07.06.2005 sąd

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Speechless

07.06.2005 sąd

Post autor: Speechless »

właśnie pokazywali na CNN jak podjezdzaja pod sąd dwa białe auta z przysięgłymi... kolejny dzień czas zacząć :ziew:
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

No mam nadzijeje ze sie skonczy po naszej mysli :) czyli ze uniewinnia Michaela :) a wtedy to ja ide :dance: :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

I only know that mjjsource promised to release on a dvd the Wembley Bad concert after the trial is over

To taka ciekawostka z z angielkiego forum jak wyczytałem i jak sadze prawdfziwa wiec juz sie mozna po czesci cieszyc choc tym faktem ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
la_licorne

Post autor: la_licorne »

Speechless

dzis piszą ze przewodniczącym składy przysięgłych został przysięgły Nr 2 - 62 letni artysta.
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

No to moze ja rzuce pare fotek... Miska dzis na nich nie ma, ale przynajmniej sie wczujemy w atmosfere....

Obrazek

Robert Sanger rozmawia z oficerem policji.

Obrazek
Sanger raz jeszcze

Obrazek

Przysiegli sa eskortowani do sadu

Jesse Jackson dzis znow sie pojawil:

Obrazek

Obrazek

No i oczywiscie cala masa fanow:

Ernest Valentino, lat 39, sobowtor z Niemiec

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Barto

Post autor: Barto »

Wlasnie na CNN byla wstawka ze sprawy MJa. Mowili, że zeznania ktore matka gAVINA dała w sadzie były bardzo niedorzeczne i tym samym trudno w nie uwierzyc...
dobra nasza!!!
MJ jest the BEST
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

A ja słyszałam, że ktoś słyszał, że sędzia kazał DZIŚ wydać wyrok. Coś ktoś z Was też słyszał takiego?
Speechless

jak widze takie posty... ja slyszalam ze ktos slyszal ze tamten slyszal co tamten mowil ze slyszal od tamtego :wariat:

moga tak obradowac jak dluga chcą
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

MJowitek pisze:A ja słyszałam, że ktoś słyszał, że sędzia kazał DZIŚ wydać wyrok. Coś ktoś z Was też słyszał takiego?
A ja się dowiedziałem z wp.pl, że MJ w pierwszej kolejności po wydaniu wyroku chce pozwać Bashira. Też pierwszy raz słyszę. I w sumie... od niego się zaczęło, więc właściwie i by mógł. I mógłby wygrać. Tylko, czy MJowi by się chciało?

Mam nadzieję, że wyrok dziś będzie, bo juz mam dosyć... Ale właściwie, rzeczywiście mogą obradować ile im się podoba. Chyba. No nic. Do 23 jeszcze 50 minut.

Pytanie: ile dni trwało, aż pojawił się wyrok w sprawie O.J.Simpsona? To sobie porównamy...
Speechless

w sprawie OJ z tego co pamietam wyrok byl bardzo szybko.
Tez juz mam dosyc niech wreszcie oglosza werdykt bo powoli mam dosc ogladania non stop CNN
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Pank pisze:A ja się dowiedziałem z wp.pl, że MJ w pierwszej kolejności po wydaniu wyroku chce pozwać Bashira. Też pierwszy raz słyszę. I w sumie... od niego się zaczęło, więc właściwie i by mógł. I mógłby wygrać. Tylko, czy MJowi by się chciało?
kto wie... udowodnić Baszirowi przekręt to mogę nawet ja :) Mówię o tym filmiku, którego nazwy nigdy nie pamiętam...
Pank pisze:Pytanie: ile dni trwało, aż pojawił się wyrok w sprawie O.J.Simpsona? To sobie porównamy...
:smiech: no tak... jak już media każdy aspekt procesu muszą porównywać do procesu OJS to jeszcze tylko tego nam brakuje...
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Schmittko pisze: :smiech: no tak... jak już media każdy aspekt procesu muszą porównywać do procesu OJS to jeszcze tylko tego nam brakuje...
To był pierwszy przykład, jaki mi przyszedł do głowy. Może być ktokolwiek inny, tylko nie O.J.Simpson, mi to tam obojętne... pytam z czystej ciekawości ile na takie werdykty wśród znanych ludzi średnio się czeka... Wiem, wiem, na każdą sprawę składają się różne czynniki, ale...
Speechless

problem w tym ze Sneddon tak wykombinowal ze stworzyl az 10 zarzutow wiec maja nad czym obradowac. Ja wlasnie otworzylem wino i pije bo juz mam dosc - jedynie ciesze sie ze uslysze głos tego Menela villa pseudo sedziego bo to chyba on odczytywac bedzie werdykt? czy moze jeden z przysieglych?
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Speechless pisze:problem w tym ze Sneddon tak wykombinowal ze stworzyl az 10 zarzutow wiec maja nad czym obradowac. Ja wlasnie otworzylem wino i pije bo juz mam dosc - jedynie ciesze sie ze uslysze głos tego Menela villa pseudo sedziego bo to chyba on odczytywac bedzie werdykt? czy moze jeden z przysieglych?
a masz tam dziewczyne? bo jakas taka piosneka mi sie przypomina ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Zablokowany