Nowy film Michaela Jacksona?

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
kaem

Nowy film Michaela Jacksona?

Post by kaem »

Szukając, czy rzeczywiście w Dniu Świstaka pojawiło sie "Can't Let Her Get Away", znalazłem takie oto zestawienie wszystkich (no, prawie, ale opisane obszernie) kontaktów Michaela z X Muzą.
http://www.imdb.com/name/nm0001391/
Parę rzeczy mnie zaskoczyło- jak choćby ta:
MJ jako reżyser
They Cage the Animals at Night (2005) (in production)
Podejrzewam, że to jakis inny Michael Jackson i przez pomyłkę ta pozycja trafiła do zestawienia. Ale jeżeli jest inaczej...
thewiz

Post by thewiz »

MJ mial plan wyrezyserowac ten material (wydaje mi sie ,ze to miala byc kreskowka,nie wiem dlaczego) ,ale jak wiadomo mowilo sie o wielu filmach z udzialem MJa w przeciagu tych lat....w sumie They Cage Animals at Night mialo byc produkcja Neverland Pictures o ktorym wogole nie slychac.Mozna powiedziec ,ze projekt ten nie wypalil,choc niektorzy wola sie trzymac wersji,ze proces przeszkodzil MJowi w realizacji jego planow.Ja sie do tej wersji nie przychylam.MJ zalozyl Neveland Picutres kiedy?Kilka ladnych lat temu...jakos w 2002 roku w okolicach wakacji bodajze.Z tego co wiem ,to jedyna rzecza zrobiona z jakims udzialem Neverland Pictres byl remake filmu o szczurku , do ktorego MJ zaspiewal kawalek Ben.Film nosil tytul Willard i z tego co slyszalam nie byl zbyt ambitny.
To wlasciwie tyle jesli chodzi o zdaje sie kolejny niewypal MJa w dziedzinie filmow.MJ mial tyle planow by cos nakrecic,ale przez lata nie dociagnal zadnego z nich do skutku.Jakos mu te filmy nie wychodza.
Moze sie myle i moze powroci do tego projektu They cage animals at night.Z drugiej strony wolalabym by powrocil do innego projektu -Edgara Alana Poe.To byl swietny pomysl.Tez nie wyszedl.Tak jak Piotrus Pan Spielberga w ktorym MJ mial zagrac w latach 80tych i mase innych rzeczy.Szkoda,a z drugiej strony lekko frustrujaca jest ta sytuacja-MJ od lat mowi ze zabierze sie za filmy i wciaz zadnych rezultatow ;-(
Damian

Post by Damian »

A ja nie jestem za, zeby Michael zajowal sie jako rezyser, ja wolal bym zeby poswiecal sie nadal tylko i wylacznie muzyce, koncerty i nowa muzyka. Wiem ze jeszcze stac go na wiele.
Buszmen

Post by Buszmen »

No dobra dobra....ale co z tym "Dniem Świstaka" ?? Znalazłeś coś?
A może to o ten film chodzi?
The Meteor Man (1993) (song "Can't Let Her Get Away")
hmmm....w sumie to może być fajny film....muszę go zdobyć! Ma ktoś?
Willy

Post by Willy »

..::BuSzMeN::.. wrote:No dobra dobra....ale co z tym "Dniem Świstaka" ?? Znalazłeś coś?
hmmm też słyszałem ze ponoć było coś w "Dniu świstaka", właśnie obejrzałem film i stwierdzam że niczego się nie dosłyszałem.
kaem

Post by kaem »

..::BuSzMeN::.. wrote:No dobra dobra....ale co z tym "Dniem Świstaka" ?? Znalazłeś coś?
A może to o ten film chodzi?
The Meteor Man (1993) (song "Can't Let Her Get Away")
Nie wiedziałem, że będę twórcą plotek. Pokićkało mi się. Biję się w piersi. Starość nie radość. Najprawdopodobniej Meteor Man.
..::BuSzMeN::.. wrote:hmmm....w sumie to może być fajny film....
Nie oczekuj od tego filmu zbyt wiele. Michael Jackson wiosny nie czyni ;-)
kaem

Post by kaem »

Wracając (wreszcie) powoli do normalności...
Oto fragment, gdzie słychać piosenkę.
http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=0T2V ... HYB257Y711
Przy okazji możecie przyglądnąć się obsadzie. Imponująca. Melanż niczym z płyty Quincy Jonesa. Luther Vandross, Another BAD Creation ;-) , Naughty By Nature, Cypress Hill, Big Daddy Kane... I na dokładkę Bill Cosby.
Zajawka nasuwająca pytanie: w których 2 filmach pojawiły się personalia zarówno Michaela i Luthera V. ? A może było ich więcej niż 2?
Post Reply