Spadający transfer

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
verter

Spadający transfer

Post autor: verter »

Zawsze jak sciągam coś z mediafire transfer przy 98% spada do około 1 kb/s. U Was też tak jest? Da się coś z tym zrobić?
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon

Moja generacja
Awatar użytkownika
dawid.jackson

Post autor: dawid.jackson »

U mnie tak nie było jeszcze ani razu a z mediafire ściągam naprawdę dużo. Może to zależy od przeglądarki bo podobno na linki mediafire najlepsza jest mozilla firefox. Ja mam Internet explorer i wszystko działa pięknie.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Obrazek
Awatar użytkownika
verter

Post autor: verter »

Używam Flashgeta bo jakbym ściągał przez Firefox, proces zaciąłby się w połowie i nigdy nie skończył.
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon

Moja generacja
Awatar użytkownika
dawid.jackson

Post autor: dawid.jackson »

no to ztego co wiem flashgeta do linków mediafire raczej się nie używa. No bo potem mogą wyskakiwać błedy np przy rozpakowywaniu.
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Ja na mediafire nie narzekam, wręcz przeciwnie. Nie mam z nim kłopotów ale słyszałem a właściwie czytałem, że ktoś miał podobny problem, właśnie pod koniec ściągania predkosc przesyłu spadala do jakichs minimalnych wartości albo zrywało połączenie. To chyba zależy od internetu po twojej stronie i raczej nic nie da się zrobić.

off top: własnie dołączyłem do klubu 1000
ODPOWIEDZ