Możliwość usunięcia konta?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Ale przecież nikt cię tu na siłę nie trzyma. Jak nie chcesz już tu uczestniczyć to poprostu się nie loguj tutaj. Ja też mam konta na innych forach , w których przestałam uczestniczyć , ale poprostu nie loguję się tam i nie piszę. Nie widzę problemu.
Ostatnio zmieniony ndz, 18 lis 2007, 15:27 przez Iza_, łącznie zmieniany 1 raz.
JAK USUNĄĆ KONTO Z TEJ STRONY?
chcę usunąć konto z tej strony ponieważ nie korzystam z niego.
W FAQ jest tak:
Mógłbyś więc usunąć moje konto?
Więc albo jest taka możliwość albo nie. Czy użytkownik, który chce usunięcia swojego konta musi spamować albo obrażać innych, żebyś usunął konto w odwecie? Osobiście jak nie korzystam z czegoś to chcę usunąć. Na innym forum o identycznym wyglądzie i zapewne funkcjach (choć się na tym nie znam) usuwanie kont jest możliwe czego dowodem jest poniższy obrazek:Rejestrowałem się kiedyś ale nie mogę się już logować! Najbardziej prawdopodobne powody takiego stanu to: wpisałeś niewłaściwy login i hasło (poszukaj email'a, który dostałeś po rejestracji) lub administrator usunął twoje konto z jakiegoś powodu. Być może stało się tak, ponieważ nic nie napisałeś? Często administratorzy usuwają użytkowników, którzy w ogóle nic nie napisali aby zmniejszyć rozmiar bazy danych. Spróbuj zarejestrować się ponownie i bądź aktywny w dyskusjach.
Mógłbyś więc usunąć moje konto?
- cocainegirl