prośba (wytyczne)

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
Majkel
Site Admin

prośba (wytyczne)

Post by Majkel »

na chwile obecną takie wytyczne, co mi sie w oczy rzuciło:

nie nadużywamy forum, co oznacza w praktyce:
- nie pisać całości postów Boldem, wielkimi literami itp.!
- nie wstawiać wielkich (głównie zbyt wysokich) obrazków w stopce!! Tych, ktorzy maja wysokie bardzo obrazki w stopce prosze (czytaj: narzucam) o ich zmiane na nizsze.

To wszystkoe ze wzgledow praktycznych i dbalosci jakiejs o forum i innych forumowiczow... czekam na zastosowanie sie. Nie bede wysylac prywatnych upomnien, jedynie beda konsekwencje :war:
Na razie na tyle.
Last edited by Majkel on Tue, 27 Dec 2005, 20:21, edited 1 time in total.
...
dzina

Post by dzina »

Chyba zadam bardzo głupie pytanie, co to jest „obrazek w stopce”? Proszę na mnie nie krzyczeć :nerwy: jeszcze nie kumam wszystkiego na nowym forum!
MJowitek

Post by MJowitek »

dzina wrote:Chyba zadam bardzo głupie pytanie, co to jest „obrazek w stopce”? Proszę na mnie nie krzyczeć :nerwy: jeszcze nie kumam wszystkiego na nowym forum!
No to Twoje 12 ławek.
Chyba, że ja o czymś nie wiem :wariat:

Ja mam bardzo malutki :party:
dzina

Post by dzina »

:-o chodzi o sygnaturkę?! Ale szkoda :smutek: mam rozumieć, że musze się pozbyć mojej fotki! Tak na dobrą sprawę to nie jest aż taka duża, czy taki rozmiar może zostać? :nerwy:

P.S. MJowitek dzięki za info :-)
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

dzina wrote:Ale szkoda :smutek: mam rozumieć, że musze się pozbyć mojej fotki! Tak na dobrą sprawę to nie jest aż taka duża, czy taki rozmiar może zostać?
przyjmijmy, ze to co masz to jest maksimum... te 150 px wysokosci.
Chyba, ze sami uznacie na forum, ze meczy was tyle przewijania by ciagle widziec te same obrazki...
...
dzina

Post by dzina »

Majkel dzięki za odpowiedz!
Póki co zostawię taką wielkość skoro mieszczę się w maksimum, ale postaram się poszukać coś mniejszego!
THRILLER

Re: prośba (wytyczne)

Post by THRILLER »

Majkel wrote:na chwile obecną takie wytyczne, co mi sie w oczy rzuciło:

nie nadużywamy forum, co oznacza w praktyce:
- nie pisać całości postów Boldem, wielkimi literami itp.!
- nie wstawiać wielkich (głównie zbyt wysokich) obrazków w stopce!! Tych, ktorzy maja wysokie bardzo obrazki w stopce prosze (czytaj: narzucam) o ich zmiane na nizsze.

To wszystkoe ze wzgledow praktycznych i dbalosci jakiejs o forum i innych forumowiczow... czekam na zastosowanie sie. Nie bede wysylac prywatnych upomnien, jedynie beda konsekwencje :war:
Na razie na tyle.

nenene
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

Hej pol godziny meczylam sie zeby wejsc na to forum ale dotarlam,uff...troszke przypomina mi to z jacksonworld ale to ma ładniejszy kolor bo niebieski no i wreszcie jest przejrzyste bo na poprzednim bardzo sie gubilam Same plusy!!!!!Bravo praVo i jeszcze raz bravo!!!!!!
Image