"You can dance"- akcenty Michael'owe

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Wiśnia

"You can dance"- akcenty Michael'owe

Post by Wiśnia »

M.Dż.*--> OK, zatem wychodzac naprzeciw dużemu zainteresowaniu wspomnianym programem, a w szczególności, jego głównym majkelowym bohaterem, postanowiłam wydzielić osobny temat.
Zachęcam do dyskusji na temat programu "You can Dance- po prostu tańcz", Diany oraz pozostałych jego uczestników tutaj :-)

W telewizji TVN ruszył nowy program taneczny,,Po prostu tańcz'' . W 1 odcinku na poczatku kilka razy wspomniano o Michaelu, do jakiej szkoły tanecznej chodził itp. Puszczon kawałek klipu,, BAD''. A co do uczestników to są genialni, widziałem jak robią tam różne michael-owskie triki takie jak moonwalk, sidewalk i airwalk. Jestem dumny ze moge byc fanem MJ :mj:
Agaa

Post by Agaa »

Nie zajmuje się takim zenującymi przedsięwzięciami jak konkursy w tv i zazwczyaj nie mam ochoty tego ogladac,ale jak pokazali fragment bad to moze sie skusze i cos obejrze :>
♥ MJ
Image
majkelzawszespoko

Post by majkelzawszespoko »

ja myśle że nikt tańczący MJa nie ma szans w tym programie.

tam chodzi głównie o oryginalność i pomysłowość. kopiowane style nie mają szans.
ImageImage
Sugar

Post by Sugar »

no, to chyba jasne że jeśli ktoś wyjdzie w czarnych mokasynach, z białą rękawiczką i fedorą, zatańczy jakiś Majkelowy układ to na wiele liczyć nie może ; ]

A ten mały e-boogie dancer i tak wymiatał :mj:
Wiśnia

Post by Wiśnia »

Ten młody kolo jest taki , jak by to powiedziec dobry, i do tego kawałek moonwalkiem smignoł nenene
Image
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
siadeh_
V.I.P.

Post by siadeh_ »

Najbardziej zastanawia mnie , cóz takiego mówili o szkołach tańca do których chadzał MJ skoro nie chadzal do zadnej :wariat:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Michalinka

Post by Michalinka »

Sugar wrote:no, to chyba jasne że jeśli ktoś wyjdzie w czarnych mokasynach, z białą rękawiczką i fedorą, zatańczy jakiś Majkelowy układ to na wiele liczyć nie może ; ]

A ten mały e-boogie dancer i tak wymiatał :mj:

Tęż się zgadzam z tym... Wydaje mi się, że długo mi zapadnie w pamieci ten chłopak, jak na jego wiek to nieźle tańczy, jak się ma talent do czegoś, to można wszystko...
Image
Who's bad?
okussa

Post by okussa »

Michalinka wrote:Tęż się zgadzam z tym... Wydaje mi się, że długo mi zapadnie w pamieci ten chłopak, jak na jego wiek to nieźle tańczy, jak się ma talent do czegoś, to można wszystko
chlopak zrobil cos takiego w tak mlodym wieku, niektorzy dorosli tancerze nie osiagneli takiego sukcesu jak on.
hubertous

Post by hubertous »

siadeh_ wrote:Najbardziej zastanawia mnie , cóz takiego mówili o szkołach tańca do których chadzał MJ skoro nie chadzal do zadnej
No właśnie - czy ktoś mógłby napisać, co dokładnie mówiono o Mike'u?
I do jakich to "szkół tanecznych" (chyba założonych przez jego fanów w późniejszych latach) chadzał?
Image
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Sugar

Post by Sugar »

Dziś będzie powtórka 'Po prostu tańcz' na TVN o 16.15 ;P

A teraz na MTV leci All access:najkrótsze małżeństwa gwiazd, mówili o związku Michaela z Lisą Marie Presley
Erna Shorter
Location: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post by Erna Shorter »

Aooooooowwww!
Oglądałam dzisiaj program TVN - "You can dance". Jedna z uczestniczek, Diana, zatańczyła do utworu Michaela "The way you make me feel". Nie był to stricte Mike,ale wiedziała co robi i jak tańczyć. Była rewelacyjna!Muszę do tego dodać,że dziewczyna jest wielką fanką KRÓLA i jej pokój zdobi mnóstwo jego plakatów.

Dostała się i wyjedzie do Paryża. Mamy reprezentację fanów w Paryżu. :happy: hihihi

Qrcze,a najbardziej podobał mi się moment,kiedy jurorzy wręczali jej bilet, w tym momencie zaczęło grać "Black or white". To było idealne uwieńczenie tej sytuacji.

:mj:
Image
tancerz

Post by tancerz »

Erna Shorter wrote:Aooooooowwww! :mj:

No to przyznac sie kto to był:D Hehe jakas MJówka z forum ??
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
meg2007

Post by meg2007 »

Też to oglądałam (moja mama patrzyła na mnie jak na kosmite). Fajnie było zobaczyc kogoś takiego w tym programie. :)
Ale swoją drogą.... Strasznie chaotyczny był ten taniec. :-/ Jakoś go tak trochę spaprała. Ale ważne, że jej się udało i że ludziki mogły sobie przypomnieć kim jest ten 'dziwak Jackson'? :mj:

A właśnie... Czy to któś z forum? Mówić mi tu szybko! ;-)
BillieJean

Post by BillieJean »

Czy ktoś z was kto oglądał ten program widział to samo co ja?
16 letnia striptizerka zdecydowanie zrobiła na mnie wrażenie.
Nie podoba mi się zachowanie jurorów tego prorgamu. Powtórka 'Idola'.
Miło zobaczyć tylu ludzi których łączy miłość do tańca swoją drogą :-)
Image
Sugar

Post by Sugar »

Jak usłyszałam 'The way you make me feel' i zobaczyłam jak ta dziewczyna się rusza szczęka mi opadła i reszte oglądałam z otwartą buzią - bardzo mi się podobało i fajnie że jedzie do Paryża (tydzień z Wadem, kto by nie chciał... )

Pokój fajny miała :happy:
Post Reply