Michael na przyjęciu urodzinowym J. Jacksona! [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

BillieJean

Michael na przyjęciu urodzinowym J. Jacksona! [koment.]

Post by BillieJean »

Image
Agaa

Post by Agaa »

>>aGa<< wrote:Co Michael nosi za sznureczek na lewej ręce? Przepraszam za OT
to znak tego,ze MJ wierzy w kabałę,tak mi się zdaje
bardzo popularna sprawa wśród gwiazd np.madonny czy britney
♥ MJ
Image
zu

Post by zu »

o matko. no niech mu będzie :P
Maro

Post by Maro »

Agaa wrote:to znak tego,ze MJ wierzy w kabałę,tak mi się zdaje
Nie to nie o kabałe chodzi,lecz to jakiś prezent od kogoś,czy jakoś tak.Na początku sam tak myślałem ze to kabała.Ale to coś innrgo oznacza.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
zu

Post by zu »

Maro, obyś miał rację. Jakoś Mike + kabała mi nie pasuje. Jakoś... nieeee, ble :P
SILENTIUM

Wasze spostrzeżenia dot. powrotu MJ (spam dozwolony)

Post by SILENTIUM »

Kiedyś, gdy Karen Faye pisywała na różnych Michaelowych stronach napisała, że zapytała Michaela o te sznurki. Odpowiedział, że nie jest wyznawcą Kabały.
zu

Post by zu »

SILENTIUM, uffff :)
SILENTIUM

Post by SILENTIUM »

Kabała i Jehowa chyba nie bardzo do siebie pasują więc nie trzeba było tak sie niepokoić, zu. :hahaha:

Spam w tym temacie jest dozwolony prawda? Nie dostanę od szefostwa za śmiecenie?
MJowitek

Post by MJowitek »

Nie jestem szefowstwem, ale chyba mogę powiedzieć, że nie dostaniesz:]
Po to właśnie jest Hydepark.
Ja nie rozumiem dlaczego ludzie się tak oburzają czasami, że na naszym forum nic nie wolno i że się moderatorzy czepiają.. Bo wolno. Tylko że każdy dział służy do czego innego. Tam nie. Tu tak. Proste :D
Zresztą to co napisałaś Silentium, to nie był spam. To była informacja rozwiewająca wątpliwości :]

PS. No chyba, że coś faktycznie nadaje się tylkod o Kosza. Ale Kosz to tez swego rodzaju dział. To NIE są skasowane posty, to są posty przeniesione. Tam też można pisać, grzebac i co kto chce.
zu

Post by zu »

Ja jestem tu od niedawna aktywna, więc czasem jeszcze się gubię, gdzie wolno a gdzie nie, ale jak ktoś mnie beszta, to ładnie się wynoszę tam, gdzie wolno :)

Wiesz, osatnio o tym, że jest świadkiem Jehowy mówił daaaawno temu, więc mogło mu się coś odwidzieć. Wolę Michaela - Świadka niż Michaela - Kabalistę ;) czy jakoś tak ;)
SILENTIUM

Post by SILENTIUM »

zu wrote:
Wiesz, osatnio o tym, że jest świadkiem Jehowy mówił daaaawno temu
Wspominał o Jehowie w wywiadzie dla Ebony.
I w wywiadzie dla Jesse Jacksona też mówił, że jest swiadkiem, dzieci były razem z nim w ich "kościele". To nie było dawno temu.
zu

Post by zu »

No to w takim razie przed Ebony (ja nie czytałam jeszcze wywiadu, perspektywa przeczytania go z kubkiem gorącej czekolady przy dźwiękach "The lady in my life" skutecznie przegnała mnie od czytania skanów internetowych :)). Czekamy na przesyłkę, uzbrójcie się w cierpliwość, to tuż tuż :)

SILENTIUM jak zawsze na czasie, japrosic
zu

Post by zu »

Aha, a gdzie można ten wywiad dla Jessie Jacksona zobaczyć/usłyszeć?
SILENTIUM

Post by SILENTIUM »

Mam ten wywiad gdzieś na płycie więc jeżeli nie zrobi tego nikt inny to wrzucę go jak znajdę. Wywiad odbył się w czasie procesu więc to nie jest nic nowego.
zu

Post by zu »

Dobra, nie licytujmy się, kiedy to jest "dawno" :) Cieszę się, że się Mike nie jest wyznawcą kabały i już :) A wywiad ja chętnie zobaczę, bo nie miałam tej przyjemności (3 lata bez netu, odcięta od świata!!!)
Post Reply