WELCOME

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

SUNrise

WELCOME

Post by SUNrise »

Nikt nic nie pisze, a przeciez trzeba ochrzcić to nowe cudowne forum. :) no to witajcie :D i oswajajcie się czy cuś. hmm zaraz sprawdzę czy jest tu edycja postów :D

Tak juz sprawdziłąm. Jest EDYCJA czyż to nie wspaniałe. Teraz se jeszcze tylko sprezentuję avatarki i będzie glanc.

No ok. edycja mi się bardzo spodobała. Edytuję więc swoją wypowiedź po raz trzeci :] och i napisałąm pirszego posta.
Last edited by SUNrise on Thu, 10 Mar 2005, 20:44, edited 1 time in total.
ImageImage
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

jest wszystko, a to czego mi brakowalo to zmienny podpis z mozliwoscia porzadnej edycji i dla webmasterow co wiedza o co chodzi, to, ze forum jest bez ramek, a takze co wazne, ze dziala bez zarzutu w IE i wiele innyc jak np. powiadamianiem emailem o odpowiedzi w danym temacie - sledzenie wątków.

EDIT: no to i nawet mozna przeniesc tematy między forami :)
tam bylo nie na temat to sobie przeniosłem :)

Czekam na gorne logo. A poza tym temat nie w tym dziale ;)

Niech ktos pocieszy Busza, co jest w żałobie...
Last edited by Majkel on Thu, 10 Mar 2005, 20:59, edited 1 time in total.
...
SUNrise

Post by SUNrise »

Majkel wrote:
Czekam na gorne logo. A poza tym temat nie w tym dziale ;)
a w którym dziale powinien być? Aha w tym niżej. ok to przenieś go tam jeśli można, bo chyba można?
P.S. nie tylko Busz jest w żałobie ja też :cry:
Last edited by SUNrise on Thu, 10 Mar 2005, 20:44, edited 1 time in total.
ImageImage
billie_jean

Post by billie_jean »

...uuuuu....ale dziwnie...szczerze się przyznam że też jestem w żałobie.szybko się przyzwyczajam i ciężko mi potem...jak mnie ktoś z nienacka opuści... :nerwy:

...nie mogę się odnaleźć...to strrraszne uczucie...please hug me...

#billie_jean#
Guest

Post by Guest »

Widze że nowe forum już działa i przybrało kształt bardzo forumowy.No nic, tak juz musi być chociaż będe tęsknił za starym buszmenowskim PT. Jestem użytkownikiem nr 17 ,to sie nawet fajnie składa bo lubie 17.
Willy

Post by Willy »

To powyżej napisałem ja ,no prosze można pisać posty bez zalogowania jako gość.
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Willy wrote:To powyżej napisałem ja ,no prosze można pisać posty bez zalogowania jako gość.
Dzieki za zwrocenie uwagi, juz nie mozna :diabel2:
...
THRILLER

Post by THRILLER »

Ja też jestem w żałobie, może kiedyś polubię to nowe forum

P.S.
Szefuniu mam taki osobisty interesik. Da rade może zaimportować gwiazdki ze starego forum?
Willy

Post by Willy »

THRILLER wrote:Szefuniu mam taki osobisty interesik. Da rade może zaimportować gwiazdki ze starego forum?
Po co Ci i tak miałeś tylko jedną ,ja miałem 3 a 4 była w drodze, 2 postów brakowało :-/
thewiz

Post by thewiz »

Ktos mi sie narazil na smiesznosc ta zmiana ,niom coz....tak to bywa ,ze nawet krowa poglady potrafi zmienic :smiech:
THRILLER

Post by THRILLER »

Ale ja mam purpurową
THRILLER

Post by THRILLER »

tzn. miałem dejmet, szchits!
siadeh_
V.I.P.

