07.06.2005 sąd
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
07.06.2005 sąd
właśnie pokazywali na CNN jak podjezdzaja pod sąd dwa białe auta z przysięgłymi... kolejny dzień czas zacząć
I only know that mjjsource promised to release on a dvd the Wembley Bad concert after the trial is over
To taka ciekawostka z z angielkiego forum jak wyczytałem i jak sadze prawdfziwa wiec juz sie mozna po czesci cieszyc choc tym faktem ;)
To taka ciekawostka z z angielkiego forum jak wyczytałem i jak sadze prawdfziwa wiec juz sie mozna po czesci cieszyc choc tym faktem ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
- LittleDevil
- Site Admin
No to moze ja rzuce pare fotek... Miska dzis na nich nie ma, ale przynajmniej sie wczujemy w atmosfere....
Robert Sanger rozmawia z oficerem policji.
Sanger raz jeszcze
Przysiegli sa eskortowani do sadu
Jesse Jackson dzis znow sie pojawil:
No i oczywiscie cala masa fanow:
Ernest Valentino, lat 39, sobowtor z Niemiec
Robert Sanger rozmawia z oficerem policji.
Sanger raz jeszcze
Przysiegli sa eskortowani do sadu
Jesse Jackson dzis znow sie pojawil:
No i oczywiscie cala masa fanow:
Ernest Valentino, lat 39, sobowtor z Niemiec
A ja się dowiedziałem z wp.pl, że MJ w pierwszej kolejności po wydaniu wyroku chce pozwać Bashira. Też pierwszy raz słyszę. I w sumie... od niego się zaczęło, więc właściwie i by mógł. I mógłby wygrać. Tylko, czy MJowi by się chciało?MJowitek pisze:A ja słyszałam, że ktoś słyszał, że sędzia kazał DZIŚ wydać wyrok. Coś ktoś z Was też słyszał takiego?
Mam nadzieję, że wyrok dziś będzie, bo juz mam dosyć... Ale właściwie, rzeczywiście mogą obradować ile im się podoba. Chyba. No nic. Do 23 jeszcze 50 minut.
Pytanie: ile dni trwało, aż pojawił się wyrok w sprawie O.J.Simpsona? To sobie porównamy...
kto wie... udowodnić Baszirowi przekręt to mogę nawet ja :) Mówię o tym filmiku, którego nazwy nigdy nie pamiętam...Pank pisze:A ja się dowiedziałem z wp.pl, że MJ w pierwszej kolejności po wydaniu wyroku chce pozwać Bashira. Też pierwszy raz słyszę. I w sumie... od niego się zaczęło, więc właściwie i by mógł. I mógłby wygrać. Tylko, czy MJowi by się chciało?
no tak... jak już media każdy aspekt procesu muszą porównywać do procesu OJS to jeszcze tylko tego nam brakuje...Pank pisze:Pytanie: ile dni trwało, aż pojawił się wyrok w sprawie O.J.Simpsona? To sobie porównamy...
To był pierwszy przykład, jaki mi przyszedł do głowy. Może być ktokolwiek inny, tylko nie O.J.Simpson, mi to tam obojętne... pytam z czystej ciekawości ile na takie werdykty wśród znanych ludzi średnio się czeka... Wiem, wiem, na każdą sprawę składają się różne czynniki, ale...Schmittko pisze: no tak... jak już media każdy aspekt procesu muszą porównywać do procesu OJS to jeszcze tylko tego nam brakuje...
a masz tam dziewczyne? bo jakas taka piosneka mi sie przypomina ;)Speechless pisze:problem w tym ze Sneddon tak wykombinowal ze stworzyl az 10 zarzutow wiec maja nad czym obradowac. Ja wlasnie otworzylem wino i pije bo juz mam dosc - jedynie ciesze sie ze uslysze głos tego Menela villa pseudo sedziego bo to chyba on odczytywac bedzie werdykt? czy moze jeden z przysieglych?
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..