to tylko ja_homesick :]
to tylko ja_homesick :]
Witam,
Tak was podgladam od jakiegos czasu to i sie przedstawic chyba nalezy :P
Namietną " fanką kochanką" ;) Michaela bylam od jakiegos 6 roku zycia, wyroslam na Jacksonie jak pewnie duzo osob na forum, potem nastapil dlugi 10 letni odwyk i bum, gdy czlowiek mysli, ze juz dawno odrzucil mlodziencze fascynacje, okazuje sie, ze z tego kolesia nie da rady wyrosnac :]
nadrabiam wiec zaleglosci i na nowo odkrywam, to co mnie kiedys tak magnetyzowalo w tej muzyce i musze przyznac, ze taka podroz w czasie sprawia wiele radosci :)
to w zasadzie tyle o mnie, houk! :]
Tak was podgladam od jakiegos czasu to i sie przedstawic chyba nalezy :P
Namietną " fanką kochanką" ;) Michaela bylam od jakiegos 6 roku zycia, wyroslam na Jacksonie jak pewnie duzo osob na forum, potem nastapil dlugi 10 letni odwyk i bum, gdy czlowiek mysli, ze juz dawno odrzucil mlodziencze fascynacje, okazuje sie, ze z tego kolesia nie da rady wyrosnac :]
nadrabiam wiec zaleglosci i na nowo odkrywam, to co mnie kiedys tak magnetyzowalo w tej muzyce i musze przyznac, ze taka podroz w czasie sprawia wiele radosci :)
to w zasadzie tyle o mnie, houk! :]
Ostatnio zmieniony wt, 22 sty 2008, 17:05 przez homesick, łącznie zmieniany 1 raz.
witam witam ale proszę tak jak admin Majkel o to:
Majkel pisze:Ostatnio zagościłem na pewnym forum [pozdrowienia dla scream_in_silence ] i tam panuje miły a jakże praktyczny zwyczaj, że każda osoba jak się przedstawia w odpowiednim ku temu dziale to daje temat wiadomości taki jak ma nick, a przynajmniej umieszcza go na początku tematu. Nie jest to kategoryczny wymóg, ale byloby miło, a nie każdy temat w stylu "Witajcie" Smile
Na zawsze z Michaelem....
"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
O to tak jakbym czytala o sobieNamietną " fanką kochanką" ;) Michaela bylam od jakiegos 6 roku zycia, wyroslam na Jacksonie jak pewnie duzo osob na forum, potem nastapil dlugi 10 letni odwyk i bum, gdy czlowiek mysli, ze juz dawno odrzucil mlodziencze fascynacje, okazuje sie, ze z tego kolesia nie da rady wyrosnac :]

Witam cie goraco rowiesniczko i zycze dobrej zabawy

to gorsze niz heroina i wszystkie plagi razem wziete :]nikolka pisze: O to tak jakbym czytala o sobieTu juz ktos kiedys powiedzial ze Michael zawsze wraca i taka jest prawda,przekonalam sie o tym sama
Witam cie goraco rowiesniczko i zycze dobrej zabawy
hehe...Michael Jackson pisze:witam witam ale proszę tak jak admin Majkel o to:
Majkel pisze:Ostatnio zagościłem na pewnym forum [pozdrowienia dla scream_in_silence ] i tam panuje miły a jakże praktyczny zwyczaj, że każda osoba jak się przedstawia w odpowiednim ku temu dziale to daje temat wiadomości taki jak ma nick, a przynajmniej umieszcza go na początku tematu. Nie jest to kategoryczny wymóg, ale byloby miło, a nie każdy temat w stylu "Witajcie" Smile
no jak sam Michael Jackson mnie o to prosi , to nie smiem sie nie dostosowac :P
- Jacksomanka
- dangerous_girl
- dirty_susie
hm... ciekawy nick...
witam Cię...
oczywiście się nie czepiam :) tak tylko mówię, moim zdaniem, jeżeli jest w temacie nick, to wystarczy, nie musi on być koniecznie na początku... ale to tak moim zdaniem...
Peace...
witam Cię...
hm... i to mówi osoba, która od samego początku swojego 'bycia' na forum stosowała się do regulaminu...Michael Jackson pisze:witam witam ale proszę tak jak admin Majkel o to:Majkel pisze:Ostatnio zagościłem na pewnym forum [pozdrowienia dla scream_in_silence ] i tam panuje miły a jakże praktyczny zwyczaj, że każda osoba jak się przedstawia w odpowiednim ku temu dziale to daje temat wiadomości taki jak ma nick, a przynajmniej umieszcza go na początku tematu. Nie jest to kategoryczny wymóg, ale byloby miło, a nie każdy temat w stylu "Witajcie" Smile
oczywiście się nie czepiam :) tak tylko mówię, moim zdaniem, jeżeli jest w temacie nick, to wystarczy, nie musi on być koniecznie na początku... ale to tak moim zdaniem...
Peace...

dzieki wszytkim za powitanie
taaa.. to nadrabianie dosc problematyczne jest, doba za malo godzin ma niestety, a z nadmiaru wrazen niedlugo ciezko mi bedzie wrocic do rzeczywistoscidangerous_girl pisze:witaj homesick! miłego pisania życzę :) mamy obie dużo zaległości do nadrobienia hehe :D
'the road's gonna end on me.'
- dangerous_girl