who's BAD?! :) wreszcie w gronie genialnych ludzi :)
-
who's BAD?! :) wreszcie w gronie genialnych ludzi :)
jestem nowa :D czuje sie zaszczycona mogac dolaczyc do takiej wspolnoty :D Mam na imie Kaska, mieszkam w Krakowie i kocham Michaela.. hmmm to zazwyczaj pierwsze zdanie jakie jestem w stanie o sobie powiedziec :D
nazywaja mnie "wyslannikiem krucjaty":P dlaczego? bo probuje naszym rodakom , ktorzy swe opinie czerpia z tabloidow glosic prawde. nienawidze kiedy ktos o Michaelu mowi jakies absurdalne rzeczy. dlatego postanowilam cierpliwie tlumaczyc tym nedznikom, dlaczego MJ jest najwspanialszy i dlaczego Go kocham.
Muzyka to w moim zyciu nr 1. oprocz MJ slucham Aaliyah,Christiny A, Darren'a Hayes'a, Janet, TLC, Alicii Keys, Missy Elliott, Lil'Kim,Mariah, Ludacrisa, DMXa,NASa, Diddy'ego,Maroon 5 i Backstreet Boys:)
mieszanka wybuchowa :) pozdrawiam
nazywaja mnie "wyslannikiem krucjaty":P dlaczego? bo probuje naszym rodakom , ktorzy swe opinie czerpia z tabloidow glosic prawde. nienawidze kiedy ktos o Michaelu mowi jakies absurdalne rzeczy. dlatego postanowilam cierpliwie tlumaczyc tym nedznikom, dlaczego MJ jest najwspanialszy i dlaczego Go kocham.
Muzyka to w moim zyciu nr 1. oprocz MJ slucham Aaliyah,Christiny A, Darren'a Hayes'a, Janet, TLC, Alicii Keys, Missy Elliott, Lil'Kim,Mariah, Ludacrisa, DMXa,NASa, Diddy'ego,Maroon 5 i Backstreet Boys:)
mieszanka wybuchowa :) pozdrawiam
Don't Tell Me You Agree With Me
When I Saw You Kickin' Dirt In My Eye
When I Saw You Kickin' Dirt In My Eye
- maadziulaa
"she will be loved"Maroon 5 uwielbiam to
witaj na forum 

http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
-
- Jacksomanka
- Lady Justine
I'm bad, really really bad:*
dobra, witaj Katarzyno
(nie lubię zdrobnień), jesteś z Krk, więc powiedz mi, gdzie znajdę w Twoim mieście jakiś sklep związany z Michaelem Jacksonem? Byłam wczoraj w Krakowie, ale mało czasu bo spieszyłam się do teatru, więc wpadłam tylko do Empiku i Galerii.
dobra, witaj Katarzyno

Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
- Michalina J. xD
- smooth_criminal