Michael o życiu w Las Vegas oraz o comebacku
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Michael o życiu w Las Vegas oraz o comebacku
Witam!
Surfujac sobie po necie trafilem na ciekawy artykul, info jest tez na mjni.com, wiec chyba to nie plota o tresci jak w temacie.
Artykul obszerny, a przede wszystkim pare fotek Mike'a takze polecam.
Ze wzgledu na trwajaca sesje wybaczcie ale nie podejme sie tlumaczenia...
http://www.vegaspopular.com/2007/02/05/ ... about-his/
Surfujac sobie po necie trafilem na ciekawy artykul, info jest tez na mjni.com, wiec chyba to nie plota o tresci jak w temacie.
Artykul obszerny, a przede wszystkim pare fotek Mike'a takze polecam.
Ze wzgledu na trwajaca sesje wybaczcie ale nie podejme sie tlumaczenia...
http://www.vegaspopular.com/2007/02/05/ ... about-his/
ZAQ
- Janet Jackson ;)
No duzo, duzo...nawet nie chce mi sie całosci czytac, ale kwintesencja dla mnie jest to, ze Michael jest szczesliwy!!! To jego pierwszy przyjazd do Stanow od dluzszego czasu, został mile powitany, byl zrelaksowany, nie stronil od kamer itp. Aha! Nawet pozował do zdjęc z fanami!!Ponad to, byl na musicalu Beatles'ow, dzieci jego byly w wesołym miasteczku i najwyrazniej podobalo im sie. NO i jeszcze wspomniana jest praca nad nowym albumem.........pk to w wielkim skrocie. Ale mowie: najwazniejsze, ze jest radosny i pracuje nad nowym albumem.
Michael Jackson is the King of Pop
-
Fajny gościu na tych fotkach jest. Chodzi mi oczywiście o tego w okularach słonecznych i czarnej koszuli :). Nie jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczona tymi zdjęciami (chociaż mi akurat to MJ się zawsze podoba), ale chyba Wy też przyznacie mi rację, że nasz idol absolutnie nie wygląda na 50-letniego faceta.
Back to da oldschool:) powrót do starych dobrych czasow pojedyncze wlosy opuszczone na przod elegancko! cieszy mnie to ze Mike jest zadowolony widac ze dobrze mu zrobila ta nieco dluzsza przerwa jest wypoczety i chetnie sie usmiecha i zaloze sie ze material na nowy album tez juz jest na ukonczeniu to bedzie gruba plyta !
"His Genius Is In Me"
Michael jest taki radosny że aż miło popatrzeć, widać że jest w doskonałej formie
I miejmy nadzieje że gruba trasa koncertowa
Pank: Połączyłem dwa posty, które były obok siebie.
mayor pisze: i zaloze sie ze material na nowy album tez juz jest na ukonczeniu to bedzie gruba plyta !
I miejmy nadzieje że gruba trasa koncertowa
Pank: Połączyłem dwa posty, które były obok siebie.
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- just child
a ja muślę o tym,ze bym go inaczej uczesała.Np.wtedy kiedy była premiera Invincible miał świetną fryzurę.Megi1975 pisze:Faktycznie wygląda chudo.Często jak gotuje to sobie myśle o Michaelu ,że bym go chętnie podpasła.Malwina24 pisze:no nie wiem , nie wiem . Fotki fajne i miło widzieć uśmiechniętego MJja ale czy nie sądzicie że coś chyba jeszcze bardziej schudł??????
Whatzupwitu?
- BillieJean
Ah, jak miło wraca się na to forum - zawsze tyle newsów.
Nareszcie doczekaliśmy się powrotu Michaela!
Ale nic tak mnie nie zdziwiło jak zdjęcia całej trójki dzieciaków bez masek, jeszcze tydzień temu Michael prosił o uszanowanie ich prywatności a teraz wychodzi z nimi bez problemu:)
Nareszcie doczekaliśmy się powrotu Michaela!
Ale nic tak mnie nie zdziwiło jak zdjęcia całej trójki dzieciaków bez masek, jeszcze tydzień temu Michael prosił o uszanowanie ich prywatności a teraz wychodzi z nimi bez problemu:)
Najwyraźniej tak - ale pewnie to kwestia tego że dużo pracuje nad płytą i układami tanecznymi. Mam nadzieje że coś z niego zostanie do pierwszego koncertuFotki fajne i miło widzieć uśmiechniętego MJja ale czy nie sądzicie że coś chyba jeszcze bardziej schudł??????
Nie tylko Ty czekasz.... Wszyscy czekamy.... :)kojanik pisze:czekam na powrót MICHAEL'A i na nową przebojową płytę. Myślę, że nie musimy się o nic martwić, bo MJ na pewno chce powrócić w wielkim, królewskim stylu. Wydaję mi się też, że na pewno zrobi jakąś trasę koncertową, czy dużą czy małą, nie wiem , ale na pewno zrobi ;)
By the way... Michael napewno nas nie zawiedzie...:):):)