Kasica wita Was wszystkich

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Kasica

Kasica wita Was wszystkich

Post autor: Kasica »

Witam wszystkich zwolenników talentu Michaela Jacksona:-)
Cieszę się,że wędrując po niecie natknęłam się na tę stronkę.
Zapewne jestem dużo starsza niż większośc z Was ale...jakie to ma znaczenie jeśli chodzi o sympatię do pana MJ'a i jego muzyki??:-)
Wszystko zaczęło się dawno temu...miałam jakieś 10 lat.Może mniej ,może więcej...wielkim hitem był THRILLER.Zupełnie nowa jakośc w ówczesnej muzyce.Teledysk też:-) Z zapartym tchem oglądałam ilekroc tylko miałam okazję.
Później przez całą podstawówkę niemal katowałam rodzinę i sąsiadów słuchając non stop albumu BAD.
Wraz z pierwszą klasą liceum...pojawił się DANGEROUS:-)Równie intensywnie go "przerabiałam"...hihihi.Zwariowane lata!!!Żyłam dosłownie od albumu do albumu:-) Nawet w klasie mało kto używał mojego imienia.Zwracali się do mnie "Jackson'ka".Hihihi...Teraz to brzmi śmiesznie ale wtedy...totalny odjazd na punkcie MJ.Naklejki,plakaty kasety,podkoszulki z MJ...I cały czas nadzieja,że odwiedzi kiedyś Polskę,a najlepiej Kraków...hahaha,żebym miała blisko:-) Niestety nic nie zapowiadało tego,by moje marzenie miało się kiedykolwiek spełnic.
Zaczęły się studia. Inne obowiązki inne zajęcia...Michael poszedł w odstawkę.Owszem, sięgałam po jego nagrania jednak nie tak często.Z Jackson'ki przeobraziłam się w Kaśkę lubiącą czasem posłuchac Jacksona.Aż pewnego dnia...wiadomośc: MICHAEL J. PRZYJEŻDŻA do Polski!!!! Wszystko jakby wróciło. Okazało się,że na uczelni nie tylko ja byłam fanką Michael'a. Zebraliśmy się grupką i pojechaliśmy do Warszawy.Koncert był SUUUUPEEERRRR!!!Wrażenia niesamowite. Bilet mam do dziś:-) I kiedy wpada w ręce przy okazji porządków w papierach.Uśmiech sam wypełza mi lekko na twarz:-)Wracają wspomnienia szalonych lat.Fajnych lat!!! Których nie zamieniłabym za żadne skarby:-)Chciałoby się wtedy cofnąc czas, chociaż na chwilkę.
Dlatego cieszę się,że trafiłam na Waszą stronkę.I wiecie co...nawet chciałabym wpaśc na jedno z Waszych spotkań, żeby pobyc trochę z ludźmi,którzy nie widzą w Michael'u jedynie dziwaka lub dewianta lecz artystę z prawdziwego zdarzenia. Artystę nie bez powodu nazwanego Królem Popu:-)Którego muzyka poprawia nastrój niejednemu człowiekowi.Prosty przykład...Jadę do pracy zaspana.W uszach MP3...różne kawałki brzęczą przyjaźnie,lekko sennie i nagle,łup!!! "THE WAY YOU MAKE ME FEEL" i...odrazu człowiek się budzi.Jakaś pozytywna energia wlewa się przez uszy do głowy i wszystko jest fajniejsze,weselsze...sami wiecie najlepiej jak to jest. Dlatego nie zamierzam zarzucac w ciemny kąt utworków pana M.J. I może kiedyś wnukom opowiem jak "kopnięta" była w młodości ich babcia na punkcie pewnego artysty...hihihi.I ,że wcale tego nie żałuje:-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkich!!!
A!Jeśli ktoś wie jak i gdzie mogę nabyc np.nagrania z koncertów Michael'a - będę wdzięczna za info. Moje GG 9492100.
Buziaki 4 all!!!
Kasica
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

...cieszę sie,że do nas dołączyłaś i mam nadzieję,że spotkamy sie za rok na MJowisku....nawet będę mogła zabrać ze sobą 4 osoby po drodze... ;-)
Ostatnio zmieniony pt, 26 paź 2007, 10:31 przez viva201, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Kasica pisze:Wracają wspomnienia szalonych lat.Fajnych lat
tak,
ale ważne są dni, których jeszcze nie znamy.. The King Is Back ;-)
Witam
Agnes

Post autor: Agnes »

Witam serdecznie . Nie martw sie ,sa tu starsi od Ciebie... :party:
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

