Kolejny pro-MJowy swiadek

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Kolejny pro-MJowy swiadek

Post autor: LittleDevil »

Jak wynika z najnowszych dokumentow z sadu, kolejny potencjalny swiadek znow moglby porzadnie dokopac prokuratorowi. Na razie trwa przeciaganie liny miedzy obrona a Snedziem o tego osobnika – a chodzi o bylego chlopaka Davellin (siostry Gavina) , Angel Vivanco, ktory ma najwidoczniej pare ciekawostek do opowiedzenia. Wedlug obrony, swiadek bywal wielokrotnie w Neverlandzie w okresie, kiedy rodzina Arvizo byla tem wedlug wlasnych zeznan wieziona - Vivianco twierdzi, ze Davellin na przyklad mogla poruszac sie swobodnie po calym ranczo. Ponadto widzial, jak Gavin z bratem pili alkohol i ogladali „swierszczyki“ pod nieobecnosc Michaela – a wiec z wlasnej nieprzymuszonej woli – to znow podwaza wiarygodnosc ich zeznan. Dalej, Davellin podobno powiedziala mu, ze jej rodzina planuje jakas „wielka sprawe“ z MJem. Ponadto byl takze swiadkiem rozmowy matki Gavina z Wiesnerem i moze zaprzeczyc jej wersji, ze Dieter ja szantazowal lub zmuszal do recytowania napisanych przez niego tekstow przed kamera.
Prokurator na razie stara sie o odrzucenie tego swiadka przez sad, twierdzac, ze wiekszosc jego zeznan opiera sie na pogloskach lub wymyslach.

Ten swiadek bylby kolejna porazka dla Sneda, miejmy nadzieje, ze wszystko pojdzie gladko! Poza tym Mark Geragos tez niezle sie spisal, sadzac po najnowszych wiadomosciach. Mowil m. in, ze od samego poczatku podejrzewal, ze rodzinka Arvizov cos knuje, to on doradzil Mjowi zerwanie z nimi wszelkich kontaktow, zwlaszcza gdy dowiedzial sie , ze mamuska juz kiedys oskarzala kogos o molestowanie i zadala odszkodowania. Poza tym wyrazal sie pozytywnie o Mju oraz jego stosunku do dzieci, mowiac, ze nie dopatrzyl sie niczego zlego.

Jutro dodam szczegoly, jak pojawi sie wiecej artykulow w prasie.

Linki:

http://www.sbscpublicaccess.org/docs/ct ... xclsex.pdf
http://www.sbscpublicaccess.org/docs/ct ... ivanco.pdf

Lawyer: Jackson Said Nothing Happened
http://abcnews.go.com/Entertainment/Leg ... SFeeds0312
Obrazek
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

Fajne newsy :happy:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
MJPOWER

Re: Kolejny pro-MJowy swiadek

Post autor: MJPOWER »

"Michael Jackson wykonuje moonwalk, krocząc ku swojej niewinności" (w sensie: nie że się od niej oddala, tylko, że do niej powraca)- to komentarz z CNN po piątkowych zaznaniach Garagosa.
Awatar użytkownika
Kermitek

Re: Kolejny pro-MJowy swiadek

Post autor: Kermitek »

MJPOWER pisze:"Michael Jackson wykonuje moonwalk, krocząc ku swojej niewinności" (w sensie: nie że się od niej oddala, tylko, że do niej powraca)- to komentarz z CNN po piątkowych zaznaniach Garagosa.
Zaczyna mi sie podobac zwłaszcza ten komentarz Tak powinno byc
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Nic dodać, nic ująć :-/
Mam nadzieję, że dzień, na który tak bardzo wszyscy czekamy, jest tuż tuż :dance:
No, i dzięki Mały Diabełku japrosic
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

MAM PROBLEMY Z YMI LINKAMI .ODMOWA DOSTEPU .MOZE MI KTOS POWIEDZIEC CO TAM JEST NAPISANE ALBO ZRZUCIC TO TUTAJ NA STRONE .ZAZNACZAM ZE PROBLEMY STWARZAJA TYLKO TE DWA LINKI
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Zablokowany