Dyskografia na stronie MJPolishTeam

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
Buszmen

Dyskografia na stronie MJPolishTeam

Post by Buszmen »

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale strona MJPolishTeam jako taka nie jest skończona. Myslę, że może i wiele jej brakuje do perfekcji, ale przynajmniej ja wcale do perfekcji nie dążę. Z oryginalnej strony zostały przeniesione tylko najważniejsze działy, a więc reszta nie wytrzymała próby ewolucji. :wariat:

Ze swojej strony zrobiłem co mogłem, żeby strona mogła chociaż pojawić się w sieci. Ale czy naprawdę stać nas na "chociaż" ?? Działy takie jak wiersze, czy artykuły są w pełni przeniesione. Mi jednak chodzi o dział Dyskografia :muzyka:

Przydałoby się w każdym albumie napisać pełną tracklistę i parę detali o albumie i np. link do wątku o tym na forum. Ja nie dysponuję już takimi chęciami oraz czasem, więc szukam kogoś, kto mógłby mi pomóc w gromadzeniu takich informacji.
Post Reply