Michael w Księdze Rekordów Guinessa [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
joanna

Michael w Księdze Rekordów Guinessa [koment.]

Post autor: joanna »

Czajka pisze:O kurde...
Co sie stalo z paznokciami Michaela ???
To normalne przy vitligo
Ostatnio zmieniony czw, 16 lis 2006, 10:33 przez joanna, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

joanna pisze:
To normalne przy vitligo :smiech:
..a co w tym niby takiego śmiesznego??
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

siadeh_ pisze:
joanna pisze:
No właśnie??? Mnie też to bardzo zdziwiło... Ale co w tym jest, żeby się z tego lać??? Na pewno gdyby można było to jakoś zatuszować, Michael by to zrobił, widocznie nie można. Kiedyś obklejał palce, ale miał takie paznokcie tylko na trzech, a teraz musiałby pozaklejać wszystkie :smutek: Dobrze, że nie maluje paznokci... :-/
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Michael po raz kolejny potwierdził, ze jest niepowtarzalnym Królem Muzyki Pop i nie tylko ale tez Królem bicia rekordów!!!... A jego paznokcie są wynikiem choroby a nie jego widzi mi się więc nie rażą mnie aż tak bardzo a jego uśmiech wynagradza wszystkie niedoskonałości… Wielki szacunek w jego stronę... Obrazek
Ostatnio zmieniony wt, 14 lis 2006, 22:32 przez Nancy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Skupiliśmy się na paznokciach, z a Michaelowi należą się gratulacje;)

I niech teraz ktoś powie, że MJ nie jest największym i najlepszym artystą na świecie!!! Michael wymiatałeś, wymiatasz, będziesz wymiatał!!! Żadna Doda, jakieś tam Iron Maiden czy inne wymysły nie dorównają MJ'owi...

MICHAEL JACKSON RZĄDZI!!!
The King Of Pop ---> od dzisiaj - The King Of Music :mj: :mj: :mj:
ObrazekObrazek
ukakk

Post autor: ukakk »

o pierdykam. Ale tym Thrillerem to nieźle. W sumie wszystkie dotychczasowe dane (np oficjalne z EPIC z 2005 roku ) opiewały na 60 mln. A tu 104 ???? Ciekawe jak to policzone. Ale nieźle. Jeden album i 104 mln. Jesus Christ !!!!
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Cieszę, się, że dostał te nagrody teraz. Że świat pamięta. Gratulacje! A te 104 miliony też mnie zaskoczyły. Ha! Spełniło się Jego kolejne marzenie. To ze sprzedażą ponad 100 mln. Brawo.
Awatar użytkownika
Asieńka =D

Post autor: Asieńka =D »

Jak ja sie ciesze!!nalezało mu się :-) Michael wracaaa !!glupija
Awatar użytkownika
joanna

Moon_Walk_Er pisze:
siadeh_ pisze:
joanna pisze:
No właśnie??? Mnie też to bardzo zdziwiło... Ale co w tym jest, żeby się z tego lać??? Na pewno gdyby można było to jakoś zatuszować, Michael by to zrobił, widocznie nie można. Kiedyś obklejał palce, ale miał takie paznokcie tylko na trzech, a teraz musiałby pozaklejać wszystkie :smutek: Dobrze, że nie maluje paznokci... :-/
A co Was śmieszy???????????????
Powinniście poczytać o tej chorobie troszeczzkę więcej, bo wtedy byście nie znależli w moim poście nic śmiesznego. Pozatym nigdy sie nie lałam z Michaela -skąd ten pomysł???? :zly:
odpowiedziałam tylko na postawione wcześniej pytanie. Nie rozumiem dlaczego mnie zaatakowaliście??
Awatar użytkownika
joanna

Nancy pisze:A jego paznokcie są wynikiem choroby a nie jego widzi mi się więc nie rażą mnie aż tak bardzo a jego uśmiech wynagradza wszystkie niedoskonałości… Wielki szacunek w jego stronę... Obrazek
Choć jedna osoba odczytała mój post prawidłowo :happy:
thewiz

Post autor: thewiz »

Jak oni te 104 miliony wyliczyli do diabla? Chcialabym wiedziec.... glupija
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

joanna pisze: Pozatym nigdy sie nie lałam z Michaela -skąd ten pomysł???? :zly:
odpowiedziałam tylko na postawione wcześniej pytanie. Nie rozumiem dlaczego mnie zaatakowaliście??
Jeśli piszesz odpowiedź i zaraz obok niej stawiasz zwijajacego się ze śmiechu emota sygerując tym samym żart to nie masz się co dziwić.

To jest news! Nie codziennie ustanawiasz 9 rekordów Guinnessa. RESPECT. O to że ktoś je pobije nie musi się raczej obawiać, no chyba że on sam, chociaż niektóre będzie trudno. ;)
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

joanna pisze:
Czajka pisze:O kurde...
Co sie stalo z paznokciami Michaela ???
Spoko rozumiem że nie miałaś złych zamiarów ale tak to wyglądało.Pozatym moja droga nie wszyscy ludzie wiedzą co to za choroba więc maja prawo nie wiedzieć i pytac a Ty swoim postem dałaś odczuć jakbys dosłownie kazdego dnia stykała sie z ta choroba i dosłownie wszystko ol niej wiedziała.Przeciez to takie oczywiste i naturalne.Ale było mineło hehe.Pozdrawiam.

ps- a żeby nie było tak off topic to dodam że jestem bardzo dumny z Michaela osiągnięć i chyba nic więcej już w tej kwestii napisać nie musze.
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

thewiz pisze:Jak oni te 104 miliony wyliczyli do diabla? Chcialabym wiedziec.... glupija
Normalnie. Doliczyli ilość piratów sprzedanych w polsce w latach 80-tych i 90-tych
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

MJPOWER pisze:
thewiz pisze:Jak oni te 104 miliony wyliczyli do diabla? Chcialabym wiedziec.... glupija
Normalnie. Doliczyli ilość piratów sprzedanych w polsce w latach 80-tych i 90-tych

Taa na pewno :smiech:

... a mówiąc zupełnie serio to chyba nam wszystkim szczęki opadły. Niesamowite, że sprzedano aż 104 miliony kopii tego albumu :-o
Naprawdę jestem pod wrażeniem. OGROMNE GRATULACJE MICHAEL :happy: :happy: !!!!!

Tylko fajnie by było, gdyby od teraz brano tą poprawkę oficjalnie pod uwagę... bo jak znam życie utarło się 600000000, więc dalej bezmyślnie będzie się to powielać :wariat:

Warto było by "doinformować" ludzi mediów o zaistniałych zmianach, bo nie do końca wierzę w to, iż dziennikarze muzyczni, redaktorzy gazet, tudzież portali internetowych, etc... zechcą się sami pofatygować i sprawdzić, a co za tym idzie oświecić społeczeństwo.

...no bo zwłaszcza MY powinniśmy to wiedzieć, prawda? To niech się ujawni chociaż jeden szczęśliwiec z tego 4um, który miał pojęcie o 104 mln... a skoro nas wszystkich te dane pozrzucały z krzeseł, to ja nie wierzę w rzetelność "służb informacyjnych" w tym kraju... Zwłaszcza w kontekscie Michaela Jacksona.

Póki co nasze wąskie grono doinformowanych szczęśliwców ma zaszczyt się cieszyć. I JA SIĘ CIESZĘ!!!! CZY MÓWIŁAM JUŻ JAK BAAAARRRDZOOOOOO? :-) :-) :-) :-) :-)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
ODPOWIEDZ