urzytkowników, chyba, że Ci, którzy niedawno się zarejestrowali, ewentualnie zostawić jeszcze tych, którzy są od lipca 2006 roku. Wiem, że im więcej tym lepiej, nie warto trzymać osób, którzy nie okazali się fanami Michael'a Jackson'a czy może nie interesują się już albo w ogóle forum.
Jak sądzicie, potrzebni są nam tacy, którzy nie piszą?? Czekam na odpowiedzi.
Jak sądzicie, potrzebni są nam tacy, którzy nie piszą?? Czekam na odpowiedzi.

Who's bad?
- Stanisław Leon Kazberuk
Re: Urzytkownicy nie korzystający z forum
[quote="Michalinka"]
urzytkowników[/quote]
Rzeczywiście, urzytkownicy nie piszą. Użytkownicy owszem. :]
Wg mnie temat nie do tego działu. A sam temat uważam za trafny, ja też zastanawiam się czasem po kiego licha trzymać wszystkich użytkowników, którzy foru 'bezdzietnie' porzucili.
urzytkowników[/quote]
Rzeczywiście, urzytkownicy nie piszą. Użytkownicy owszem. :]
Wg mnie temat nie do tego działu. A sam temat uważam za trafny, ja też zastanawiam się czasem po kiego licha trzymać wszystkich użytkowników, którzy foru 'bezdzietnie' porzucili.
- Michalinka
- Michalinka
- Michalinka
Nie ma obowiązku nikt pisać na forum, kto się zarejestrował - sam na wielu forach się zarejestrwowałema, napisałem ledwie kilka postów, często po długim czasie.
Zastanawia mnie... w czym przeszkadza Ci obecność na liście użytkowników, którzy nic na forum nie napisali? To nie jest pytanie retoryczne i oczekuję odpowiedzi.
Zastanawia mnie... w czym przeszkadza Ci obecność na liście użytkowników, którzy nic na forum nie napisali? To nie jest pytanie retoryczne i oczekuję odpowiedzi.
...
Dokładnie. Mam tak samo;)Nie ma obowiązku nikt pisać na forum, kto się zarejestrował - sam na wielu forach się zarejestrwowałema, napisałem ledwie kilka postów, często po długim czasie.
Ja sama rejestrując się tutaj nie wiedziałam czy wogóle będę się udzielać. Zresztą jak już ktoś tutaj słusznie zauważył....przecież TE osoby nikomu nie przeszkadzają. A może kiedyś zechcą coś napisać???
- Michalinka
- Michalinka
Ale to nie jest odpowiedźMichalinka wrote:Ciekawość to pierwszy stopień do piekła

Śledzę ten wątek i też pierwsze co mi się nasunęło na myśl to było "ale po co?"

Skoro sugerujesz zmiany na forum to zaproponuj argumenty, które nas do nich przekonają- to oczywiste.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Michalinka
... Sądziłam, ale jeszcze przed napisaniem pierwszego postu na ten temat, że forum jest zapychane przez takich właśnie urzytkowników, po konwersacji z Majkelem skapnęłam sie, że jednak sie myliłam. Nie zwracałam uwagi, ze przed zalogowaniem, nie wyświetlają sie okienka, z nowymi wiadomościami na określone tematy, bo sama od razu po wejściu na stronę z tym forum się loguje. Teraz już wiem dlaczego niektórzy urzytkownicy rejestrują sie i nie piszą 

Who's bad?