BillieJean pisze:To nie dotyczy Michaela, jeżeli ktoś powinien się bać jest to tylko R Kelly to on zawłaszczył sobie prawa autorskie do You Are Not Alone. Michael nie straci na tym finansowo. Jeżeli ci ludzie faktycznie napisali tę piosenkę cieszę się że w końcu udało im się wywalczyć do niej prawa.
Nie specjalnie interesuje mnie co napisze prasa, bo nawet jeśli bardzo by chcieli Michael nie jest niczemu winny.
Dodłanie Bille Jean ma jak najbardziej rację. Sam jak to przecztałem i przetłumaczyłem, od razu mysałem o tym, co teraz zriobi Kelly? a nie Michael, bo on tego nie tworzył a tylko wykonał i ma do piosenki prawa z tytułu wykonania, i tyle. Fakt media mogą, "źle" zainterpretować, czyli przekrecić fakty, ale jak kots będzie madry to zobaczy kto jest autorem utworu, więc myślę, że aż tak dużej sparwy nie będzie, bardziej raczej oberwie Kelly, o ile wogóle cos bedzie dziac sie dalej, bo przecież sąd powiedział:
Mike pisze:jednkże orzeczenie sądowe jest tylko przydatne w Belgi i ubieganie się o honorarium może być, nie łatwym zadaniem.
Po za tym , widzę na tych filimkach ten dokument sądowy, który jest przeciw Robertowi Kelleyowi, i myslę, że to on bedzie miał kłopoty a nie Michael, po za tym, uważam, że Raymone może się w tej sparwie udzielić jeszcze. Ja się o Mike'a nie boje.