Oczekiwane Albumy !!! Michael no. 2

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Mazi

Oczekiwane Albumy !!! Michael no. 2

Post autor: Mazi »

Billboard opublikował wyniki rankingu na 50 najbardziej oczekiwanych albumów.

1. Britney Spears
2. Michael Jackson
3. Madonna
4. Mariah Carey
5. Rihanna
6. Nicole Scherzinger (from The Pussycat Dolls)
7. The Pussycat Dolls
8. Nelly Furtado (new album in Spanish)
9. Jennifer Lopez (new album in English)
10. Cindy Lauper

źródło: http://nellyfurtado.fan.pl/[/u]
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

wow tylko dlaczego na 2 miejscu ??? ale miejmy nadzieje ze jednak juz niedługo wyjdzie i nie ważne kto i jak na niego czeka musi wyjść i być Numerem 1 !!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
adax

Post autor: adax »

ja już nie mogę się doczekać... :mj: a jak będzie robił tourne to chyba umrę...
--Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....

*someday my prince will come*
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

adax pisze:a jak będzie robił tourne to chyba umrę...
chyba ze szczęścia? :party:

Wolałabym, by był mniej oczekiwany, a żeby bardziej poraził świat show businessu ;-) .
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

jolene_ pisze:Wolałabym, by był mniej oczekiwany, a żeby bardziej poraził świat show businessu .
Masz rację ;-) Zrobiłby duże wrażenie. Coś takiego: 'E tam, On już upadł' i nagle BOOM nenene
A zresztą i tak wszystkich zszokuje swoim nowym albumem.
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Karolina pisze:
jolene_ pisze:Wolałabym, by był mniej oczekiwany, a żeby bardziej poraził świat show businessu .
Masz rację ;-) Zrobiłby duże wrażenie. Coś takiego: 'E tam, On już upadł' i nagle BOOM nenene
A zresztą i tak wszystkich zszokuje swoim nowym albumem.
Zgadzam sie z wami w 10000% , tak po prostu co by nikt nie czekał i nagle BOOM !!!!!!! Feniks powstał z popiołów nenene cudnie by było no coś tak jak było z HIStory !!!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Mnie osobiście dziwi troche brak na tej liscie a tymbardziej w ścisłej 10 tce albumu Alicyjki Kluczyk <Alicia Keys> nom ale cóż żeby tak Pan Britny przed MJ to nie moge tez zrozumiec ale jeszcze penei duzo sprawek na tym świecie nei zrozumiem tak szybko :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

A tak wogole to jest mniej więcej jakaś data premiery?? Albo czy wiadomo ile już Michael zgromadzil piosenek czy dem. http://www.youtube.com/watch?v=rxNK-4L4TbA
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Ai

Post autor: Ai »

jak można pusty plastik dawać na pierwsze miejsce ? to jakieś pomylenie pojęć... ktoś tu ma zachwiany system wartości no ale są ludzie i taborety
:mj:
Lies run sprints, but the truth runs marathons

MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

Ai pisze:jak można pusty plastik dawać na pierwsze miejsce ? to jakieś pomylenie pojęć... ktoś tu ma zachwiany system wartości
Ja tam nie widzę żadnego powodu aby się tak bulwersować. To tylko wyniki rankingu w kategorii "najbardziej oczekiwane albumy pop 2007". Głosowanie było internetowe na stronie billboardu. Widać Britney ma więcej fanów, którzy oddali na nią głos. To wszystko.
no ale są ludzie i taborety
A może są dwa rodzaje ludzi... tacy którzy dzielą innych ludzi na dwa rodzaje i tacy, którzy tego nie robią...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Ai pisze:pusty plastik
Jakbym słyszał co do powiedzenia mają przeciwnicy Michaela Jacksona na jego temat. Może jednak bądźmy klasę wyżej i nie róbmy ze strony dla fanów Michaela Jacksona drugiego forum Onetu. Szczególnie, że Britney darzy szacunkiem Michaela i na odwrót... mam nadzieję, że wszyscy pamiętają chociażby pewne wykonanie The way you make me feel.

Oczywiste jest, że muzyczny dorobek Michaela jest o wiele bogatszy, interesujący. Osobiście nie dziwię się jednak tak wysokiej pozycji Britney - po niedawnym zamieszaniu z załamaniami psychicznymi, włosami, dziećmi, etc. Przyznać trzeba, że to ona, a nie Michael częściej pojawiała się ostatnio na językach innych, w prasie, szczególnie brukowej. Nic dziwnego, że ludzie chcą wiedzieć, co ta kobieta jeszcze będzie w stanie zrobić. A Król Popu? Grzecznie siedzi w studiu i tworzy, nagrywa; nie dąży aktualnie do większego rozgłosu.
Fake.
Awatar użytkownika
malina19

Post autor: malina19 »

no zobaczymy jak to bedzie z tym albumem juz nie moge sie doczekać:)
Obrazek
Kaśku

Post autor: Kaśku »

Pank pisze:Może jednak bądźmy klasę wyżej i nie róbmy ze strony dla fanów Michaela Jacksona drugiego forum Onetu. Szczególnie, że Britney darzy szacunkiem Michaela i na odwrót... mam nadzieję, że wszyscy pamiętają chociażby pewne wykonanie The way you make me feel.

Oczywiste jest, że muzyczny dorobek Michaela jest o wiele bogatszy, interesujący.
Pięne słowa^^ Trzymajmy fason i pokażmy klase!:)czekamy na album;) 2 mIEJSCE! WOW:):* buziaki:)
Na zawsze w moim sercu

Do zobaczenia później, Mike

[*]
Awatar użytkownika
Ai

Post autor: Ai »

No cóż trudno się dziwić Michaelowi, że nie występuje i nie pojawia się zbyt często w telewizji czy też prasie. Było nie było to co media z nim zrobiły jest głównym powodem jego oderwania się od życia w światłach fleszy. Zastanawiam się za jaki czas, jeśli w ogóle kiedyś będą przychylnie pisać lub mówić o MJu.

Z mojej strony użycie "pustego plastiku" było tylko podkreśleniem, że nie uważam muzyki pani Britney Spears za szczególnie wartościową. W sumie z całego jej dorobku uważam za ciekawe hm... może dwa kawałki. Takie śpiewanie o wszystkim i o niczym. To tylko moje zdanie i ktoś może się z nim nie zgadzać.
Lies run sprints, but the truth runs marathons

MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

O jak miło, że ktoś zagłosował na Cindy Lauper. Ona coś szykuje?
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
ODPOWIEDZ