Występ Nataszy Urbańskiej w "Jak oni śpiewają"
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Występ Nataszy Urbańskiej w "Jak oni śpiewają"
Co sądzicie o jej występie i głupim żarciku o MJ'u Ibisza?
Ogólnie mnie nie za bardzo się podobało.... mieszane uczucia. Właściwie podobało mi się, że nie zafałszowała i kapelusik, który miała na głowie.
Wogóle nie "przetrawiłam" jej "Michael'owych wykopów". Chyba chciała kopnąć piłkę nad głową i nie rozumiem po co aż tyle tych wykopów...
Ogólnie mnie nie za bardzo się podobało.... mieszane uczucia. Właściwie podobało mi się, że nie zafałszowała i kapelusik, który miała na głowie.
Wogóle nie "przetrawiłam" jej "Michael'owych wykopów". Chyba chciała kopnąć piłkę nad głową i nie rozumiem po co aż tyle tych wykopów...
- Final Cloud
Czytałam posty użytkowników w temacie 'Michael w telewizji' i myślę, że po prostu przyzwyczailiśmy się do wersji Michaela i dlatego każda pomyłka nas raziła (przynajmniej większość z nas). Oceniając ją tak 'ogólnie', nie porównując do MJ, to wypadła ok. Edyta Górniak trochę przesadziła z '2', ale zgodzę się, że trochę przypominało to parodię. Tzn. nie śpiew, tylko taniec. Taniec był naprawdę słaby
- BillieJean
- Lady_Banana
Wg. mnie to występ max 4 pkt. a Edyta Górniak urosła mi w oczach, całokowiecie sie z nią zgdzam, to była po prostu "parodia,a nie o tu chodzi" jak powiedziała:) A ŻŻP, to powiem tyle, gym tam był to bym coś Ibiszowi krzyknął. Naprawdę liczyłem na niezłą klase wykonania Nataszy, a tu...
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Wg. mnei ten występ był żenujący do bólu. Jedyną osobą która to dobrze oceniła tych jurorów była Edytka Górniak. Ta dziewczyna tańczyła żenująco... te sztywne ruchy .. jakieś wogołe boszz no naprawde tak jak powiedziała Edyta była parodia a nie pruba naśladownia ... ten moonwalk ...a co to było to takie w boki przesuwane ;)? no i tez żarty które sprawiaja ze ludzie wtapiają się nieswiadomie w plotki myślać ze są prawdą ;> tragedia ...
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..