[...]
A wracając do tematu,witam nową użytkowniczkę na Forum,miłej zabawy!
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Na takie wejście Smoka nie zareagować nie mogę ;-)
Witam Cię serdecznie, moja Droga Imienniczko :-)
Przeczytałam Twój pierwszy post z niemałą dawką adrenaliny, bo wiele z siebie w nim znalazłam. Lata podobne, przebieg "kariery" również, wrażenia, przeżycia.... jakoś dziwnie znajome....
Z jedną różnicą- u mnie "odstawki" policealnej nie było, ale kto wie, może dlatego, że rok 1996 to rok, w którym napisałam maturę i zdałam na studia. Zresztą.... jeden z przyjemniejzych roczków w moim zyciu, nie wiedzieć dlaczego ;-)

Witaj serdecznie w naszym nie zawsze subordynowanym gronie ( ;-) ).
Życzę, aby to forum przyniosło Ci wiele wspomnień, ale również nowych, miejmy nadzieję głównie pozytywnych, wrażeń :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Witaj :happy:
Kasica pisze:.I wiecie co...nawet chciałabym wpaśc na jedno z Waszych spotkań, żeby pobyc trochę z ludźmi,którzy nie widzą w Michael'u jedynie dziwaka lub dewianta lecz artystę z prawdziwego zdarzenia
Zapraszamy do Katowic :-) Za niedługo spotkanie wiec..?;-)
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Bartuu

Post autor: Bartuu »

Witaj witaj i jeszcze raz witaj =) czytajac wszystkie powitania :) a rowniez i Twoje uswiadomilem sie we wlasnym przekonaniu ze nie jestem sam !!!!!!:) Gdy inni ludzie ktorzy maja rozne idealy czy talenty muzyczne w swoim zyciowym repertuarze,nie potrafia docenic arcytalentu Michael'a jedynie Go "oczerniac" widzac tylko czyny niekonwecjonalne ;D ale wazne ze My wiemy swoje i 3mamy sie razem ;] jajx ale mnie ponioslo ;p Baw sie dobrze:) Aoooow :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Witaj!
Ciepło, ciekawie i szczerze napisane. Cieszę się, że do nas dołaczyłaś :-)
Dużo postuj, bo z pewnością wiele masz do przekazania :)
Pozdrowienia!

P.S. Wie ktoś która to już Kasia u nas? Nie żebym cierpiała od nadmiaru, tak tylko pytam ;)
To dość popularne, ale ładne imię - moje bierzmowane :dance:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Witaj na forum! ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Witam z całego serducha kolejną fankę!!!!!!! :hug:

Życzę Ci miłego postowania. :hug:
Kasica pisze:Zwracali się do mnie "Jackson'ka"
Mnie nazywają na uczelni "Michalina" albo po prostu "Michael Jackson":-)
Kasica pisze:I może kiedyś wnukom opowiem jak "kopnięta" była w młodości ich babcia na punkcie pewnego artysty...hihihi.I ,że wcale tego nie żałuje:-)
Wiesz nie jesteś sama, ja ,podobnie jak wiele innych osób z tego froum jest "kopniętych" na jego punkcie.Uwielbiam go słuchać i chociaż często z ust ludzi słyszę słowa krytyki w moim kierunku, nie żałuję tego co robię. Słucham tego co lubię,a raczej tego,którego kocham! ;-)
Majki jest bardzo ważnym elementem mojego życia. Mówię tak,bo nie pamiętam czasów,kiedy tak naprawdę to sie zaczęło. Jest "ze mną" od zawsze i zawsze będzie.
Kasica pisze:I wiecie co...nawet chciałabym wpaśc na jedno z Waszych spotkań, żeby pobyc trochę z ludźmi,którzy nie widzą w Michael'u jedynie dziwaka lub dewianta lecz artystę z prawdziwego zdarzenia. Artystę nie bez powodu nazwanego Królem Popu:-)Którego muzyka poprawia nastrój niejednemu człowiekowi
Zapraszamy 17go listopada do Katowic!:hug:

p.s. to forum zmienia życie ludzi... na korzyść oczywiście!Życzę Ci równie pozytywnej zmiany. ;)

Pzdr i niech Majki będzie z Tobą. :mj:
Ostatnio zmieniony śr, 31 paź 2007, 18:54 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

A witam, witam :happy:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Kasica

17 listopada 2007

Post autor: Kasica »

Hello!!! To jak już coś będzie bliżej ustalone tzn.miejsce i godziny spotkania to prosze,żeby ktoś z Was dał mi znac:-)Chętnie wybiorę się na pierwsze w życiu (nie licząc koncertu) spotkanie Jackson'owo zakręconych ludzi, do których mimo sędziwego wieku się zaliczam...hihihi. Muszę sobie dokładnie zaplanowac czas...dojazdy,objazdy,przejazdy itd.itp:-) Nie znam Katowic więc zanim się "znajdę" to pewnie ze trzy razy się zgubię...hahaha.No i nie wiem w zasadzie jak wyglądacie, drodzy Jacko'maniacy, ale tym akurat najmniej się martwię :-) na pewno Was rozpoznam.Swój swego poznaje bez problemu:-)
Pozdrowienia z Kraku dla Wszystkich!!
ODPOWIEDZ