Jak trafiłeś na forum MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Jak trafiłeś na forum MJPT
taka mała ankieta
ja tu trafiłem przez google
ja tu trafiłem przez google
Ostatnio zmieniony pt, 28 gru 2007, 18:05 przez MichaelX, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michalina J. xD
A trafiliście przez google od razu na forum, czy poprzez strone www.mjpolishteam.pl ?
- Michalina J. xD
Ja podobnie jak Wy, przez google Był czas, że na necie nic innego nie robiłam, tylko siedziałam na YouTube, czytałam biografię MJ'a na różnych stronach, nawet przeglądałam plotki o nim i tak jakoś wpadłam na tą stronkę Początkowo czytałam to, co zostało już napisane i dopiero później zdecydowałam się zarejestrować
"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
jakiego pytania bym nia zadawała, a raczej jakiej informacji bym nie szukała, wyszukiwało mi tematy na MJPT, na forum. :)Buszmen pisze:A trafiliście przez google od razu na forum, czy poprzez strone www.mjpolishteam.pl ?
Ja oglądnełam teledysk "Liberian Girl" na której końcu były wypisane osoby które w tym teledysku wystąpiły no i zobaczyłam że był w nim szympans Bubbles więc wpisałam to imię w google szukając o nim informacji i odrazu wyskoczył adres tego forum i pare informacji o tym szympansie.
Jeszcze było problemy z zalogowaniem się bo po zarejestrowaniu przyszedł e-mail aby moi rodzice wysłali pozwolenie na uczestnictwo swojego dziecka w forum, nastepnie jolene_ napisała do Admina w tej sprawie i tak o to po trzech dniach od zarejestrowania się coś napisałam :]. Sie rozpisałam...
Dzięki Jolene_
Jeszcze było problemy z zalogowaniem się bo po zarejestrowaniu przyszedł e-mail aby moi rodzice wysłali pozwolenie na uczestnictwo swojego dziecka w forum, nastepnie jolene_ napisała do Admina w tej sprawie i tak o to po trzech dniach od zarejestrowania się coś napisałam :]. Sie rozpisałam...
Dzięki Jolene_
Ostatnio zmieniony pt, 28 gru 2007, 20:25 przez >>aGa<<, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony pn, 05 paź 2009, 20:16 przez Kasiaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.
Michael Jackson.
- Speed Demon
A ja w czasach, gdy jeszcze byłem z Michaelem na "NIE", ale już w momencie, gdy słuchałem non-stop "Don't stop til you get enough", wpisałem po prostu do google'a "Michael Jackson", znalazło mi jakąś stronę (jaką - nie pamiętam, ale raczej waszą) i tam dowiedziałem się o vitiligo, był również link do forum, na którym zarejestrowałem się dopiero w kwietniu 2007, gdy ktoś podał ten adres na gronie.
Google wyszukało mi mjpt, po czym kliknęłam na odnośnik 'forum' ;dBuszmen pisze:A trafiliście przez google od razu na forum, czy poprzez strone www.mjpolishteam.pl ?
Prawdą jest, że gdyby nie obejrzenie "teledyskografii" (czy jak na to się tam mówi) na VH1, to nigdy bym fanem Michaela raczej nie był...
Zaraz po obejrzeniu jej doszedłem kompa i zacząłem ściągać pełno kawałków, dzień później jednak zakupiłem "The Essential"
Potem chciałem troszkę o nim poczytać, to wklepałem "Michael Jackson" w googlach i wyskoczyło mi to forum Pomyślałem - zarejestrować się nic nie zaszkodzi:D I tak się wszystko zaczęło... ;)
Zaraz po obejrzeniu jej doszedłem kompa i zacząłem ściągać pełno kawałków, dzień później jednak zakupiłem "The Essential"
Potem chciałem troszkę o nim poczytać, to wklepałem "Michael Jackson" w googlach i wyskoczyło mi to forum Pomyślałem - zarejestrować się nic nie zaszkodzi:D I tak się wszystko zaczęło... ;)
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.