RADIO ZET LIVE - MJ Live In Bucharest '92... Enjoy!
RADIO ZET LIVE - MJ Live In Bucharest '92... Enjoy!
Tak więc udało się nagrać koncert!
Rzucam go na... MegaUpolad
Dla tych którzy nie wiedzą jak pobierać stąd informuję o pobraniu wtyczki która jest na tej stronce automatycznie do pobrania.
Programy które bez problemowo odtwarzają ten plik to Winamp i Windows Media Player.
W skład audycji weszły takie nagrania jak:
(Human Nature, Smooth Criminal, I Just Can't Stop Loving You (z Siedah Garret),
I'll Be There, Thriller, Billie Jean, Beat It, Will You Be There, Black Or White, Heal The World, Man In The Mirror)
Oto link do pliku:
POBIERZ Radio Zet Live - MJ Live In Bukarest '92 Plik Waży 13MB
Mam nadzieję że wszyscy zainteresowani będą mogli się tym nacieszyć bez zbędnych problemów. Piasek podołał zadaniu i fajnie to zapowiadał... bo poczułem się jak wtedy to znaczy jak smark przed TV w 1992 roku!
EDIT: A tu dla wszystkich, którzy czują niedosyt... wrzuciłem brakujące ogniwa audycji!
POBIERZ Jam (Live In Bucharest '92)
POBIERZ Wanna Be Startin' Somethin' (Live In Bucharest '92)
POBIERZ She's Out Of My Life (Live In Bucharest '92)
POBIERZ Jackson 5 Medley (Live In Bucharest '92)
POBIERZ Working Day And Night (Live In Bucharest '92) (jedno z lepszych wykonań live w historii Michaela według mnie)
^wszystko w mp3 192kb/s
Rzucam go na... MegaUpolad
Dla tych którzy nie wiedzą jak pobierać stąd informuję o pobraniu wtyczki która jest na tej stronce automatycznie do pobrania.
Programy które bez problemowo odtwarzają ten plik to Winamp i Windows Media Player.
W skład audycji weszły takie nagrania jak:
(Human Nature, Smooth Criminal, I Just Can't Stop Loving You (z Siedah Garret),
I'll Be There, Thriller, Billie Jean, Beat It, Will You Be There, Black Or White, Heal The World, Man In The Mirror)
Oto link do pliku:
POBIERZ Radio Zet Live - MJ Live In Bukarest '92 Plik Waży 13MB
Mam nadzieję że wszyscy zainteresowani będą mogli się tym nacieszyć bez zbędnych problemów. Piasek podołał zadaniu i fajnie to zapowiadał... bo poczułem się jak wtedy to znaczy jak smark przed TV w 1992 roku!
EDIT: A tu dla wszystkich, którzy czują niedosyt... wrzuciłem brakujące ogniwa audycji!
POBIERZ Jam (Live In Bucharest '92)
POBIERZ Wanna Be Startin' Somethin' (Live In Bucharest '92)
POBIERZ She's Out Of My Life (Live In Bucharest '92)
POBIERZ Jackson 5 Medley (Live In Bucharest '92)
POBIERZ Working Day And Night (Live In Bucharest '92) (jedno z lepszych wykonań live w historii Michaela według mnie)
^wszystko w mp3 192kb/s
Ostatnio zmieniony pt, 28 mar 2008, 12:09 przez Mandey, łącznie zmieniany 2 razy.
Tutaj macie linka do RapidShare. Miłego ściągania. Plik waży ok 53 MB i jest zencodowany z AAC(winamp file) do .mp3!
http://rapidshare.com/files/102888480/L ... udycja.mp3
http://rapidshare.com/files/102888480/L ... udycja.mp3
- BlackDimension
- Streetwalker
Mandey, a mógłbyś wrzucić: Jam, Wanna Be Startin' Somethin', She's Out Of My Life,Medley, Working Day and Night na rapidshare?
dzięki
dzięki
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
Skoro Mandey nie może, to ja zapodammaryska17 pisze:Mandey, a mógłbyś wrzucić: Jam, Wanna Be Startin' Somethin', She's Out Of My Life,Medley, Working Day and Night na rapidshare?

Jam (Live In Bucharest '92)
Wanna Be Startin' Somethin' (Live In Bucharest '92)
She's Out Of My Life (Live In Bucharest '92)
Jackson 5 Medley (Live In Bucharest '92)
Working Day And Night (Live In Bucharest '92)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Mandey po prostu z linuxa korzystam od niedawna i się jeszcze nie łapie, ale dziękuję za chęci.
Lilka

dzięki pięknie i kłaniam się do stópLika pisze:Skoro Mandey nie może, to ja zapodam Smile

Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*