Módlmy się za Michaela - wkrótce werdykt
Módlmy się za Michaela - wkrótce werdykt
Prosze Was: wszyscy!

Raz że takie coś mi się kojarzy jak by osoby już na tym świecie nie było .
Dwa że nie zamierzam sie za nikogo modlić ? bo niby czemu ? raz chyba nie wypada bo Majki zadan postacią jakąś religijna nie jest dwa ze po co sie modlic w coś co jest oczywiste wiec sie nie am czego bać
3 ze raczej nei wyznaje czegoś takiego jak modlenie sie za kogokolwiek :>
Dwa że nie zamierzam sie za nikogo modlić ? bo niby czemu ? raz chyba nie wypada bo Majki zadan postacią jakąś religijna nie jest dwa ze po co sie modlic w coś co jest oczywiste wiec sie nie am czego bać
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
@ Mazi- sorry ale nie bede twojego postu komentowal.
tu jeszcze stronka na ten temat: http://mjjsource.com/main/index.php?opt ... iew&id=391
tu jeszcze stronka na ten temat: http://mjjsource.com/main/index.php?opt ... iew&id=391
Dlaczego ma byc ci przykro?
Nom link wiem etz jest świeczka pewnie jak na 99% teraz stron o MJu na świecie ale czy to ze tak jest wszedzie tzn ze ma mi sie podobac ? Wiekszosc zawsze ma racje?
tylko mowie jak to czuje ze sie z tytm nei zgzdam i nie iteresuje mnei ze tak robi cały tłum a to ze wierze w pozywtyne rozwiazanie to druga sprawa i nei potrzebuje do tego smutnych świec i modlitw
Nom link wiem etz jest świeczka pewnie jak na 99% teraz stron o MJu na świecie ale czy to ze tak jest wszedzie tzn ze ma mi sie podobac ? Wiekszosc zawsze ma racje?
tylko mowie jak to czuje ze sie z tytm nei zgzdam i nie iteresuje mnei ze tak robi cały tłum a to ze wierze w pozywtyne rozwiazanie to druga sprawa i nei potrzebuje do tego smutnych świec i modlitw
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Przeceiz nie napisalem ze Ty masz sie o To nie modlić jesli naprawde tak zrobisz to szanuje to ja wiemz e tego robił nie ebde a jesli nie bedziesz sie modlil a o tym piszesz to jzu tego nei szanuje . takjak ktos przyjmuje zakład a potem w ramach przegranej nei dotrzymuje słowa i nie oddaje naleznosci
ja wierzę w modlitwę, i nie uważam tego za głupie... Michael jest człowiekiem, jak każdy. Jeśli modlę się za zdrowie dziadka, za rozwiązanie problemów kogoś z rodziny, to i za niego mogę się pomodlić, i będę tak samo wysłuchany. W tych ciężkich chwilach naprawdę czuję, że on jest dla mnie kimś ważnym, bliskim... Na codzień staram się zachować do niego jak największy dystans, i do fanatyków naprawdę nie należę, ale teraz myślałem parę razy o procesie... Gdyby zamknięto go na 20 lat w tej celi z fotografii, to nie mógłbym tego po prostu znieść... Nie wiem jak żyłbym ze świadomością, że on tam - jak by to napisał "Fakt" - gnije. Chyba straciłbym chęci do czegokolwiek, bo jak można żyć ze świadomością, że ktoś nam bliski (a niewątpliwie muszę przyznać, że w jakimś sensie Michael jest mi bliski - porusza mnie jego twórczość i życie, darzę go wielką sympatią) odbywa taki wyrok... Dlatego modlę się o sprawiedliwość
- la_licorne
to po co bylo się odzywać w tym wątku... Wystarczylo go zignorować, takie to trudne...Mazi pisze:Raz że takie coś mi się kojarzy jak by osoby już na tym świecie nie było .

Mazi ty sie zastanawiasz nad tym co piszesz??Co z tego że michael nie jest postacia religijna???????to znaczy że nie można sie za niego modlić.....mi kiedys siostra zakonna (bioenergoterapeutka) powiedziała że będzie sie za mnie modlic...........to chyba oznacza według zasad twojego myślenia ż jestem święty.Jeśli Tobie mazi wydaje sie być oczywiste że bedzie wszytsko okey no to dobrze ale np ja,ludzie z forum czy kupa ludzi na świecie trzęsie portkami przed dzisiejszym dniem.Mazi pisze:Raz że takie coś mi się kojarzy jak by osoby już na tym świecie nie było .
3 ze raczej nei wyznaje czegoś takiego jak modlenie sie za kogokolwiek-szczerze Ci współczuje.
A tak na prawde to jestem troche zdegustowany faktem że w taki dzień (nerwówka itp),w ten naprawde trudny dla nas okres rozpierdziela sie tutaj takie głupie gadki........wiec uspokujmy sie i czekajmy na WYROK.
No wiec nie zastanawiajmy się dłużej nad tym kto i jak wspiera michaela tylko go do licha wspierajmy i skończmy już to wymądrzanie bo przecież kazdy z nas jest taki mądry i ma tyle do powiedzenia że zaraz ten post przybierze ostro na wadze......i zrobi się jakaś mała zadymka......wiec drodzy partyzanci SPOKÓJ!!!!!!!!!
Nikomu nie zabroniłem się modlić tak jak napisała la_licorne .
A wypowiadam sie dlatego bo Damian napisał abysmy wszyscy sie modlili to pisze co myśle.
Czasami się zastanwiam dlaczego bycie tolerancyjnym odnosi sie tylko i wyłacznie jak można zauważyć jeśli mniejszość ma tolerowac przekonania i zachowania wiekszości ;>...nom ale kto ma wiekszość ten żądzi niestety.
Jeśli kogoś uraziłem swoimi wypowiedziami to przepraszam nie miałem takiego zamiaru broniąc swoich racji
A wypowiadam sie dlatego bo Damian napisał abysmy wszyscy sie modlili to pisze co myśle.
Czasami się zastanwiam dlaczego bycie tolerancyjnym odnosi sie tylko i wyłacznie jak można zauważyć jeśli mniejszość ma tolerowac przekonania i zachowania wiekszości ;>...nom ale kto ma wiekszość ten żądzi niestety.
Jeśli kogoś uraziłem swoimi wypowiedziami to przepraszam nie miałem takiego zamiaru broniąc swoich racji
- Kermitek
Swiete slowa swiete slowa!!!!Nie uwarzacie ze zaczyna wam sie udzielac nerwówka a oststnio ktos za to na mnie najerzdzal ze sie nie bedze denerwował...A tym czasem no prosze polowa z nas zaczyna szalec z nerw!!A ja siedze sobie przed monitorem i ... rozmyslam nad tym jak bardzo bylam przewidujaca stan rzeczy.Xscape pisze:nie przejmuj sie tym ze niby jak większosc jest za czyms a ty przeciwko to ta wiekszosć ma racje bo tak nie jest.........Prawda jest taka że racja jest jak dupa.........każdy ma swoją!!!!!!!!

Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka