Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
hubertous

Spotkania fanów w Poznaniu

Post autor: hubertous »

Od jakiegoś czasu próbuję wraz z Trinity (pozdro :* xD) zainicjować spotkanie fanów Michaela w Poznaniu. ;-)
Tak więc spotkanie ma się odbyć 12 kwietnia (tj. sobota) ok. godziny 14-15 w centrum handlowym "Stary Browar" w wejściu (tzn. wszyscy mają się spotkać), przy aptece, obok "kamiennej twarzy", na pewno każdy poznaniak wie gdzie to jest, gwarantuję ;-) Wszystko jest poza tym jeszcze do ustalenia oczywiście. Wiadomo, spotkanie darmowe, każdy zabiera ze sobą co chce (forsa, kapelusik - jak ktoś chce potańczyć:D itd.)

O zgłoszenia i chęć przystąpienia do spotkania proszę tutaj lub na PW moje bądź Trinity. :-)

PS Mam nadzieję, że znajdzie się choć kilka osób na forum, które przyjadą
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Mjabs

Re: Zlot w Poznaniu! Ok. 12/04/08

Post autor: Mjabs »

hubertous pisze:Od jakiegoś czasu próbuję wraz z Trinity (pozdro :* xD) zainicjować spotkanie fanów Michaela w Poznaniu. ;-)
Tak więc spotkanie ma się odbyć 12 kwietnia (tj. sobota) ok. godziny 14-15 w centrum handlowym "Stary Browar" w wejściu (tzn. wszyscy mają się spotkać), przy aptece, obok "kamiennej twarzy", na pewno każdy poznaniak wie gdzie to jest, gwarantuję ;-) Wszystko jest poza tym jeszcze do ustalenia oczywiście. Wiadomo, spotkanie darmowe, każdy zabiera ze sobą co chce (forsa, kapelusik - jak ktoś chce potańczyć:D itd.)

O zgłoszenia i chęć przystąpienia do spotkania proszę tutaj lub na PW moje bądź Trinity. :-)

PS Mam nadzieję, że znajdzie się choć kilka osób na forum, które przyjadą
z checia bym sie pojawiła ale akurat wtedy wracam do domu do toronto!! buuu! ehh... a nie mozna by jakos tak w czwartek 10? albo tydzien pozniej w sobote??:/
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
hubertous

Ok, mogę przestawić ewentualnie na 19, ale nie później ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
alenia

Post autor: alenia »

I 12 i 19 kwietnia jest o.k, na 90% będę ( było by na 100%, ale nie mam pojęcia co moja rodzinka mi wykąbinuje glupija )
How does it feel
When you're alone
And you're cold inside?
Awatar użytkownika
Mjabs

to co spotykamy się tego 19?? :)
ღ السرّ ღ

[*]
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

w maju pisze sie na Poznan wsumie prawie jak za miedza :) pozdrawiam rodaków :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
hubertous

Mjabs pisze:to co spotykamy się tego 19?? :)
Oczywiście ;-) Chyba, że jakby coś mi wypadło, to mnie nie będzie, ale wątpię.
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

A więc, kto będzie?
Stary Browar, stara część :D główne wejście o godzinie 15??
I'll be there...
Awatar użytkownika
Mjabs

:/ przykro mi ale niestety jutro nie bede mogła sie pojawić na spotkaniu... wypadła mi bardzo nagła sprawa:/ niestety.... życze miłej zabawy :*
ღ السرّ ღ

[*]
Awatar użytkownika
alenia

Post autor: alenia »

Cóż, widzę, że nie tylko ja nie zdołałam dotrzeć na zlot. Szkoda :smutek:. Ma nadzieję, że dobrze sie bawiliście. I przepraszam, że wcześniej nie napisałam, że mnie nie będzie. :surrender:
How does it feel
When you're alone
And you're cold inside?
Awatar użytkownika
hubertous

No to muszę wam oznajmić, iż zlot się nie odbył... Nikt się nie zgłosił, że będzie na 100%, to spotkałem się po prostu z Trinity 2 godziny później prywatnie ;-)
Tak więc proszę dawać propozycje kiedy wam pasuje kolejny zlot.
Obrazek
Czarna Agnes

Post autor: Czarna Agnes »

Ja mieszkam w Poznaniu i jeśli jakieś spotkanie fanów miałoby się tutaj odbyć to bardzo chętnie przyjde! Dopiero od dzisiaj jestem na forum więc wcześniej nawet nie wiedziałam o tym!
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Ja również jestem z Poznania i uważam, że to bardzo dobry pomysł. Nie znam zbyt wielu fanów osobiście, miło by było z kimś porozmawiać. Jakaś reaktywacja pomysłu ? ;-) ..czy raczej już Wam minęła ochota..

..jestem ciekawa jak ten wątek się rozwinie :mj:
pozdrawiam PoznańskichFanów :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mjabs

moja propozycja spotkania koniec maja jakos w ten ostatni weekend - na pewno wtedy bede w pzn a ze juwenalia to o czas wolny tez nie bedzie trudno... wiem ze długa perspektywa ale tak lepiej bedzie sobie czas wolny zarezerwować i wszystkich powiadomic :) co wy na to??:)
ღ السرّ ღ

[*]
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

ale rozumiem, że mówiąc koniec maja masz na myśli sam koniuszek, tzn 31 (?). O tydzień wcześniej jest BożeCiało, dłuższy 'weekend' i myślę, że wiele osób może wyjechać.

Niech wszyscy poznaniacy się wypowiedzą, żebyśmy się nie doczekali znów takiego finału, o którym w tym wątku można przeczytać :nerwy: (;

pozdrawiam ;*
Obrazek
ODPOWIEDZ