http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 3911#63911
proszę tu

Michael nam zmądrzał i zabrał asystę

Na co patrzy na drugim zdjęciu?
Dzięki dzina

NieświadomieMaro pisze:Ostatnie zdjęcie MJ pokazuje palcami Fuck Of
Jesteś w takim razie w błędzie kolego,bo ok Victory by było z drugiej strony dłoni,a tak jest Fuck Off,wiem dobrze bo tego używają teraz zamiast standardowego Fuck You,pytałem się i wiem.kaem pisze:Mnie to wygląda na victory.
Michael i Jego plastry...facet sobie jaja robi...żeby zbadać, jaka będzie reakcja paparazzo...nic się nie zmienił pod tym kątem...Nie chciałem zakładać nowego tematu bo niewiem czy to nowe ale raczej tak i czy to nie fake a raczej nie![]()
Podobno MJ był na zakupach w księgarni w Vegas.
Co Ty Cicha,MJ się tylko zaciął przy goleniucicha pisze:Michael i Jego plastry...facet sobie jaja robi...żeby zbadać, jaka będzie reakcja paparazzo...nic się nie zmienił pod tym kątem...![]()
To moje zdanie ;)
No co Wy??Maro pisze:Co Ty Cicha,MJ się tylko zaciął przy goleniucicha pisze:Michael i Jego plastry...facet sobie jaja robi...żeby zbadać, jaka będzie reakcja paparazzo...nic się nie zmienił pod tym kątem...![]()
To moje zdanie ;)
Nie martw się Lika,też się nad tym zastanawiam i doszedłem do jednego a zarazem głupiego wniosku:Lika pisze:Ehh... zrobił to celowo to pewne. Chce mieć wokół siebie szum i będzie go miał!
Ja się tylko pytam po co... robić sobie 2 świetne sesje (!!) i zaraz potem wyłazić z plastrami na - przepraszam za wyrażenie "mordzie"?!
Czasem zupełnie go nie rozumiem
Lika pisze:Ja się tylko pytam po co... robić sobie 2 świetne sesje (!!) i zaraz potem wyłazić z plastrami na - przepraszam za wyrażenie "mordzie"?!
Czasem zupełnie go nie rozumiem
I niech to pozostanie oficjalną wersją.cicha pisze:Michael i Jego plastry...facet sobie jaja robi...żeby zbadać, jaka będzie reakcja paparazzo...nic się nie zmienił pod tym kątem...![]()
To moje zdanie ;)