Na MSNBC
Jeśli by się zastanowić, to (gdyby już takie coś miało miejsce) Mesereau miałby ułatwioną sprawę - nie trudno będzie w tym wypadku udowodnić, że matkeczka leci tylko na pieniądze... Przecież najpierw zapierała się, że nie chce "the devil's money", a teraz nagle jej się odmienia??
Ciekawe jak by to uzasadniła...

Zgadzam sie... Glupia szmata i tyle. A ten caly Gavin to na bandyte mi wyglada. A tak kulka kolo niego na tamtych zdjeciach to niby ma byc jego brat!! Bo jak tak, to niezle byl karmiony i chyba na brak kasy nie narzekal... Co do odszkodowania, to moim zdaniem koszta procesu Michaela powinna pokryc prokuratura- MR. Snedzio. $500.000 za adwokato + paliwo + straty zwiazane ze stresem + oplaty za lekarza + srodki uspokajajace + srodki nasenne... Wymieniac dalej?? Ze 4mln by sie uzbieraly... HAHAHHAHHAAH+kate pisze:Jeśli by się zastanowić, to (gdyby już takie coś miało miejsce) Mesereau miałby ułatwioną sprawę - nie trudno będzie w tym wypadku udowodnić, że matkeczka leci tylko na pieniądze... Przecież najpierw zapierała się, że nie chce "the devil's money", a teraz nagle jej się odmienia??Ciekawe jak by to uzasadniła...
Jestem do tego zmuszony...
a) kulka
b) pedał
c) pederasta
d) zboczeniec
e) długowłosy satanista
f) zoofil
g) nekrofil
h) antychryst
i) szpetne dziecko
j) strzelający beznadziejne miny wieśniak
k) kolejny fan Giertycha
l) ktoś, komu mózg wyżarł o. Rydzyk
m) transwestyta
n) bandyta
o) złodziej
p) gwałciciel
(...)
Nie to, że bronię Gavina, ale jeżeli niektórzy przyczepiają się do jego wyglądu, to... ekhm... no comments
Szczególnie, że większość rzuciłaby się (może nie dosłownie ;) ), gdyby ktoś powiedział, że Michael maluje się jak baba i wygląda jak cień człowieka, względnie człowiek-wrak.
A pamiętacie pewnego fana, który tak zaciekle bronił Michaela i (chyba on...) krzyknął na Diane Diamond... BITCH? Też nie był szczupły specjalnie. Ale czy ktoś go tu kiedykolwiek atakował, że wygląda jak kulka?

A tak wogóle 4 miliony dolarów tylko by się uzbierało? ;) Sama kaucja 75% tego kosztowała...
---
A mamuśka niech sobie żada procesów cywilnych i odszkodowań... Popstryka palcami, nikt jej nie uwierzy ;)

A mi na zwykłego nastolatka, jakich wielu. Jak dam swoje zdjęcie, to niewykluczone, że w.g. niektórych mogę wyglądać jak:eljiah pisze:A ten caly Gavin to na bandyte mi wyglada.
a) kulka
b) pedał
c) pederasta
d) zboczeniec
e) długowłosy satanista
f) zoofil
g) nekrofil
h) antychryst
i) szpetne dziecko
k) kolejny fan Giertycha
m) transwestyta
n) bandyta
o) złodziej
p) gwałciciel
(...)
Nie to, że bronię Gavina, ale jeżeli niektórzy przyczepiają się do jego wyglądu, to... ekhm... no comments

Nobody's perfect?elijah pisze: A tak kulka kolo niego na tamtych zdjeciach to niby ma byc jego brat!!

No co, nie ukrywał, że w Neverlandzie miał dobrą opiekęelijah pisze:Bo jak tak, to niezle byl karmiony i chyba na brak kasy nie narzekal...

Wiesz co prawo amerykańskie myśli o Twoim zdaniu? Każdy by chciał, by Michaelowi milionowe kwoty zwracano, ale... cóż... nie tak łatwo. Zawsze ktoś może powiedzieć, że nie musiał brać drogich adwokatów, ochroniarzy i jeździć dobrym samochodem zżerającym od groma paliwaelijah pisze:Co do odszkodowania, to moim zdaniem koszta procesu Michaela powinna pokryc prokuratura- MR. Snedzio. $500.000 za adwokato + paliwo + straty zwiazane ze stresem + oplaty za lekarza + srodki uspokajajace + srodki nasenne... Wymieniac dalej?? Ze 4mln by sie uzbieraly... HAHAHHAHHAAH+

A tak wogóle 4 miliony dolarów tylko by się uzbierało? ;) Sama kaucja 75% tego kosztowała...
---
A mamuśka niech sobie żada procesów cywilnych i odszkodowań... Popstryka palcami, nikt jej nie uwierzy ;)
Tak, ale jak sama nazwa wskazuje KAUCJA zostanie mu zwrocona. TO mialo byc zabezpieczenie, zeby nie czmychnal. To tak jak z dekoderem polsatu, hahaha. Kaucja zostalaby mu zrocona nawet gdyby zostal uznany za winnego.Pank pisze:Jestem do tego zmuszony...![]()
eljiah pisze:A ten caly Gavin to na bandyte mi wyglada.
Pank pisze:Jak dam swoje zdjęcie, to niewykluczone, że w.g. niektórych mogę wyglądać jak:
a) kulka
b) pedał
c) pederasta
d) zboczeniec
e) długowłosy satanista
f) zoofil
g) nekrofil
h) antychryst
i) szpetne dziecko
k) kolejny fan Giertycha
m) transwestyta
n) bandyta
o) złodziej
p) gwałciciel
Musisz być bardzo ciekawą osobą, już się nie mogę doczekać poznania ciebie

r) takie miłe dziecko :)Pank pisze: a) kulka
b) pedał
c) pederasta
d) zboczeniec
e) długowłosy satanista
f) zoofil
g) nekrofil
h) antychryst
i) szpetne dziecko
k) kolejny fan Giertycha
m) transwestyta
n) bandyta
o) złodziej
p) gwałciciel
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
- PAulina (big fanka)
Pank pisze:
a) kulka
b) pedał
c) pederasta
d) zboczeniec
e) długowłosy satanista
f) zoofil
g) nekrofil
h) antychryst
i) szpetne dziecko
k) kolejny fan Giertycha
m) transwestyta
n) bandyta
o) złodziej
p) gwałciciel

//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
- PAulina (big fanka)