Jak trafiłeś na forum MJPT

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Celowo
36
20%
Na google jak czytałem o Michaelu Jacksonie
90
50%
Kumpel(-a)mi podał(-a)mi link do forum
18
10%
Przypadkowo
37
20%

Liczba głosów: 181

Awatar użytkownika
MichaelX

Post autor: MichaelX »

taka mała ankieta
ja tu trafiłem przez google
Ostatnio zmieniony pt, 28 gru 2007, 18:05 przez MichaelX, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Michalina J. xD

Post autor: Michalina J. xD »

Ja również przez Google :-)
Obrazek
Obrazek
Buszmen

Post autor: Buszmen »

A trafiliście przez google od razu na forum, czy poprzez strone www.mjpolishteam.pl ?
Awatar użytkownika
Michalina J. xD

Post autor: Michalina J. xD »

W moim przypadku - odrazu przez google :-)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Przez Google. Szukałam wiadomości o Michaelu, przez kilka dni czytałam tematy na forum, później się zarejestrowałam. ;-)
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Ja podobnie jak Wy, przez google ;-) Był czas, że na necie nic innego nie robiłam, tylko siedziałam na YouTube, czytałam biografię MJ'a na różnych stronach, nawet przeglądałam plotki o nim i tak jakoś wpadłam na tą stronkę ;-) Początkowo czytałam to, co zostało już napisane i dopiero później zdecydowałam się zarejestrować ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Buszmen pisze:A trafiliście przez google od razu na forum, czy poprzez strone www.mjpolishteam.pl ?
jakiego pytania bym nia zadawała, a raczej jakiej informacji bym nie szukała, wyszukiwało mi tematy na MJPT, na forum. :)
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
>>aGa<<

Post autor: >>aGa<< »

Ja oglądnełam teledysk "Liberian Girl" na której końcu były wypisane osoby które w tym teledysku wystąpiły no i zobaczyłam że był w nim szympans Bubbles więc wpisałam to imię w google szukając o nim informacji i odrazu wyskoczył adres tego forum i pare informacji o tym szympansie.
Jeszcze było problemy z zalogowaniem się bo po zarejestrowaniu przyszedł e-mail aby moi rodzice wysłali pozwolenie na uczestnictwo swojego dziecka w forum, nastepnie jolene_ napisała do Admina w tej sprawie i tak o to po trzech dniach od zarejestrowania się coś napisałam :]. Sie rozpisałam...
Dzięki Jolene_
Ostatnio zmieniony pt, 28 gru 2007, 20:25 przez >>aGa<<, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Na google... znalazłam str: www.mjpolishteam.pl

I weszłam na forum.
Nie żałuję. ;-)
Ostatnio zmieniony pn, 05 paź 2009, 20:16 przez Kasiaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
mike10

Post autor: mike10 »

Ja też trafilem przez google jak przypadkowo czytałem o Michaelu:):)
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

A ja w czasach, gdy jeszcze byłem z Michaelem na "NIE", ale już w momencie, gdy słuchałem non-stop "Don't stop til you get enough", wpisałem po prostu do google'a "Michael Jackson", znalazło mi jakąś stronę (jaką - nie pamiętam, ale raczej waszą) i tam dowiedziałem się o vitiligo, był również link do forum, na którym zarejestrowałem się dopiero w kwietniu 2007, gdy ktoś podał ten adres na gronie.
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

Buszmen pisze:A trafiliście przez google od razu na forum, czy poprzez strone www.mjpolishteam.pl ?
Google wyszukało mi mjpt, po czym kliknęłam na odnośnik 'forum' ;d
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Prawdą jest, że gdyby nie obejrzenie "teledyskografii" (czy jak na to się tam mówi) na VH1, to nigdy bym fanem Michaela raczej nie był...
Zaraz po obejrzeniu jej doszedłem kompa i zacząłem ściągać pełno kawałków, dzień później jednak zakupiłem "The Essential" ;-)
Potem chciałem troszkę o nim poczytać, to wklepałem "Michael Jackson" w googlach i wyskoczyło mi to forum :-) Pomyślałem - zarejestrować się nic nie zaszkodzi:D I tak się wszystko zaczęło... ;)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Super temat, bardzo mi się podoba i z dużą ciekawością wszystko czytam :siesta:

Skąd ja się znalazłem... stworzyłem podstawę MJPT będąc jeszcze chyba na końcu szkoły podstawowej (w jeszcze systemie 8-klasowym ;> )
...
ODPOWIEDZ