MJ na zakupach w Beverly Hills & Vegas [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.
Maverick

MJ na zakupach w Beverly Hills & Vegas [koment.]

Post autor: Maverick »

M.Dż.*-->Dywagacje nt. tego wątku:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 3911#63911
proszę tu ;-)

Michael nam zmądrzał i zabrał asystę :party:

Na co patrzy na drugim zdjęciu?

Dzięki dzina :calus: :calus:
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ostatnie zdjęcie MJ pokazuje palcami Fuck Of

Ha.

Jakiś taki ostatnio MJ zarobiony jest,zakupy... ;-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

A wiesz BJ, przeszło mi to przez myśl... Bardzo intensywnie.

Michael super wygląda, z dnia na dzień pięknieje :dance:
Maro pisze:Ostatnie zdjęcie MJ pokazuje palcami Fuck Of
Nieświadomie nenene

Ach, zobaczyłam o 9 rano uśmiechniętego Michaela i właśnie zdałam sobie sprawę, że od dawna nie miałam takiej fajnej niedzieli :happy:

EDIT: Kurcze, to może trzeba tworzyć klony tych tematów w Hyde Parku?

Bo stoimy trochę w ślepej uliczce, gdy ktoś wrzuca coś fajnego do działu głównego, a nad resztą wisi ban na cieszenie się... ;)

Chyba, że tak jak Kasia - link do tego co nas cieszy a następnie cieszenie się :wariat: :-)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Zaraz, zaraz...czy ten elegancki Pan to moj idol? :podejrzliwy: Żadnej maski? żadnych spodni klowna? żadnej czapeczki ni w pięć ni w dziewięc? Jestem zaszokowana!
Bardzo dobre wrażenie robi na tych fotkach. Misterem Universum to on juz nie zostanie, ale mnie sie tutaj podoba. Moze to przypadek, ale byłabym bardzo szcześliwa , gdyby takie wyjscia w eleganckim stylu, pokazywanie sie niby_nie_oficjalnie_ bylo przemyslana strategią ekipy, która teraz odpowiada za wizerunek Michaela.
Wielka klasa ode mnie. Na zachetę ;-)

...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Maro

Hah a mówiłem że MJ pokazuje FUCK OFF :D

Obrazek

Szacuneczek MJ. japrosic
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Mnie to wygląda na victory.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
Maro

kaem pisze:Mnie to wygląda na victory.
Jesteś w takim razie w błędzie kolego,bo ok Victory by było z drugiej strony dłoni,a tak jest Fuck Off,wiem dobrze bo tego używają teraz zamiast standardowego Fuck You,pytałem się i wiem.
Maverick

Tu nie chodzi o to, którą dłonią. Chodzi o to, którą stroną dłoni. Jeśli wewnętrzną stroną - oznacza to Victory, jeśli zewnętrzną - fuck you.

Ze starodawnego fuck you zostało teraz to pokazywane jednym palcem. Dwa palce, te którymi naciąga się łuk, pokazywali Szkoci swoim najeźdźcom. Za karę złapanym jeńcom odcinano palec wskazujący, żeby nie mogli używać łuku. Szkoci się tym jednak nie przejmowali, nauczyli się naciągać łuk jednym palcem, a pokazywanie środkowego, nieobciętego palca symbolizowało, że Szkoci są nie do złamania i mają swych najeźdźców gdzieś nenene
Dorotka_'_

Post autor: Dorotka_'_ »

A możemu się coś pomyliło ??

:smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Nie chciałem zakładać nowego tematu bo niewiem czy to nowe ale raczej tak i czy to nie fake a raczej nie :wariat:

Podobno MJ był na zakupach w księgarni w Vegas.

Obrazek
Michael i Jego plastry...facet sobie jaja robi...żeby zbadać, jaka będzie reakcja paparazzo...nic się nie zmienił pod tym kątem... :wariat:

To moje zdanie ;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Maro

cicha pisze:Michael i Jego plastry...facet sobie jaja robi...żeby zbadać, jaka będzie reakcja paparazzo...nic się nie zmienił pod tym kątem... :wariat:

To moje zdanie ;)
Co Ty Cicha,MJ się tylko zaciął przy goleniu :smiech:
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Ehh... zrobił to celowo to pewne. Chce mieć wokół siebie szum i będzie go miał!
Ja się tylko pytam po co... robić sobie 2 świetne sesje (!!) i zaraz potem wyłazić z plastrami na - przepraszam za wyrażenie "mordzie" :-/ ?!

Czasem zupełnie go nie rozumiem :wariat:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Maro pisze:
cicha pisze:Michael i Jego plastry...facet sobie jaja robi...żeby zbadać, jaka będzie reakcja paparazzo...nic się nie zmienił pod tym kątem... :wariat:

To moje zdanie ;)
Co Ty Cicha,MJ się tylko zaciął przy goleniu :smiech:
No co Wy??

toż to ser....
Obrazek
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley
Awatar użytkownika
Maro

Lika pisze:Ehh... zrobił to celowo to pewne. Chce mieć wokół siebie szum i będzie go miał!
Ja się tylko pytam po co... robić sobie 2 świetne sesje (!!) i zaraz potem wyłazić z plastrami na - przepraszam za wyrażenie "mordzie" :-/ ?!

Nie martw się Lika,też się nad tym zastanawiam i doszedłem do jednego a zarazem głupiego wniosku:

Michael ma coś takiego w sobie że zawsze robił wokoło siebie zamieszanie,ale po co?nawet jak był w szczycie sławy to i tak zawsze coś robił aby było o nim jeszcze bardziej słychać,aby dalej go ludzie postrzegali jako nie do rozwiniętego człowieka z wielkim talentem? dlaczego nie pójdzie do sklepu normalnie ubrany jak ostatnio?dlaczego jak przeszedł(tu przypuszczam) operacje dajmy że górnej wargi i dolnej nie wysłał kogoś ze swojej "drużyny" na zakupy?ja tego nie rozumiem,zgadzam się z Liką że po dwóch sesjach i urodzinach Jessiego gdzie już bez po prawek photoshopowych i tak wyglądał lepiej niż za czasów 2001-2005r. Nie wiem może ślepe zauroczenie sobą.
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Lika pisze:Ja się tylko pytam po co... robić sobie 2 świetne sesje (!!) i zaraz potem wyłazić z plastrami na - przepraszam za wyrażenie "mordzie" :-/ ?!

No właśnie po co te sesje? To samo pomyślałam .Praca nad poprawą wizerunku poszła sie gonić :-/

To moje zdanie ;)
I niech to pozostanie oficjalną wersją. ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