12.11.07 Nowa wiadomość od Michaela (niepotwierdzone)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Mike

12.11.07 Nowa wiadomość od Michaela (niepotwierdzone)

Post by Mike »

Od Aleesha z MJJCommunity , która dostała to od Talitha z MJHideout
Hi everyone,
I was with Michael yesterday and he asked me to tell ALL his fans that he loves you all very much! He said:
“Tell all the fans that I love them very much… Tell them that I was very sorry that I had to postpone the event I was going to do with Al Gore in London. We had to postpone it but we are hoping to do it next year instead… I have so many exciting events planned for next year in Europe. I am going to release all the details real soon.”
He says he is working on music and writing new songs all the time and plans to release a series of singles, rather than an album next year – “because the music industry has changed so much and the day of going in a record store and buying an album is gone”. He and his children are looking forward to spending a magical family Christmas together.
Happy holidays!
Talitha

Niepotwierdzone, w tym sensie, że jest od tej Talitha, która nie wiadomo kim jest...

Pl:
Wczoraj byłam z Michaelem i poprosił mnie abym powedziała, WSZYSTKIM jego fanom, że ich bardzo kocha! Powiedział:

“Powiedz wszystkim fanom, że kocham ich wsztskych bardzo… Powiedz im, że bardzo rzepraszam, że musiałem odłożyć imprezę, ponieważ pojechałem pracować z Al Gore w Londynie. Musieliśmy odłozyć to, ale mamy nadzieję, za to, że uda nam sie to zrobić w następnym roku … Mam tak wiele zaplanowanych ekscytujacych imprez w następnym roku w Europie. Zamierzam powiedzieć wszystkie szczegóły naprawdę niedługo.”

Powiedział, że pracuje nad muzyką i pisze piosenki cały czas oraz planuje bardziej wydać serię singlów, niż album w następnym roku – “Ponieważ muzyka bardzo się zmieniła i dzień, kupna w sklepie albumu jest po prostu niemożliwy”. Michael wraz z dziećmi chcą spędzić magicznie rodzinne Święta Bożego Narodzenia razem.
Wesołych Świąt!
Last edited by Mike on Wed, 12 Dec 2007, 19:14, edited 3 times in total.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
BillieJean

Post by BillieJean »

Niepotwierdzone, w tym sensie, że jest od tej Talitha, która nie wiadomo kim jest
wiadomo.

To dziewczyna w czerwonym płaszczu na zdjęciach z lotniska Lax.
O ile się nie mylę była też z Michaelem na zakupach w dniu urodzin Paris.
Image
Mike

Post by Mike »

BillieJean wrote:wiadomo.

To dziewczyna w czerwonym płaszczu na zdjęciach z lotniska Lax.
O ile się nie mylę była też z Michaelem na zakupach w dniu urodzin Paris.
tak, też pisza koledzy z zagranicy, ale w sumie kim jest? Ja nie wiem.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Megi1975

Post by Megi1975 »

Powiem szczerze ,że mnie ta wiadomość wcale nie cieszy.Ja czekam a płytę a nie na single.!Ile on tych singli wyda?Kilka?A na płycie mam kilkanaście piosenek.Czyżby Michael chciał jak najmniejszym kosztem własnej pracy zarobić jak najwięcej "Kochani fani bardzo was kocham a jeszcze bardziej wasze pieniążki." Żeby się na tym nie przejechał.Ja singli prawie nigdy nie kupuje.

ps.Mam nadzieje ,że to nie jest prawda.
Image
Aga_88

Post by Aga_88 »

No hm...Ja to już się w to nie wgłębiam, jedni mówią o albumie teraz Michael wyjeżdża z singlami.. Sama nie wiem co o tym myśleć.. :-/ :surrender: Ja tylko chce by po prostu on w końcu coś wydał (i mam nadzieję, że to nie będę 3 piosenki :nerwy: nenene hehe)
Single też mogą być..
No, ale album to całkiem inaczej wygląda..
Zastanawiają mnie te plany jego jeszcze, ciekawe co tam kombinuje ? nenene :knuje:

Jeśli ta wiadomość jest prawdziwa
Moon_Walk_Er

Post by Moon_Walk_Er »

Ja tylko pragnę dodać, że każda płytka promowana jest zazwyczaj singlami...
Czyli nie wiem, czemu tak się strachacie.
Nic nowego przeca :wariat:
ImageImage
hubertous

Post by hubertous »

Heh.. Single dobra rzecz, ale jedynie poparte albumem! Same single to nic, jeśli nie posiada się albumu (no, chyba, że każda piosenka na albumie ma swój singiel).
Image
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Pank

Post by Pank »

Przypominam...
Administrator na stronie głównej wrote:Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. (...) Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
1. Informacja nie jest potwierdzona -> Hyde Park.
2. Powyższe komentarze, które wiele do niepotwierdzonego oświadczenia Michaela nie wnoszą, zostawiam tylko dlatego, że nie jesteśmy w dziale Fakty.
Post Reply