Michael o życiu w Las Vegas oraz o comebacku

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

ZAQ84

Michael o życiu w Las Vegas oraz o comebacku

Post autor: ZAQ84 »

Witam!

Surfujac sobie po necie trafilem na ciekawy artykul, info jest tez na mjni.com, wiec chyba to nie plota o tresci jak w temacie.
Artykul obszerny, a przede wszystkim pare fotek Mike'a takze polecam.
Ze wzgledu na trwajaca sesje wybaczcie ale nie podejme sie tlumaczenia...

http://www.vegaspopular.com/2007/02/05/ ... about-his/
ZAQ
Awatar użytkownika
Migomag

Post autor: Migomag »

Błagam niech ktoś to przetłumaczy.
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

Post autor: Janet Jackson ;) »

oj za duzo tego do tłumaczenia... :-/
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
Laura1

Post autor: Laura1 »

No duzo, duzo...nawet nie chce mi sie całosci czytac, ale kwintesencja dla mnie jest to, ze Michael jest szczesliwy!!! To jego pierwszy przyjazd do Stanow od dluzszego czasu, został mile powitany, byl zrelaksowany, nie stronil od kamer itp. Aha! Nawet pozował do zdjęc z fanami!!Ponad to, byl na musicalu Beatles'ow, dzieci jego byly w wesołym miasteczku i najwyrazniej podobalo im sie. NO i jeszcze wspomniana jest praca nad nowym albumem.........pk to w wielkim skrocie. Ale mowie: najwazniejsze, ze jest radosny i pracuje nad nowym albumem.
Michael Jackson is the King of Pop
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Dwa nowe fotosy z Vegas.

Obrazek

Obrazek
Invincible

Post autor: Invincible »

Fajny gościu na tych fotkach jest. Chodzi mi oczywiście o tego w okularach słonecznych i czarnej koszuli :). Nie jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczona tymi zdjęciami (chociaż mi akurat to MJ się zawsze podoba), ale chyba Wy też przyznacie mi rację, że nasz idol absolutnie nie wygląda na 50-letniego faceta.
Obrazek
Awatar użytkownika
mayor

Post autor: mayor »

Back to da oldschool:) powrót do starych dobrych czasow pojedyncze wlosy opuszczone na przod elegancko! cieszy mnie to ze Mike jest zadowolony widac ze dobrze mu zrobila ta nieco dluzsza przerwa jest wypoczety i chetnie sie usmiecha i zaloze sie ze material na nowy album tez juz jest na ukonczeniu to bedzie gruba plyta !
"His Genius Is In Me"
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Michael jest taki radosny że aż miło popatrzeć, widać że jest w doskonałej formie
mayor pisze: i zaloze sie ze material na nowy album tez juz jest na ukonczeniu to bedzie gruba plyta !

I miejmy nadzieje że gruba trasa koncertowa :dance:

Pank: Połączyłem dwa posty, które były obok siebie.
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

no nie wiem , nie wiem . Fotki fajne i miło widzieć uśmiechniętego MJja ale czy nie sądzicie że coś chyba jeszcze bardziej schudł??????
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Malwina24 pisze:no nie wiem , nie wiem . Fotki fajne i miło widzieć uśmiechniętego MJja ale czy nie sądzicie że coś chyba jeszcze bardziej schudł??????
Faktycznie wygląda chudo.Często jak gotuje to sobie myśle o Michaelu ,że bym go chętnie podpasła. ;-) :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
just child

Post autor: just child »

Megi1975 pisze:
Malwina24 pisze:no nie wiem , nie wiem . Fotki fajne i miło widzieć uśmiechniętego MJja ale czy nie sądzicie że coś chyba jeszcze bardziej schudł??????
Faktycznie wygląda chudo.Często jak gotuje to sobie myśle o Michaelu ,że bym go chętnie podpasła. ;-) :smiech:
a ja muślę o tym,ze bym go inaczej uczesała.Np.wtedy kiedy była premiera Invincible miał świetną fryzurę. glupija
Whatzupwitu?
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Ah, jak miło wraca się na to forum - zawsze tyle newsów.
Nareszcie doczekaliśmy się powrotu Michaela!

Ale nic tak mnie nie zdziwiło jak zdjęcia całej trójki dzieciaków bez masek, jeszcze tydzień temu Michael prosił o uszanowanie ich prywatności a teraz wychodzi z nimi bez problemu:)
Fotki fajne i miło widzieć uśmiechniętego MJja ale czy nie sądzicie że coś chyba jeszcze bardziej schudł??????
Najwyraźniej tak - ale pewnie to kwestia tego że dużo pracuje nad płytą i układami tanecznymi. Mam nadzieje że coś z niego zostanie do pierwszego koncertu :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

dzina pisze:Dwa nowe fotosy z Vegas.

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

czekam na powrót MICHAEL'A i na nową przebojową płytę. Myślę, że nie musimy się o nic martwić, bo MJ na pewno chce powrócić w wielkim, królewskim stylu. Wydaję mi się też, że na pewno zrobi jakąś trasę koncertową, czy dużą czy małą, nie wiem , ale na pewno zrobi ;) :happy: :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
Damita Jo

Post autor: Damita Jo »

kojanik pisze:czekam na powrót MICHAEL'A i na nową przebojową płytę. Myślę, że nie musimy się o nic martwić, bo MJ na pewno chce powrócić w wielkim, królewskim stylu. Wydaję mi się też, że na pewno zrobi jakąś trasę koncertową, czy dużą czy małą, nie wiem , ale na pewno zrobi ;) :happy: :happy: :happy: :happy:
Nie tylko Ty czekasz.... Wszyscy czekamy.... :)

By the way... Michael napewno nas nie zawiedzie...:):):) :mj:
Obrazek
ODPOWIEDZ