Witam wszystkich fanów :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Basia1992

.....

Post autor: Basia1992 »

Uhhh... nie zostałam tu zbyt mile przyjęta... No powiem szczerze, że spodziewałam się czegoś innego... No więc chyba spadam... :-/
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

Hmm nie przemuj sie...
P.S. ]Archi mógł bys tak sie nie dowalac do kazdego ....lepiej nie komentuj czyis wypowiedzi,,,,!!!!! bo to jest hamowate!!! :zly:
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

basiu,trochę pogwałcilas zwyczaje panujące na forum,bo primo-najpierw się przedstawiasz i witasz w dziale przedstaw się,secudno-ten temat już był i został potraktowany jako nieważna plotka,trzeba tez czytac forum,skoro się już na nim jest ;-) , tertio-po co ten bezsensowny temat w dziale MJ-wokół artysty?Proponuję raz dwa kosz. A Ty, Basiu,przełknij gorzkie przywitanie i postaraj się jeszcze raz dobrze zaprezentować.
witam na forum :mj:
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Basiu zostań, napisz coś więcej o sobie,i nie przejmuj sie, pamiętaj, że jest nas tutaj bardzo dużo i dość często dochodzi do takich sytuacji jaka spotkała ciebie, niezapoznanie sie z forum doprowadza najczęściej do takich sytuacji
bo pisząc o czymś, co juz tutaj jest ,to nie tylko niepotrzebne zaśmiecanie forum, ale również dodatkowa praca dla moderatorów.Dlatego najlepiej korzystac z wyszukiwarki ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Baska zostan z nami. najpierw udaj sie do dzialu Przedstaw się, powiedz nam cos o sobie, bysmy mogli Cię lepiej poznać. nie wiem dlaczego zalozylas ten temat akurat tutaj, moze chcialas aby wiecej osob przeczytalo jak Cię potraktowano.
viva201 pisze:pamiętaj, że jest nas tutaj bardzo dużo i dość często dochodzi do takich sytuacji jaka spotkała ciebie, niezapoznanie sie z forum doprowadza najczęściej do takich sytuacji
viva ma racje, nie trzeba sie od razu wszystkim tak doslownie przejmowac. zalozylas temat o ktorym juz pisalismy, moderatorzy postanowili go usunąć i to wydaje mi sie logiczne, no bo taka ich praca. nie przejmuj sie tym i podazaj dalej w storne...swiatla :wariat:
Awatar użytkownika
Basia1992

Witam wszystkich fanów :)

Może opowiem najpierw o mioch początkach z muzyką Michaela. Więc było to tak: znalazłam w komputerze Jego teledysk do piosenki "Give in to me" i tak mi wpadła do ucha, że słuchałam po kilkanascie razy dziennie :-) No ale trzeba było dowiedziec się czegoś więcej o Michaelu :) I buszowałam po necie, szukając wszystkiego, co z Nim związane :) Aż w końcu trafiłam na tą stronke, którą odwiedzałam coraz częściej i w końcu postanowiłam się zarejestrowac :) Mam nadzieję, że będę się dobrze czuła na tym forum i liczę na miłe pogaduchy z fanami :) Pozdrawiam wszystkich :)
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Witamy gorąco ! :happy:
Zyczymy milej zabawy na forum ;-)
Pzdr :mj:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

No i pięknie.
Jeszcze raz witam na forum :-)
:mj:
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

witam i zapraszam do dyskusji : )
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

no i dalas sie przekonac. ja tez witam Cie bardzo serdecznie, i zobaczysz ze pisanie na forum nie boli <mam taka nadzieje :P >. pozdrawiam Cie i zycze milej zabawy :mj:
Bender

Post autor: Bender »

Witam :D

F.U.C.K. the Press, Michael is the Best :D
Awatar użytkownika
Basia1992

Wielkie dzięki Wam za miłe przywitanie :) Jesteście naprawdę cudowni :) Pozdrawiam wszystkich :)
Awatar użytkownika
keep_the_faith

Post autor: keep_the_faith »

No pewnie, że jestesmy cudowni. A Ty co myslałas?; D
Witam serdecznie. :mj:
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Witam również, owocnego pisania! Moderatorskim zwyczajem połączyłem tematy z obu działów. Osoby, które napisały powyższe posty już chyba wystarczająco napisały dlaczego. ;-)
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Witam cię jeszcze raz barrrrdzo mocno i cieszę się,że jednak zostałaś z nami mam nadzieję,że będziesz sie tutaj świetnie bawiła razem z nami, Wpadaj też na czata.Zazwyczaj wieczorem koło 20.00
Obrazek
ODPOWIEDZ