Michaelowe konkursy Mandey'a

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Mandey

Michaelowe konkursy Mandey'a

Post by Mandey »

M.Dż.*--> Wydzieliłam osobny temat.
Uważam, że te konkursy to bardzo sympatyczny pomysł i macie prawo się nimi cieszyć, o nich dyskutować i komentować. Szkoda by było, żeby się wymieszały z pozostałymi wątkami typu "sprzedam, kupię".
Swoją drogą, mam nadzieję Mandey, że jeszcze nie jeden konkurs przed nami ;-)

A ja mam bardzo nietypową propozycję...
Otóż sprzątając ostatnio na półce z książkami zjarzyłem
że mam dwa egzemplarze wydawnictwa Kevina J. Foxa "Michael Jackson Sekrety Raju Utraconego" i aby nie kurzył się nie potrzebnie jeden egzemplarz...
8 kwietnia o godzinie 20 w tym temacie zadam proste pytanie na temat MJ... i kto pierwszy poprawnie odpowie wysyłając do mnie na GG wiadomość z odpowiedzią dostaje książkę za free i koszty przesyłki opłacam ja! Pozdrawiam... i pamiętajcie... ten temat dziś 20:00 padnie pytanie ;-)
Last edited by Mandey on Sat, 07 Aug 2010, 8:25, edited 1 time in total.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Mandey

Post by Mandey »

OK! 20:00 wybiła...
Oto Pytanie: Z jakim zwierzakiem Michael fotografował się we wkładce do albumu "Thriller"?
Mój Numer GG 11775133 Czekam 10 Minut Na Odpowiedzi...
Kto pierwszy ten lepszy... nick zwycięzcy opublikuję tutaj!
Powodzenia :party:
NAJSZYBSZA BYŁA... KOLEŻANKA smooth_b GRATULUJĘ
ps. ja pier... ludzi napisało full, dzięki za zainteresowanie... pozdrawiam
Smooth_b

Post by Smooth_b »

Milo mi ogłosic ze wczoraj przyszla do mnie paczka od mandeya ktora wysłał zreszta priorytetem :-)
A w niej oprocz ksiażki płyta z CAŁĄ dyskografia Jackson5, The Jacksons, a także remiksy z singli.
Mandey podziekowałam Ci na gg tak jak umialam ale powtorze sie; sprawiles niesamowitą radość :happy:
Mandey

Post by Mandey »

Smooth_b wrote:Mandey podziekowałam Ci na gg tak jak umialam ale powtorze sie; sprawiles niesamowitą radość
Proszę Bardzo... Dla mnie uszczęśliwianie innych fanów to sama przyjemność... tym bardziej że nadarzyła się super okazja by to zrobić! ;-)
Mandey

Post by Mandey »

Mandey'a Konkursy Część 2
Obiecałem że w kolejnym konkursie nagrodą będzie singiel CD "Heal The World"... Przepraszam ale nie dotrzymam słowa. Mam za to dla Was coś innego, mianowicie to:
Image
Image
Koszulkę z wizerunkiem Michaela Jacksona promującą tournee Bad w Europie (tylko i wyłacznie!) ROZMIAR "L"
Koszulka ma paręnaście ładnych lat. Jest rzadko noszona, nie zniszczona, żadnych plam dziur itp. Była zwinięta w szafie wyłowiona przez moją żonkę która zaproponowała kolejny konkurs właśnie o nią! Zainteresowanych proszę o uwagę...
Pytanie o koszulkę padnie w tym temacie w tą niedzielę (20 IV) o godzinie 20:00. Zwycięzca prócz koszulki dostanie taką samą płytkę jak koleżanka "Smooth_b", tak więc jest o co walczyć. Pytanie będzie związane z moją ukochaną płytką "Bad"! Odpowiedzi jak ostatnio na GG! ;-)
ps. od razu zaznaczam że w konkursie brane są pod uwagę tylko osoby z forum a nie goście tylko je odwiedzający a nie zarejestrowani!
Last edited by Mandey on Fri, 23 May 2008, 15:12, edited 1 time in total.
Mandey

Post by Mandey »

Wybiła 20:00 Oto Pytanie...
Jak wiadomo ogólnie w filmie "Moonwalker" zawarte są piosenki z albumu "Bad". Jedna z nich w filmie ukazana jest z dodatkową zwrotką nie śpiewaną na albumie... O jaki utwór chodzi?
Odpowiedzi Kierujemy Na Moje GG O Numerze 11775133! Czekam 10 Minut... Kto Pierwszy Ten Lepszy! Koszulka I Płytka Czekają ;-)
Zwycięzca otrzyma wiadomość ode mnie o treści "GRATULUJĘ". Proszę później przysłać imię i nazwisko... adres i co najważniejsze nick z forum!