Post by siadeh_ »

thewiz wrote:Ktos mi sie narazil na smiesznosc ta zmiana ,niom coz....tak to bywa ,ze nawet krowa poglady potrafi zmienic :smiech:
Wizzy... Z całym szacunkiem, ale... To, ze forum się zmieniło to nie jest kwestia czyjejś nagłej zmiany poglądów (swoją drogą: wyczuwam-już w kolejnym poście- pogardę... Mam nadzieje, ze to tylko moje przewrażliwienie :cool: ) tylko problemów natury technicznej. Zamiast pokazywac po raz kolejny fochy cesarzowej chińskiej - po prostu ciesz się z tego, ze "twoje na górze".
...i tym sposobem znowu wyszlam na te złą, co się czepia :diabel:

...pzdr
siadeh_ :aniol:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
thewiz

Post by thewiz »

Siadeh,z calym szacunkiem ,ale mnie po prostu smieszy wydumanie pewnej osoby ,ktora we wszystkich sytuacjach mimochodem pokazuje brak klasy.Nie chce mi sie juz wglebiac w to moje subiektywne odczucie i powiedzmy ,ze swoim poprzednim postem wyrazilam wszystko,co chcialam wyrazic na ten temat.
Mam juz taki charakter,ze lubie pewne rzeczy sobie podreslic i mowie to glosno :knuje: No coz,taka moja natura,ze do konca ugodowa nie jestem, lecz czarownice wredna bardziej przypominam.

Tak sobie jednak mysle i to mnie doglebnie zastanawia....dlaczego wyczuwasz w moich postach pogarde....?W czyim kierunku...?Swoim?Ogolnym?Czy to o ten pieprzony snieg wciaz chodzi Ci po glowie?(swoja droga to mi pewne duo o nim przypomnialo,bo oczywiscie ni diabla nie pamietalam takiej wypowiedzi z mych ust,ale biorac pod uwage moja niefrasobliwosc...pewnie tak bylo :smiech: )Hmm...moze powinnysmy sobie to jakos wyjasnic,bo ja jakos pogardy w zadnym kierunku nie lubie wysylac,lubie natomiast podreslac co mi sie nie podoba.Nie wiem,ale to chyba roznica :-/ .To jak Wampirzyco,luzujemy? japrosic
siadeh_
V.I.P.

Post by siadeh_ »

thewiz wrote:Siadeh,z calym szacunkiem ,ale mnie po prostu smieszy wydumanie pewnej osoby ,ktora we wszystkich sytuacjach mimochodem pokazuje brak klasy.Nie chce mi sie juz wglebiac w to moje subiektywne odczucie i powiedzmy ,ze swoim poprzednim postem wyrazilam wszystko,co chcialam wyrazic na ten temat.
Mam juz taki charakter,ze lubie pewne rzeczy sobie podreslic i mowie to glosno :knuje: No coz,taka moja natura,ze do konca ugodowa nie jestem, lecz czarownice wredna bardziej przypominam.
ja rozumiem o co chodzi tylko myślę, ze to wszystko ma swój złoty srodek (ale ja naiwna jestem! glupija) i go , jak durny pies szukam (przepraszam wszystkich wielbicieli psów oraz pudli :cool: ). Nie ciągnijmy tego, bo to w sumie chyba nie jest warte klikania - kazda się wypowiedziala, a jak nam się zechce porwać włosy z głowy nawzajem to już moze nie na forum publicznym ;-)

thewiz wrote:Tak sobie jednak mysle i to mnie doglebnie zastanawia....dlaczego wyczuwasz w moich postach pogarde....?W czyim kierunku...?Swoim?Ogolnym?Czy to o ten pieprzony snieg wciaz chodzi Ci po glowie?(swoja droga to mi pewne duo o nim przypomnialo,bo oczywiscie ni diabla nie pamietalam takiej wypowiedzi z mych ust,ale biorac pod uwage moja niefrasobliwosc...pewnie tak bylo :smiech: )Hmm...moze powinnysmy sobie to jakos wyjasnic,bo ja jakos pogardy w zadnym kierunku nie lubie wysylac,lubie natomiast podreslac co mi sie nie podoba.Nie wiem,ale to chyba roznica :-/ .
:smiech: Ja już dawno o sniegu zapomniałam! Faktem jest, ze nikt mnie przed Tobą tak "sympatycznie" nie nazwał, ale obecnie traktuje to jako anegdotę.
Jesli chodzi o pogardę to nie chodzi mi o pogardę wzgledem mnie tylko osób zamieszanych mniej lub bardziej w kwestie forum prastarego, starego oraz obecnego ;-) Niemniej jednak załóżmy, ze złożę to na karb swojej niebywale wrażliwej duszy niesmiertelnej i po sprawie :cool:

thewiz wrote:To jak Wampirzyco,luzujemy? japrosic
Peace Wiedźmo! ;-) jakby co to zapraszam do mojej luksusowej trumienki na krwawą Mary :smiech:
:hug:

...pzdr
siadeh_wampir_ugodowy ;-)
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Post Reply