Radio Rmf Fm - News

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Xscape

Radio Rmf Fm - News

Post autor: Xscape »

Siedze sobie w pracy...........siedze........siedze..............siedze.......no i siedze i nagle słysze wiadomośc w radiu rmf fm (tylko niedosłyszałem dokładnie),wiadomość o tym że michael jackson ma ponoć niedługo opuścić ameryke(nie wiem w jakim celu,nie dosłyszałem bo nie zdązyłem podbiec do radia wystarczająco szybko,choc zrobiłem to jak strus pędziwiatr),i powiedzieli też że eksperci mówia iz michael zostanie wkrótce uniewinniony.Tak jak byłem zjebany jak koń po westernie po nocnym drinkowaniu tak przywróciła mnie ta wiadomośc na równe nogi.Jestem juz dziś taki hapyy że nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba.
Awatar użytkownika
Lika

Re: Radio Rmf Fm - News

Post autor: Lika »

Xscape pisze: (...) powiedzieli też że eksperci mówia iz michael zostanie wkrótce uniewinniony(...)

(...) Jestem juz dziś taki hapyy że nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba.
Ja też, ja też !!!!!!!!!!!!!
Yes :happy: yes :happy: yes :happy:
Dzięki Ci Xscape za tego newsa :-)
Niby taka nieistotna bzdurka z radia RMF FM (nie do końca dobrze usłyszana jeszcze :hahaha: ), a jak cieszy :happy:
Tylko niech nie zapeszą... :nerwy:

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Speechless

Post autor: Speechless »

tak piszą na foxie o tym - ze pewnie do Europy (Paryż)
Awatar użytkownika
girlfriend

Re: Radio Rmf Fm - News

Post autor: girlfriend »

... eksperci mówia iz michael zostanie wkrótce uniewinniony...

Nic dodać nic ująć... :happy:
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... NZKynN%2Bp

to jest na wp.pl... pozdrawiam wszystkich... ;-)
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Ee tam, Paryż... Nie lepiej Warszawa ;) ?

Choć... jeszcze manifestacje Młodzieży Wszechpolskiej pewnie by były... "Polska dla Polaków, nie dla pedofili" ;) Ach, nasi wspaniali, polscy neofaszyści...

W sumie nie zastanawiałem się jeszcze, czy Michael opuściłby Stany Zjednoczone, Neverland i resztę... Polskę na pewno sobie odpuści, kiedyś tam wspominano o Szwajcarii (chyba nawet podczas wywiadu PrimeTime z Lisą Marie o tym wspominał), fanów najwięcej ma chyba w Wielkiej Brytanii, więc... będzie miał trudną decyzję ;)

Zresztą nawet nic nie wiadomo o tej emigracji :wariat:
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

Pank pisze:Ee tam, Paryż... Nie lepiej Warszawa ;) ?

W sumie nie zastanawiałem się jeszcze, czy Michael opuściłby Stany Zjednoczone, Neverland i resztę... Polskę na pewno sobie odpuści, kiedyś tam wspominano o Szwajcarii (chyba nawet podczas wywiadu PrimeTime z Lisą Marie o tym wspominał), fanów najwięcej ma chyba w Wielkiej Brytanii, więc... będzie miał trudną decyzję ;)
Wszystko jedno. Lepiej latać do Szwajcarii czy Paryża niż do USA
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

no tak, napisałam posta w złym miejscu glupija a wykasować nie mogę :(

nie ma to jak cytować siebie ;-)
no tak. ale co z tym Neverlandem? sprzedany? a jak nie, to czy będzie sprzedany? czy to prawda, że Michael nie ma pieniędzy na jego utrzymanie??
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

MJPOWER pisze:Wszystko jedno. Lepiej latać do Szwajcarii czy Paryża niż do USA
W sumie racja :-/
Lepiej raz na jakiś czas wykonać zwariowany plan i wsiąść do samolotu, latającego gdzieś po Europie, niż codziennie mieć kuszenie, żeby pójść odwiedzić Michael'a, zamiast jechać do pracy :party:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

A ja się założę, że Michael jak wyjedzie z USA to tylko na jakiś czas, za dużo by stracił gdyby wyjechał na stałe, po za tym w innym państwie nie czuł by się dobrze na dłuższą metę! tak czy inaczej jestem pewien, że Michael tylko na jakichś czas wyjedzie!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
KASIA

Post autor: KASIA »

Mike pisze:A ja się założę, że Michael jak wyjedzie z USA to tylko na jakiś czas, za dużo by stracił gdyby wyjechał na stałe, po za tym w innym państwie nie czuł by się dobrze na dłuższą metę! tak czy inaczej jestem pewien, że Michael tylko na jakichś czas wyjedzie!

Ja bym się zgodziła, bo szczerze wątpię, żeby mu się chciało... uczyć się języka. Już go widzę jak siedzi ze słownikiem angielsko - jakimś-tam i kuje :wariat: No chyba, że miałby mieszkać w Londynie czy innej Angielskiej wsi ;-)
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

KASIA pisze: Ja bym się zgodziła, bo szczerze wątpię, żeby mu się chciało... uczyć się języka. Już go widzę jak siedzi ze słownikiem angielsko - jakimś-tam i kuje :wariat: No chyba, że miałby mieszkać w Londynie czy innej Angielskiej wsi ;-)
Język to raczej zmartwienie tych, którzy chcą z Michaelem rozmawiać a nie Michaela
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

No i nic z tych Michaelowych wycieczek, ani nawet ze sprzedaży Neverlandu ;)

Raymone K.Bain się wypowiedziała... skopiowałem z sąsiedniego forum od dj_saar`a :-)

Why didn't MJ take the stand? His attys did not feel it was necessary, we've had powerful witnesses. Pressed her, do you think he should have testified? Raymone: I think he would have been a good witness and spoken the truth.
But, Michael listened to his defense team and at the end of the day it was decided it was not necessary.

Mentions the videos played in court, and how that gave him a voice in the trial - hours in his own voice. Defense probably felt that was enough.

Why are you so confident? Raymone: We've had strong witnesses, defense have done well, defense took less time than expected partly because of a lack of cross examination. 6-7 witnesses a day at least.

Does MJ have a grip on reality? Raymone: Strong grip on reality, knows exactly what's going on. Is as you and I - has different moods. Has been very tough physically and emotionally, has taken a toll on the family. Is with his children every day after court, hard not to effect their day to day life. He has conducted himself very mannerly, he has not said anything off the cuff, he's been in there every signle day on time other than when he was ill, he has acted in a manner that is appropriate. (Hard for me to keep up )

We'll all be nervous since the waiting game is about to begin, which is not easy.

Would you advice MJ in the future to not be around so many children who are not his own? Raymone: He has said he won't place himself in this position again, but he is innocent...(too fast sorry)

Raymone: Let me clarify, NEVERLAND IS NOT SOLD, he is not moving to Europe, etc.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Pank pisze:No i nic z tych Michaelowych wycieczek, ani nawet ze sprzedaży Neverlandu ;)
No, to tutaj jeszcze link do CNN :-)

http://edition.cnn.com/2005/LAW/05/25/j ... index.html

Mam nadzieję, że się z kimś nie zdublowałam, ale o tym się dowiem dopiero, jak przejrzę wszystkie wiadomości ;-)
W razie cuś- wybaczcie japrosic
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Zablokowany