Witam wszystkich!
Witam wszystkich!
Witam wszystkich nazywam sie Damian i mysle ze spedze tu mile dni godziny minuty i nawet sekundy z wami! :)
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
witaj, dołączam się do prośby zmienienia loginu
a poza tym powiedz coś o sobie i jak się zaczęła Twoja przygoda z Michaelem?
Pozdro
a poza tym powiedz coś o sobie i jak się zaczęła Twoja przygoda z Michaelem?
Pozdro

Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
- Michalina J. xD
- smooth_criminal
Tak Rafał. Kolega Damian pewnie nick zmieni.Majkel pisze:Chcę abyś zmienił swój login, nick na inny.
Przyjdzie nowy kolega i...

w euforii, że nikt(!) na forum Michaela Jacksona nie wpadł jeszcze na ten pomysł, chcąc być oryginalny - ochrzci się Michaelem

Damian my na Ciebie nie naskakujemy, żebyś sobie nie pomyślał.
Michael Jackson jest jeden i to po prostu nie przystoi.

Serdecznie witam na forum!
P.S. Mam propozycję. Może warto do regulaminu dodać podpunkt, że nick/login "Michael Jackson" jest zastrzeżony i prosi się nowych użytkowników 4um o nie wykorzystywanie tego imienia i nazwiska dla własnych potrzeb. Albo gdzieś na forum taką adnotację dać. W widocznym miejscu.
Regulaminu i tak nikt nie czyta...

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Albo po prostu zablokować ten nick (o ile jest taka możliwość, z tego co pamiętam na fora.pl dało się). No chyba, że wszyscy z nadzieją czekają na zjawienie się prawdziwego Króla ; )Lika pisze:P.S. Mam propozycję. Może warto do regulaminu dodać podpunkt, że nick/login "Michael Jackson" jest zastrzeżony i prosi się nowych użytkowników 4um o nie wykorzystywanie tego imienia i nazwiska dla własnych potrzeb. Albo gdzieś na forum taką adnotację dać. W widocznym miejscu.
Witaj.
.