Materiały prasowe dotyczące Michaela (skany)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Omega Supreme
Materiały prasowe dotyczące Michaela (skany)
czesc mam pytanie do Was wszystkich.. poscanowałem sobie wiele artykułów w różnych gazet miedzy innymi BRAVO i POPCORN... ale w regulaminie pisze ze nie mozna zamieszczać na FORUM materiałów z orginalnych Oficjalnych wydawnictw... czy takie pisma też sie do tego zaliczają? w końcu pisma typu POPCORN maja jakies swoje prawa do własnych artykułów... A chętnie bym Tutaj powklejał całe strony.. mozna by poczytać pokomentowac.. odpowiedzcie...
No...zawsze można wyłapać jakieś ciekawe błędy, jak się jest spostrzegawczym czytelnikiem. Ja mogę zacząć od tego, co kiedyś wrzuciłam, ale to chyba dobry temat (=miejsce) na takie skany...
;)

;)

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Omega Supreme
Moim zdaniem zdecydowanie zrobili z MJ'a obiekt tabloidowej sensacji.
Zaś jeśli chodzi o 'recenzję' Invincible - no cóż - wystarczy poczytać komentarze na naszym forum o tym albumie,
aby przekonać się jakie wzbudza skrajne odczucia

Zaś jeśli chodzi o 'recenzję' Invincible - no cóż - wystarczy poczytać komentarze na naszym forum o tym albumie,
aby przekonać się jakie wzbudza skrajne odczucia

Ostatnio zmieniony śr, 25 kwie 2007, 21:22 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Omega Supreme
ok wrzucam nastepne artykuły i staram sie wybierać takie ktore opisują prawdę :) na początek VITILIGO...

jako że prawdziwe opisujące sprawdzoną prawdę artukuły to zadkość nie mam zbyt wielu artykułów do wyboru i pomijam wiele"plotek" zeby trafić na taki jak TEN... niebezpieczny moment na koncercie...WYPADEK

Ciekawe czy to było wyreżyserowane dla wiekszego rozgłosu Tegoż występu.. czy faktycznie był to wypadek? Co tam zawiodło w tym sprzęcie? Kto był winny.. wie ktoś coś wiecej? Pozatym pisze w tym artykule ze miała sie ukazać płyta MJa pt. Millenium :) to plotka..czy był taki plan.. ?

jako że prawdziwe opisujące sprawdzoną prawdę artukuły to zadkość nie mam zbyt wielu artykułów do wyboru i pomijam wiele"plotek" zeby trafić na taki jak TEN... niebezpieczny moment na koncercie...WYPADEK

Ciekawe czy to było wyreżyserowane dla wiekszego rozgłosu Tegoż występu.. czy faktycznie był to wypadek? Co tam zawiodło w tym sprzęcie? Kto był winny.. wie ktoś coś wiecej? Pozatym pisze w tym artykule ze miała sie ukazać płyta MJa pt. Millenium :) to plotka..czy był taki plan.. ?
- Omega Supreme
Ponawiam prosbe kolegi z forum : Czy ma ktos jakieś Video dotyczace tego wypadku scenicznego???? A propo artykułu Vitiligo który zamieściłem zauwazyłem tam pewien błąd i taki sam bład zauwazyłem w innym artykule... zrobiłem wycinki..i chce Wam pokazać.... Czy to błędy? czy Umyślne działanie? Ja nie zauwazylem nigdy w artykułach o innych gwiazdach takich pomysłek.. Pozatym.. JAK mozna pomylic MJa z kimś innym?

i drugi wycinek

w pierwszym artykule pisze "całus dla Michaela.. a wyraznie widac ze jest odwrotnie... a w drugim to widac co nie tak...

i drugi wycinek

w pierwszym artykule pisze "całus dla Michaela.. a wyraznie widac ze jest odwrotnie... a w drugim to widac co nie tak...
- Omega Supreme
po bardzo dlugiej przerwie uznałem ze co bede kisił moje własne scane na płytce podziele się:) i oto zasypuje was kolejnymi artykułami itp z gazet... robie to dla tych co lubią zbierac skanowane artykuły o MJ wszelakie nawet te negatywne. Jakby w którymś artykule było cos nieprawdziwego o MJ fani powinni sprostowac a osoby przypadkowe na naszym forum przez to mają przyklad konfrontacji ARTYKUŁY kontra FAKTY... PS: ja też zbieram scany z gazet o MJ.. wiec prosze WAS linkujcie lub rapidujcie ;)

znaczek który oczywiscie mam w orginalnym rozmiarze ale scany zawsze warto robić większe ;)

zapach Króla :)

hmm teraz moze artykuł o Produkcji SCREAM plus okladki tych pism.. nie wiem czemu nie zachowałem całych okladek tylko wycinałem samego MJa.. cała okladka byłą by atrakcyjniejsza.heh tak czy siak na poczatek BRAVO:

i tyle Boje sie że jeden post nie mozna tak wydłużac.. Więc Zaczne nowego z kontynuacją :)

znaczek który oczywiscie mam w orginalnym rozmiarze ale scany zawsze warto robić większe ;)

zapach Króla :)

hmm teraz moze artykuł o Produkcji SCREAM plus okladki tych pism.. nie wiem czemu nie zachowałem całych okladek tylko wycinałem samego MJa.. cała okladka byłą by atrakcyjniejsza.heh tak czy siak na poczatek BRAVO:

i tyle Boje sie że jeden post nie mozna tak wydłużac.. Więc Zaczne nowego z kontynuacją :)
- Omega Supreme
dalsze artykuły SCREAM tym razem z POPCORNu :)

czy tez się zemną zgadzacie że w artykule powyżej TE FOTO i rzekomo kosmiecznie wyposarzone studio wcale nie przedstawia Michaela Jacksona ?

