Nowe fotki Michaela ze studia [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Nowe fotki Michaela ze studia [koment.]
Tu zamieszczamy komentarze z wątku o nowych zdjęciach MJ'a:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4460
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=4460
Ostatnio zmieniony ndz, 16 mar 2008, 0:58 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
A pokazuj co mi tam:)
a w dziale Fakty dałem do przesłuchania relacje tego BigBoya co spotkał się z MJ w studiu w Las Vegas,polecam przesłuchać można się posikać w niektórych momentach ze śmiechu
a w dziale Fakty dałem do przesłuchania relacje tego BigBoya co spotkał się z MJ w studiu w Las Vegas,polecam przesłuchać można się posikać w niektórych momentach ze śmiechu
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Sorry a gdzie wy macie te fotki ze studia???????
http://www.youtube.com/watch?v=mLYK3V7dyjA&feature=plcp
Parodia Harrego Pottera
Parodia Harrego Pottera
A anionowych? Np poli(4-styrenosulfonian sodu)zu pisze:wśród nauki surfaktantów niejonowych i kationowych
Automatycznie myślę o tym jaki wpływ mają tego typu związki na odpowiedzi potencjometryczne i na parmetry pracy wybranych czujników jonowych. Przy jakim stężeniu w badanym roztworze wywołują silne interferencje? Jak skonstruować membranę czułą na molekuły wybranego surfaktanta? Zapędziłam się z rozpędu sorry za offtopa.
Fotencje rewelacja! MJ budzi na mojej twarzy nieprawdopodobny uśmiech!
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Anionowe już umiem [Niejonowe też cyknęłam]
Cicha, wiesz co... Jestem na 4. roku technologii chemicznej, ale...
Widzę, że łączy nas pewna nić porozumienia, chociaż za nic w świecie nie chcę zajmować się czujnikami jonowymi.
To nie był spam, tylko wypowiedź chemiczna między jedną fotką MJ a drugą
Cudownie widzieć MJ w dobrym humorze :) I wygląda tak dobrze!
EDIT: właśnie przesłuchałam tę bełkotliwą nieco ("you know what I'm sayin' " co 10 sekund) wypowiedź Big Boya, kimkolwiek on jest, i muszę powiedzieć, że ostatnie 30 sekund jest co najmniej żenujące. Co ten koleś sobie myśli? Kopnął go zaszczyt, że Mike zaprosił go na przesłuchanie Thrillera25, a on mówi, że "najbardziej niesamowite było to, jak MJ zdjął sobie nos i schował do kieszeni, hahaha, takie to śmieszne, no nie"? Baaaardzo dowcipne, brawo.
Cicha, wiesz co... Jestem na 4. roku technologii chemicznej, ale...
... yyyy.... yyy... To ja się nauczę jak otrzymywać sole amoniowe.cicha pisze:jaki wpływ mają tego typu związki na odpowiedzi potencjometryczne i na parmetry pracy wybranych czujników jonowych. Przy jakim stężeniu w badanym roztworze wywołują silne interferencje? Jak skonstruować membranę czułą na molekuły wybranego surfaktanta
Widzę, że łączy nas pewna nić porozumienia, chociaż za nic w świecie nie chcę zajmować się czujnikami jonowymi.
To nie był spam, tylko wypowiedź chemiczna między jedną fotką MJ a drugą
Cudownie widzieć MJ w dobrym humorze :) I wygląda tak dobrze!
EDIT: właśnie przesłuchałam tę bełkotliwą nieco ("you know what I'm sayin' " co 10 sekund) wypowiedź Big Boya, kimkolwiek on jest, i muszę powiedzieć, że ostatnie 30 sekund jest co najmniej żenujące. Co ten koleś sobie myśli? Kopnął go zaszczyt, że Mike zaprosił go na przesłuchanie Thrillera25, a on mówi, że "najbardziej niesamowite było to, jak MJ zdjął sobie nos i schował do kieszeni, hahaha, takie to śmieszne, no nie"? Baaaardzo dowcipne, brawo.
A to akurat wiem, że Ty na Polibudzie Chemicznej. Sama wspominałaś, a ja zapamiętałam.zu pisze:Cicha, wiesz co... Jestem na 4. roku technologii chemicznej, ale...
A z tymi stekami pytań retorycznych, to tylko taki żarcik.zu pisze:... yyyy.... yyy... To ja się nauczę jak otrzymywać sole amoniowe.
Jedno pewne. Swój swojego po fachu zrozumie. Nawet jeśli odmienne bieguny tej samej dziedziny, to jednak jest możliwość wzajemnego przenikania.
MJ nam stopniowo dozuje radość.zu pisze:Cudownie widzieć MJ w dobrym humorze :) I wygląda tak dobrze!
Wystarczy sama Jego obecność. Nawet jeśli tylko na śweżych fotkach.
No i ta aura bijąca od Niego. To widać na fotkach... :)
Jeszcze trochę do tej Gali Grammy...i przekonamy się czy będzie coś MJ'owego czy nic...
Dokładny czas pochodzenia tych fotek to prawdopodobnie początek stycznia 2008r. Tak dedukują fani na MJJCommunity.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...