...na ktorej trasie History Michaelowi nie powiodlo sie wykonanie do SmoothCriminal?
Czy ktos moglby mi przypomniec?

Ps. Willy i TheWiz - dzieki!!!

cicha pisze:Przypominam sobie, ze kiedys o tym pisaliscie. Osobiscie, za chiny nie moge sobie przypomniec,
...na ktorej trasie History Michaelowi nie powiodlo sie wykonanie do SmoothCriminal?
Czy ktos moglby mi przypomniec?
To znaczy chyba nie całkiem upadł (z tego co pamiętam), ale zepsuł sobie trick, bo stracił równowagę i musiał się ratować "podpórką", czyli robiąc szybko krok (bądź kilka kroków w przód)Mazi pisze:Potknoł sie i upad gdy jego ciało przechylało sie do przodu w niewytłumaczalny fizycznei sposób . Mam nadzieje ze wiesz o co choodzi ;>
24 kwietnia 2002 r., A night at the Apollo, podczas "Black or white" zapewne: http://www.mjjforum.com/gallery/thumbnails.php?album=37MJJ pisze:2. Podczas jakiego występu Michaela na gitarze przygrywał Dave Navarro ?
Wiem, kto może znać odpowiedź :]MJJ pisze:3. Kiedy i przy jakiej okazji Slash (...)
i ciąg dalszy tej wypowiedzi...MJJ pisze:3. Kiedy i przy jakiej okazji Slash powiedział o Michaelu:
"He's a fucking brilliant entertainer, a complete natural. He's the only guy I've ever met that's real - for that kind of music. I grew up listening to the Jackson 5. I used to love 'Dancing Machine'."