Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Dzis w "Gazecie Wrocławskiej" jest sonda, pytanie brzmi "Czy wierzysz w niewinność Michael’a Jackson’a?" Można też dzwonić pod numer tel. 0800166058 ale lepiej oddawać głosy na stronie! Podaje link, trzeba zejść trochę na dół, sonda jest na takim żółtym tle!
Czas głosowania już się zaczął od 13.00 i będzie trwał tylko do 15 ale to może dotyczy tylko oddawania głosów przez telefon
Wyniki opublikują jutro w gazecie wiec do dzieła
Aha można też napisać swój komentarz, jest możliwe, że któryś z nich pojawi się w jutrzejszej gazecie!
Done!
Zresztą, widzę, że MJówki już rozpoczęły pospolite ruszenie
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Rzeczywiście można więcej niż raz, nie wiem tylko dlaczego jak ja wcześniej próbowałam to nic z tego nie wyszło, a teraz mi się udało !
Jak Wam się uda zagłosować więcej niż raz to rewelacja!
Jest już 13 opinii ale super, może któraś będzie w gazecie! Jutro kupię i zdam Wam relacje
Faktycznie- mocno niedoskonala ta sonda.
Widocznie nie przewidzieli nalotu MJówek
No, to poklikałam sobie trochę
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
MJóweczki, udało się i to dzięki naszej mobilizacji! Uzyskaliśmy aż 83% na TAK , na NIE było tylko 15% a 2% nie mam zdania! Taka niby sobie sonda, ale zawsze jakiś pozytywny akcent, a tym bardziej, że opublikowali wyniki w lokalnej gazecie! Umieszczono dwa komentarze na TAK (Krzysztofa P. z Wrocławia i Magdaleny z Dzierżoniowa) i dwa na NIE! Dziękuję za wasze, jak to mówi M.Dz.*, „pospolite ruszenie”
Wszystkie Mjóweczki jesteście wspaniałe!
Skany z „Gazety Wrocławskiej” wrzucę po niedzieli!
dzina wrote:MJóweczki, udało się i to dzięki naszej mobilizacji! Uzyskaliśmy aż 83% na TAK , na NIE było tylko 15% a 2% nie mam zdania!
YESSSSS!
Mała rzecz, a jak cieszy
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"