Kto potrafi pomóc niech pisze!
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Kto potrafi pomóc niech pisze!
Czesc!
Mam na imie Adam i juz dawno nie widzialem forum, na ktorym grupa zapalencow :) tak szczegolowo sledzilaby zycie jakiegos artysty. Przyznam sie ze nie slucham MJa na codzien, ale nie twierdze rowniez ze byl obojetny dla mojego zycia. Wrecz przeciwnie! Po dzis dzien zostal mi w glowie FILM, KTOREGO NIGDY JUZ WIECEJ NIE WIDZIALEM. Zwracam sie teraz do wszystkich fanow, fanek i innych czcicieli Jego osoby. POMOCY! Widzialem ten film tylko raz w zyciu - jakies 10 moze wiecej lat temu. Lecial na 1-szym lub 2-gim programie telewizji. Chodzi mi o to ze byl to Moonwalker, ale w wersji jakiej go nigdy wiecej i nigdzie nie znalazlem. Moonwalker trwa 89 minut, a ten film trwal jakies 3 moze nawet 4 godziny. Wplataly sie w niego elementy roznych Jego teledyskow. Po prostu cos czego nigdy nie zapomnialem. Pytanie do Was! JAKI JEST TYTUL TEGO FILMU, CZY KTOS GO WIDZIAL I NAJWAZNIEJSZE JAK GO ZDOBYC lub KIEDY OBEJRZEC (wiem ze Iluzjon w Warszawie puszcza stare kawalki, wiec pytam czy nie mozna czasem tam?)!
W gory wielkie dzieki za wszelka pomoc!
Adam
Mam na imie Adam i juz dawno nie widzialem forum, na ktorym grupa zapalencow :) tak szczegolowo sledzilaby zycie jakiegos artysty. Przyznam sie ze nie slucham MJa na codzien, ale nie twierdze rowniez ze byl obojetny dla mojego zycia. Wrecz przeciwnie! Po dzis dzien zostal mi w glowie FILM, KTOREGO NIGDY JUZ WIECEJ NIE WIDZIALEM. Zwracam sie teraz do wszystkich fanow, fanek i innych czcicieli Jego osoby. POMOCY! Widzialem ten film tylko raz w zyciu - jakies 10 moze wiecej lat temu. Lecial na 1-szym lub 2-gim programie telewizji. Chodzi mi o to ze byl to Moonwalker, ale w wersji jakiej go nigdy wiecej i nigdzie nie znalazlem. Moonwalker trwa 89 minut, a ten film trwal jakies 3 moze nawet 4 godziny. Wplataly sie w niego elementy roznych Jego teledyskow. Po prostu cos czego nigdy nie zapomnialem. Pytanie do Was! JAKI JEST TYTUL TEGO FILMU, CZY KTOS GO WIDZIAL I NAJWAZNIEJSZE JAK GO ZDOBYC lub KIEDY OBEJRZEC (wiem ze Iluzjon w Warszawie puszcza stare kawalki, wiec pytam czy nie mozna czasem tam?)!
W gory wielkie dzieki za wszelka pomoc!
Adam
Adam
Nowe namiary na film
Słuchajcie, znalazlem urywek tego filmu, jest to Moonwalker, ale w wersji movie
http://www.youtube.com/watch?v=kxfUd5zF ... ed&search=
jesli ktos moze mi tylko powiedziec gdzie taki film mozna nabyc i czy wogole jest jeszcze szansa go gdzies zobaczyc.
Pozdrawiam
Adam
http://www.youtube.com/watch?v=kxfUd5zF ... ed&search=
jesli ktos moze mi tylko powiedziec gdzie taki film mozna nabyc i czy wogole jest jeszcze szansa go gdzies zobaczyc.
Pozdrawiam
Adam
Adam
To nie jest zwykly Moonwalker
Ogladalem doslownie wczoraj Moonwalkera i to nie jest Moonwalker. Nie ma wielu scen, np. tej ucieczki na motorze, nie ma tanca na pustyni z 'krolikiem'. Wiele scen jest wycietych, jest po prostu ubozszy, a ta wersja nawet po tych 10 latach pozostaje w pamieci. Po prostu ... cos czego sie nie zapomina do konca zycia.
Mam nadzieje ze kazdemu z nas bedzie dane obejrzec ten film w pelnej wersji, wtedy dowiecie sie o czym mowie. moze jakas zbiorowa petycja do TVP? :)
Pozdrawiam
Adam
Mam nadzieje ze kazdemu z nas bedzie dane obejrzec ten film w pelnej wersji, wtedy dowiecie sie o czym mowie. moze jakas zbiorowa petycja do TVP? :)
Pozdrawiam
Adam
Adam
Oj kolego, pamięć płata Ci figle i coś pokręciłeś. Moonwalker jest tylko jeden, nie ma żadnej poszerzonej wersji czy czegoś podobnego. Jedyny film a właściwie serial o Jacksonie jaki mogłeś oglądać 10 lat temu i który "trwal jakies 3 moze nawet 4 godziny" to The Jacksons: An American Dream ale on z Moonwalkerem ma niewiele wspólnego. Więcej o tym serialu tutaj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 0068#50068
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 0068#50068
Musi być... A jak ściągnąłeś jakiegoś "pociętego" Moonwalkera, to nie wiem. Ściągnij drugiego, albo www.allegro.pl. Skoro tak pragniesz obejrzeć "normalną" wersję... możliwe, że lepiej by było poświęcić pare groszy. *chociaż to dziwne, że masz takiego skróconego Moonwalkera?* 
A tak w ogóle to: Cześć Adam! Fajnie, że jesteś z nami na forum.

A tak w ogóle to: Cześć Adam! Fajnie, że jesteś z nami na forum.