Michael na okładce The Observer Music Monthly [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
tancerz

Michael na okładce The Observer Music Monthly [koment.]

Post autor: tancerz »

Ostatnio zmieniony sob, 15 mar 2008, 16:16 przez tancerz, łącznie zmieniany 3 razy.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

Michael nie wyszedł na tej okładce powalająco... Na urodzinach Jesse Jacksona wyglądał lepiej :P No ale przecież nie wygląd się liczy tylko talent :)
[*]
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Miałem już wczoraj postować,ale wyglądało mi na fake.

Zdjęcie dali masakryczne ;-) Zobaczymy co to będzie,gdzie to mogę dorwać,coś mi się wydaje że gdzieś już tą gazetkę tu widziałem.

Czekam na namiary:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
tancerz

Maro pisze:Miałem już wczoraj postować,ale wyglądało mi na fake.
:knuje: Zdjęcie z World music awards 06? :nerwy: Jeśli to fake to pardom ;-)

"In Observer Music Monthly, such is the state of Michael Jackson's career 25 years after the glittering success of Thriller that even Neverland's future is in doubt. But with plans for a new album and tour, could the former King of Pop be on the verge of the comeback?"

http://www.guardian.co.uk/theobserver/2008/mar/14/1
Ostatnio zmieniony sob, 15 mar 2008, 16:05 przez tancerz, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

:smiech:
Temat uprzątnęłam.
Już wyjaśniam co tu się działo....
Złapaliście go w wersji.... ekhm... roboczej, kiedy byłam w trakcie przenoszenia i doklejania postu Kadia.
"ble" to nadana przeze mnie nazwa robocza- zawsze tak nazywam przenoszone tematy, żeby je później łatwiej znaleźć ;-)
Koniec OT :hahaha:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
tancerz

M.Dż.* pisze: "ble" to nadana przeze mnie nazwa robocza- zawsze tak nazywam przenoszone tematy, żeby je później łatwiej znaleźć ;-)
:smiech: Ble ... :knuje: Zaczynamy nowy temat zaraz obok Ugh!!!?? :smiech: Zobaczymy które wygra :smiech: . Koniec OT :hahaha:
Ostatnio zmieniony czw, 13 mar 2008, 21:54 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

tancerz pisze:
M.Dż.* pisze: "ble" to nadana przeze mnie nazwa robocza- zawsze tak nazywam przenoszone tematy, żeby je później łatwiej znaleźć ;-)
:smiech: Ble ... :knuje: Zaczynamy nowy temat zaraz obok Ugh!!!?? :smiech: Zobaczymy które wygra :smiech: .
Broń Cię Panie Boże!
Bo bedę doklejać do UGH ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Maro pisze:Zdjęcie dali masakryczne
zdjęcie + tło...
nasuwa się absurdalne skojarzenie do Zmartwychwstania Chrystusa... :surrender: (Oby to był FAKE!)

Od razu mi się przypomina wizerunek Matki Boskiej z Madonną do (profesjonalnej) okładki Machiny...
:/

ps. Gdyby dali naturalne tło to zdjęcie nie byłoby takie masakryczne....
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

cicha pisze:
Maro pisze:Zdjęcie dali masakryczne
zdjęcie + tło...
nasuwa się absurdalne skojarzenie do Zmartwychwstania Chrystusa... :surrender: (Oby to był FAKE!)
oczywiscie, ze o to chodzi, fajne jest bo smieszne i kiczowate i przykuwa uwage.

i w ogole to kojarzy mi sie z takimi propagandowymi ksiazeczkami roznoszonymi przez nomen omen Swiadkow Jehowy, taka sama estetyka :P

i nie moge wyjsc z podziwu, ze wyglada to na jakis rzeczowy artykul dotyczacy jego planow artystycznych. wow, swieto lasu normalnie.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ale w takim magazynie,MJ chciał by powiadomić świat co będzie(?) miał zamiar robić?nie wierzę do póki nie zobaczę.... Myślałem że w jakimś Rolling czy Q bądź Ebony.... spóźnia się już miesiąc a mieliśmy wiedzieć już w lutym co się ma święcić...
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

homesick pisze:i w ogole to kojarzy mi sie z takimi propagandowymi ksiazeczkami roznoszonymi przez nomen omen Swiadkow Jehowy, taka sama estetyka :P
Też mi sie tak skojarzyło...ale prawda jest taka, że Jehowi nie wierzą w zmartwychwstanie cielesne Chrystusa.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

ej no to jest porzadna gazeta, nie orientuje sie jakos dokladnie, ale dosc prestizowa

poza tym on teraz raczej ku Europie sie zwraca, wiec angielskie porzadne czasopismo, czemu nie, choc ja mysle, ze tam nic od Michaela nie bedzie tylko spekulacje na temat jego planow.
Też mi sie tak skojarzyło...ale prawda jest taka, że Jehowi nie wierzą w zmartwychwstanie cielesne Chrystusa.
co nie pzreszkadza Michaelowi miec Chrystusa za bohatera ;)
no tu chodzi przeciez o prowokacje lekka i podswiadome skojarzenia.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

cicha pisze:zdjęcie + tło...
nasuwa się absurdalne skojarzenie do Zmartwychwstania Chrystusa... Poddaję się (Oby to był FAKE!)

Od razu mi się przypomina wizerunek Matki Boskiej z Madonną do (profesjonalnej) okładki Machiny...
Mnie to wygląda na czystą prowokację.
Właśnie chodzi o to,żeby ludzie o tym mówili.

Niby poprzez umieszczenie jego wizerunku na okładce chcą ogłosić światu jego"zmartwychwstanie", ale z drugiej strony mam wrażenie,że z niego po prostu kpią.
Takie jest moje odczucie.

Generalnie na pierwszy rzut oka ma się wrażenie, że takie zdjęcie na okładce prowadzi tylko do niewartościowego artykułu wewnątrz.
Mam rację?
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

On wygląda na tej okładce jak przybysz z kosmosu. Fanatycy to zniosą, fani te masakrę zaakceptują, a ludzie będą mieli kolejną sensację i pole do popisu w obsmarowywaniu Jacksona.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Xscape pisze:On wygląda na tej okładce jak przybysz z kosmosu.
To ja powiem, że wcale nie wygląda ani gorzej ani dziwniej, niż Janet na okładce swojej najnowszej płyty... :smiech:
Jak ktoś zamierza "jeździć" po Jacksonie, to i bez tego sobie ulży nenene

Nie ma się czym przyjmować. Jestem ciekawa co w środku :)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
ODPOWIEDZ