i co zbudowali? nic nie slyszalem żeby takie coś powstało gdzieś...

potem dorzuce kolejne scany ;)
-> temat posprzątany 28 grudnia 2009.
mav.

czy tez się zemną zgadzacie że w artykule powyżej TE FOTO i rzekomo kosmiecznie wyposarzone studio wcale nie przedstawia Michaela Jacksona ?

i co zbudowali? nic nie slyszalem żeby takie coś powstało gdzieś...

potem dorzuce kolejne scany ;)
-> temat posprzątany 28 grudnia 2009.
mav.
- dangerous_girl
dziś mnie zaskoczył TeleTydzień (kupuję tę gazetę co tydzień) dali zaraz na początku całe dwie strony o Michaelu, po względem zdjęć jestem zadowolona, tym bardziej że to zdjęcie:

dali na prawie całą wysokość strony

ale pod względem treści...no cóż....nie moglo się obyć tradycyjnie bez wzmianki o setkach operacji plastycznych i molestowaniu dzieci, ale najbardziej pobili samych siebie pisząć, że Michael przestał nagrywać piosenki ze swoimi braćmi bo byli oni strasznie zazdrośni o to ze skupiał on na sobie całą uwagę fanek....z tekstu wynika że byli razem tylko jako The Jackson 5 i na tym już był koniec, nie ma ani słowa o The Jacksons...
ale najbardziej mnie powaliło, że dali to oto zdjęcie:

i zobaczcie kogo na nim zaznaczyli jako Michaela
oto niezbity dowód na to jakie gazety potrafią pisać bzdury uprzednio nawet dobrze nie zapoznawszy się z tematem....
jak nie wierzycie, sprawdźcie
EDIT:
jeszcze dwa błędy są w tym artykule o których zapomiałam napisać, mianowicie zamieścili fotkę z Konferencji a do niej dołączyli taki przypis
"Londyn, maj 2009. Ostatni publiczny występ Michaela Jacksona.Konferencja przed planowaną serią koncertów"

i jeszcze jeden błąd , zdjęcie fanów na Alei Gwiazd siedzących w kole dookoła gwiazdy Michaela i taki przypis:
"Na wieść o śmierci Jacksona przed jego rezydencją w Los Angeles zebrały się tlumy fanów, by zlożyć hołd artyście"

doprawdy czy oni mają nas fanów za debili?

dali na prawie całą wysokość strony

ale pod względem treści...no cóż....nie moglo się obyć tradycyjnie bez wzmianki o setkach operacji plastycznych i molestowaniu dzieci, ale najbardziej pobili samych siebie pisząć, że Michael przestał nagrywać piosenki ze swoimi braćmi bo byli oni strasznie zazdrośni o to ze skupiał on na sobie całą uwagę fanek....z tekstu wynika że byli razem tylko jako The Jackson 5 i na tym już był koniec, nie ma ani słowa o The Jacksons...

ale najbardziej mnie powaliło, że dali to oto zdjęcie:

i zobaczcie kogo na nim zaznaczyli jako Michaela

oto niezbity dowód na to jakie gazety potrafią pisać bzdury uprzednio nawet dobrze nie zapoznawszy się z tematem....
jak nie wierzycie, sprawdźcie

EDIT:
jeszcze dwa błędy są w tym artykule o których zapomiałam napisać, mianowicie zamieścili fotkę z Konferencji a do niej dołączyli taki przypis
"Londyn, maj 2009. Ostatni publiczny występ Michaela Jacksona.Konferencja przed planowaną serią koncertów"

i jeszcze jeden błąd , zdjęcie fanów na Alei Gwiazd siedzących w kole dookoła gwiazdy Michaela i taki przypis:
"Na wieść o śmierci Jacksona przed jego rezydencją w Los Angeles zebrały się tlumy fanów, by zlożyć hołd artyście"

doprawdy czy oni mają nas fanów za debili?

Ostatnio zmieniony sob, 04 lip 2009, 12:19 przez dangerous_girl, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja mam BRAVO niemieckie i jestem pozytywnie zaskoczony, napisali tylko pozytywnie o Michaelu. 2 swietne plakaty, ponad 24 stron poswiecone MJ-owi!
zreszta zobaczcie jak te wydanie wyglada: http://www.malibufanclub.de/images/news ... avo_28.jpg
i dzis odkrylem ponad 15 czasopism z MJ'em na pierwszej stronie.
zreszta zobaczcie jak te wydanie wyglada: http://www.malibufanclub.de/images/news ... avo_28.jpg
i dzis odkrylem ponad 15 czasopism z MJ'em na pierwszej stronie.
To ja jeszcze w temacie.W Polityce z 4 lipca zamieszczono okolicznościowy artykuł, jak ktoś lubi poczytać zapraszam:
http://www.polityka.pl/archive/do/regis ... id=3363644
http://www.polityka.pl/archive/do/regis ... id=3363644