wysłałam o nich maila w imieniu polskich fanów - mam nadzieję że nikt nie ma mi tego za złe...teraz czekam na odpowiedź.
Ja w to oczywiście wchodze. Udało mi się znaleźć ok 20 osob które również chciałyby wziąźć w tym udział.
Ściągajcie flimy instruktażowe i zaczynajmy się uczyć, z tego co zauważyłam ich układ różni się trochę od orginalnego thrillera.
A czy któraś z was też do nich napisała?
BillieJean pisze: Ja w to oczywiście wchodze. Udało mi się znaleźć ok 20 osob które również chciałyby wziąźć w tym udział.
AAHHHH! jestes niemożliwa!!! Jakim sposobem znalazlas juz aż 20 osób???
ja niestety oprócz siebie to nie znam nikogo w tym kraju kto chciałby się przyłączyć.. ale chętnie sama przyłączę się do kogoś jesli tylko miejsce i czas będą mi na rękę
BUZIAKI!!
ale pomysł superowaty co???
"...now there's a lesson to learn, stories are twisted and turned..."
Świetny pomysł, genialne przedsięwzięcie
Wchodzę w to!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Pomysł przedni tylko nie bardzo wiem po co pobijać ,,Thrillerem" rekord ,,Thrillera". Przecież ten tytuł ,,sam siebie bije na głowe". To żart oczywiście w kontekście tego, że ta płyta przecież już znalazła się w księdze regordów Gunniessa (kurcze nie wiem czy dobrze to napisałam). A kiedy by to miało być?
Ja mogę popatrzeć . Chyba, że poćwiczę, ale... No nie wiem. To będzie na jakiej zasadzie? Wszyscy tańczą Thrillera a potem wysyłają nagrania z tego tańczenia i tak liczą osoby?
Taaaak!!! Ja się dołączam jak najbardziej... znam Thrillera na pamięć ( w końcu to dzięki niemu wygrałam konkursik ^^) Z chęcią zatańczę, może wciągne jeszcze moje koleżanki-zombie, które też uczyłam thrillera....
I'm IN!!!
Ja te z bym chciała...tylko niegdy nie próbowałam zatańczyć tego...jakoś tak sie bałam.Ale jak bym mogła to z miłą chęcią chce w tym uczestniczyć^^kto będzie Michaelem
I will never, ever sell Neverlend. Neverland is me(...)