Reality TV Show z MJ

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Speechless

Reality TV Show z MJ

Post autor: Speechless »

Michael Jackson is wheeling and dealing. Michael Jackson's accuser is just plain dealing.

That's the tale of the two camps as life goes on in the wake of the pop star's acquittal on child molestation and other charges.

According to Wednesday's Hollywood Reporter, a Jackson family friend and a top Hollywood talent agency are pitching a six-party reality-TV series to star the entertainer, his parents and assorted siblings.

The project is said to show how the famed clan dealt with the months following Jackson's November 2003 arrest. Interestingly, according to the Reporter, the series was on the drawing board even before Jackson's sweeping courtroom victory on Monday. Networks such as ABC and Fox heard the pitch last week, the paper said.

Jackson family spokeswoman Angel Howansky could not immediately confirm or deny the report. Jackson himself has not been seen in public since somberly exiting the Santa Maria, California, courthouse a free man.

If the TV deal goes--and there was no indication that anybody had bitten yet--Jackson would join the likes of Britney Spears, Jessica Simpson and Nick Lachey as pop stars gone reality stars. He would be the first, however, to attempt the transition with more baggage than even Spears could cram into a limo.

Source: E! Online
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Larry King zapytał w dzisiejszym programie Jeremaina o te pogłoski a Jeremain nie potwierdził, żeby takie reality-show było planowane.

Od siebie dodam, że Michael jest ostatnią osobą na świecie, którą bym podejrzewał, że chiałaby wziąść udział w programie typu reality-show.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

MJJ pisze:Od siebie dodam, że Michael jest ostatnią osobą na świecie, którą bym podejrzewał, że chiałaby wziąść udział w programie typu reality-show.
Jakieś tam prywatne archiwa co prawda umieścił w Private Home Movies, ale takie coś... jest chyba mało prawdopodobne :]
KASIA

Post autor: KASIA »

To by było w jego stylu.... :nerwy: :zly:

Michael! ZLITUJ SIĘ!

NIE
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

KASIA pisze:To by było w jego stylu.... :nerwy: :zly:

Michael! ZLITUJ SIĘ!

NIE
:wariat: :wariat:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Luis_Makrela

Post autor: Luis_Makrela »

Nie,błagam nie!!!!!!!!!!Wtedy by się dopiero zaczęło: "Nie ma kasy to robi takie g...." Nie lubię takich programów,wystarczy rodzina Osbourne'ów :surrender:
Awatar użytkownika
lunatyczka

KING: "The Hollywood Reporter" says that your family is pushing a reality television series. Any truth to that?

J. JACKSON: The family's pushing what?

KING: A reality television years.

J. JACKSON: I've have never heard anything like that, Larry. That's a surprise to me. That's something new.

Przynajmniej Jermaine nic o tym nie wie ;-)
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
lunatyczka

Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Nie wiedziałam gdzie to wrzucić... o ile się nie mylę, to na MTV, w poniedziałek i czwartek, będą programy o Michaelu. Będzie jakaś seria programów - "Super Week". Pierwszy program o Michaleu to "The Fabulous Life of Michael Jackson" (licznie powtarzany), a drugi - "The Rise And Fall of Michael Jackson". Tego drugiego chyba nie widziałam. W każdym razie - jeśli ktoś nie widział to można obejrzeć ten pierwszy i dowiedzieć się dlaczego Michael ma teraz tyle długów :wariat: glupija

edit: programy zaczynają się o 20:05
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

kate pisze:Nie wiedziałam gdzie to wrzucić... o ile się nie mylę, to na MTV, w poniedziałek i czwartek, będą programy o Michaelu. Będzie jakaś seria programów - "Super Week". Pierwszy program o Michaleu to "The Fabulous Life of Michael Jackson" (licznie powtarzany), a drugi - "The Rise And Fall of Michael Jackson". Tego drugiego chyba nie widziałam. W każdym razie - jeśli ktoś nie widział to można obejrzeć ten pierwszy i dowiedzieć się dlaczego Michael ma teraz tyle długów :wariat: glupija

edit: programy zaczynają się o 20:05
Mam pytanko czy to bedzie lecialo na polskich wydaniach Mtv czy innych np niemieckich?! :wariat:
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Luis_Makrela

Post autor: Luis_Makrela »

w programie jest jakiś super week w poniedziałek,wtorek,środe i czwartek.szukam na stronce mtv...i nic-może ja po prostu szukać nie potrafię :wariat: natomiast super week skomentowany jest jako "zajawka atrakcji weekendu"-czyżby to oznaczało weekend z MJ'em :happy: nie miałabym nic przeciwko,jeżeli nie bedzie to dotyczyło głównie procesu :wariat:
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Mam pytanko czy to bedzie lecialo na polskich wydaniach Mtv czy innych np niemieckich?!
Na naszym, polskim (i nie na Classic'u!).
w programie jest jakiś super week w poniedziałek,wtorek,środe i czwartek.
Dziś widziałam na MTV reklamę tego "Super Week'u". Mają tam być jakieś programy o "gwiadach" etc... W tym te 2 programy o Michaelu. O ile dobrze pamiętam :wariat: . A o weekendzie nic jeszcze nie słyszałam, ale może, może...
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Ja również nie miałabym nic przeciwko temu. Nie pamiętam teraz dokładnie , czy to byłó w poprzednią niedzielę czy też w ciągu tygonia, ale chyba na ćlassic leciała historia Michaela w muzyce. Była to któraś z kolei powtórka. ;-)
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Tylko prosze niech jackson zadnych reality show nie produkuje nie chce by skonczylo sie jak ten wywiad to popierwsze a po drugie nie cierpie tego rodzaju programow .Sa to programy moim zdaniem dla bezmozgowcow , co z przykroscia musze stwierdzic zawladnelo duza iloscia ludzi w naszym kraju niestety
I sorki dla tych co czuja sie urazeni , ale poprostu tak mysle o tych programach , tanim kosztem a kase bija na tym ze az strach pomyslec jakie jeszcze glupoty wadna do glowy naszym "producentom telewizyjnym" na jakie jeszcze genialne programy wpadna i zaprezentuja.Ach STRACH O TYM MYSLEC!!
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
la_licorne

Post autor: la_licorne »

Kermitek pisze:Tylko prosze niech jackson zadnych reality show nie produkuje nie chce by skonczylo sie jak ten wywiad to popierwsze a po drugie nie cierpie tego rodzaju programow .Sa to programy moim zdaniem dla bezmozgowcow , co z przykroscia musze stwierdzic zawladnelo duza iloscia ludzi w naszym kraju niestety
I sorki dla tych co czuja sie urazeni , ale poprostu tak mysle o tych programach , tanim kosztem a kase bija na tym ze az strach pomyslec jakie jeszcze glupoty wadna do glowy naszym "producentom telewizyjnym" na jakie jeszcze genialne programy wpadna i zaprezentuja.Ach STRACH O TYM MYSLEC!!
Jak na razie MJ nie ma takiego zamiaru, także don't worry...a co do tego typu programów to zgadzam się w 100%... Zawsze się zastanawiałam co ludzie w tym widzą. :wariat:
ODPOWIEDZ