Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Krótki reportaż o MJ, wyroku i prawdziwych fanach, który nagrałem na prośbę Anety. Oprócz Kasi, wypowiedzi udzielili m.in dziennikarz muzyczny Roman Rogowiecki , Skiba i prawdziwy fan....misia Yogi.
Generalnie nic ciekawego, jakieś tam bzdety ,kariera skończona , długi, nikt nie chce kupić Neverland , bla bla bla....
Ale durny ten reportaż
"Największa fanka"? "Miś Jogi"? "Pudełko czekoladek"?
Takie to dziwne było jakieś- pomieszanie z poplątaniem
Ale dzięki Willy - szkoda tylko, że obciąłeś to, co było najlepsze, czyli "Black or White"
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Willy - dziękuję, no i także Maziemu, który mi Cię znalazł :)
To są własnie dziennikarze - dali pół zdania z 30 minutowego wywiadu obcinając drugie pół w którym Kasia mówi, że jeżeli chodzi o imprezy dla dorosłych (jak dla firm, w klubach) albo dla wszystkich - czyli. np. na różnego rodzaju plenerach, to nie odczuwa różnicy w ilości zamówień. No ale to juz do ich koncepcji nie pasowało.
No i wzruszyła mnie ta "minimalna" charakteryzacja - Kasiu - od dziś masz przed występem na jej zrobienie 5 min, a nie jak zwykle - godzinę !!!!
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe