Spotkania na czacie
- Speed Demon
Spotkania na czacie
http://www.mjpolishteam.pl/chat/
Jako jeden z częstych gości majkelowskiego czata, zaniepokojony ostatnim brakiem chętnych do rozmów różnych i podłużnych (przy wsparciu Luth i jolene_), postanowiłem założyć temat informacyjny dla wszystkich chętnych do wzięcia udziału w różnorodnych dyskusjach:)
Termin powtarzający się naszych spotkań czatowych to każda sobota tygodnia, godzina 22 (na razie wstępnie, można zmienić). Zapewne od tej godziny ja (Speed Demon) lub jolene_ będziemy już obecni.
Czat oczywiście działa też codziennie, na zasadzie luźnych spotkań. Czas trwania, cytuję za Secret Manem "od 20:00 do ostatniego gościa".
Zapraszamy bardzo serdecznie:)
Tyczy się to debiutantów na czacie, jak i stałych bywalców:)
Oficjalne spotkanie pierwsze:
21 lipca 2007 roku, godzina 22
Jeśli temat i czat byłby popularny, to liczyłbym na moderatorów i przyklejenie. Ale dopiero "jeśli";)
Jako jeden z częstych gości majkelowskiego czata, zaniepokojony ostatnim brakiem chętnych do rozmów różnych i podłużnych (przy wsparciu Luth i jolene_), postanowiłem założyć temat informacyjny dla wszystkich chętnych do wzięcia udziału w różnorodnych dyskusjach:)
Termin powtarzający się naszych spotkań czatowych to każda sobota tygodnia, godzina 22 (na razie wstępnie, można zmienić). Zapewne od tej godziny ja (Speed Demon) lub jolene_ będziemy już obecni.
Czat oczywiście działa też codziennie, na zasadzie luźnych spotkań. Czas trwania, cytuję za Secret Manem "od 20:00 do ostatniego gościa".
Zapraszamy bardzo serdecznie:)
Tyczy się to debiutantów na czacie, jak i stałych bywalców:)
Oficjalne spotkanie pierwsze:
21 lipca 2007 roku, godzina 22
Jeśli temat i czat byłby popularny, to liczyłbym na moderatorów i przyklejenie. Ale dopiero "jeśli";)
Ostatnio zmieniony pn, 23 lip 2007, 13:57 przez Speed Demon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Speed Demon
No ja Cię przepraszam, wczoraj Cię nie było. I w ogóle dawno Cię nie było. Ale ok, poprawka: przy wsparciu Luth, jolene_, Speed Demona i Spearmint.Spearmint pisze:...i...Ekhm...
Mogłabym prosić o nie wymawianie tego imienia? I tak już za dużo zamieszania z tym było...Spearmint pisze:obrzucić Ignacego jajkami?

Patrz SD... i tak Cię przenieśli

To z racji, że moje wsparcie też zostało uwzględnione to ja również zapraszam.
- Speed Demon
- Final Cloud
- OneDayInYourLife
- Speed Demon
- Speed Demon
O godzinie 23:40 dnia dzisiejszego wyszedłem z pierwszego oficjalnego spotkania na czacie, które rozpoczęło się o godzinie 22;)
Początek był bardzo tłoczny, jednak szybko zaczęło robić się luźno, gdyż wiele osób musiało np. iść spać, bądź wyprowadzić psa, lub wychodziło bez pożegnania:( Niektórzy natomiast byli obecni, aczkolwiek głosu nie zabierali;)
Uczestnicy: Speed Demon (ja), jolene_, Luth, Spearmint, Lucho, martynka, OneDayInYourLife, Anitka, malina19 i SecretMan (nikogo nie pominąłem?:) - jedni dłużej inni krócej. A oto kilka ciekawych cytatów:)
- oj tam... przeca nie musimy słuchać wszystkich tych samych zespołów
- ważne,że słuchamy MJa
- Ale nie wszyscy muszą MJ'a lubić. A co za tym idzie-podziwiać jego zwolenników.
- no MJa nie, ale jego muzykę tak
- ile macie lat?
- ja jestem rok młodszy od płyty Bad
- nie gadam z Wami za szybko piszecie
- mordki w górę bobaski
Usunąłem nicki, by nie być pociągniętym do odpowiedzialności karnej.
Aha, zapraszam oczywiście za tydzień i zachęcam do inicjatywy w prowadzeniu dyskusji:)
Pozdrawiam,
Speed Demon
Początek był bardzo tłoczny, jednak szybko zaczęło robić się luźno, gdyż wiele osób musiało np. iść spać, bądź wyprowadzić psa, lub wychodziło bez pożegnania:( Niektórzy natomiast byli obecni, aczkolwiek głosu nie zabierali;)
Uczestnicy: Speed Demon (ja), jolene_, Luth, Spearmint, Lucho, martynka, OneDayInYourLife, Anitka, malina19 i SecretMan (nikogo nie pominąłem?:) - jedni dłużej inni krócej. A oto kilka ciekawych cytatów:)
- oj tam... przeca nie musimy słuchać wszystkich tych samych zespołów
- ważne,że słuchamy MJa
- Ale nie wszyscy muszą MJ'a lubić. A co za tym idzie-podziwiać jego zwolenników.
- no MJa nie, ale jego muzykę tak
- ile macie lat?
- ja jestem rok młodszy od płyty Bad
- nie gadam z Wami za szybko piszecie
- mordki w górę bobaski
Usunąłem nicki, by nie być pociągniętym do odpowiedzialności karnej.
Aha, zapraszam oczywiście za tydzień i zachęcam do inicjatywy w prowadzeniu dyskusji:)
Pozdrawiam,
Speed Demon