Image
Mandey

Post by Mandey »

Poprawna odpowiedź to Smooth Criminal...
Pierwszy z poprawną odpowiedzią był kolega o nicku Jethro
Gratuluję! A reszcie dziękuję za zainteresowanie.

ps. Fani Michael'a! Masa błędnych odpowiedzi! :smiech:
Jethro

Post by Jethro »

No chyba pierwszy raz w życiu coś wygrałem wiec radocha ogromna a jeszcze większa będzie za parę dni :]
Co tu dużo mówić Mandey jeszcze raz wielkie dzięki :]
Mandey

Post by Mandey »

Prince&Blanket wrote:czekamy na kolejny konkursik
Myślę że nie tak szybko nastąpi, bo rzeczy które były związane z Michael'em a miałem je dwie jak książka czy nie potrzebne jak koszulka się skończyły.
Ale zawsze można robić konkurs o płytę DVD którą dołączałem do nagród głównych. Jakiś rok konkursów i każdy fan na forum będzie znał Jackson 5, The Jacksons, Michael'a solo z Motown od podszewki. :smiech:
Z drugiej strony to lekkie piracenie glupija. Zobaczymy co będzie.
Jethro

Post by Jethro »

Paczka doszła dziś, czyli zajęło jej to tylko 1 dzień za co jestem ogromnie wdzięczny poczcie Polskiej ;P po ciężkim i zapowiadającym się na beznadziejny dniu, wkońcu coś pozytywnego :happy: Pozostaje mi tylko podziękować Mandey'owi znaleźć miejsce dla koszulki i zasłuchać się w Muzyce Michael'a od podszewki :muzyka:
Mandey

Post by Mandey »

Mandey'a Konkursy Część 3
;-) Siemka. A więc sprawa wygląda tak. W swojej kolekcji singli posiadam dość dziwną pozycję jaką jest pewien singiel. Już wyjaśniam o co biega.
Otóż jak wiadomo z albumu "Dangerous" na singlu ukazało się 9 piosenek. Każdego z nich posiadam w kolekcji, plus coś co ja nazywam nie umyślną pomyłką jaka zaszła kupując pewną pozycję na Allegro. Zalicytowałem kiedyś singla "Heal The World", ale został mi przysłany singiel z tą okładką ale w środku było cd singla "Who Is It" glupija Ta, zostałem zrobiony w bambukoo ale na własne życzenie bo nie patrzyłem na foty na których było to dokładnie widać.
Otóż tę płytkę daję na konkurs. Jest oryginalne wszystko no tylko że tak jak piszę wyżej okładka a cd to inne pozycje. Zainteresowani myślę że się znajdą by zawalczyć o to. A jak nie no to cóż. Będzie leżeć dalej. Poniżej fotki abyście mogli obczaić sytuację. Do wygranej dołączam płytkę DVD taką jaką dostali także smooth_B & Jethro, którzy wygrali w poprzednich konkursach. A na niej całe Jackson 5, młody Michael, The Jacksons, wszystkie remixy z singli, koncertówki i full nieoficjalnych remixów i niepublikowanych nagrań. Pozdrawiam.

Image Image
Image
Pytanie będzie związane z albumem "Dangerous", padnie w tym temacie w ten piątek 9 maja o godzine 20:00
Odpowiedzi jak zawsze na moje GG
:mj:
Last edited by Mandey on Fri, 23 May 2008, 15:11, edited 1 time in total.
Mandey

Post by Mandey »

Siemka.
Tak więc mamy piątek, wybiła 20:00 oto pytanko:
Jaki utwór jako trzeci promował na singlu, wydany w 1991 roku album "Dangerous"?

Image

Odpowiedzi kierujecie na moje GG o numerze 11775133 Czekam 10 minut!
Powodzenia ;-)
Mandey

Post by Mandey »

Poprawna odpowiedź to oczywiście ...In The Closet

Ladies & gentleman and the winner is... XANDER ;-)

Graty dla zwycięzcy, a reszcie dziękuję za zainteresowanie...
prawie 50 odpowiedzi... i wciąż napływają glupija
Xander

Post by Xander »

Siema! Już w środę doszła do mnie płytka z singlem Who is it i DVD z całą dyskografią Jacksonów. Jestem bardzo zadowolony bo nie wiem jak kiedykolwiek zdobyłbym te wszystkie piosenki :D Wszystko gra i działa :D Bierzcie udział w konkursach bo warto :D

P.S. Ja będę grał dalej jeśli będzie okazja, więc bójcie się HAHA :D

Pozdrawiam Mandey'a!!! nenene
Image
Mandey

Post by Mandey »

Mandey'a Konkursy Część 4
Kto nie lubi Michaela śpiewającego na żywo, w najlepszym dla siebie
okresie muzycznym niech nie bierze udziału w konkursie nenene
Żart!
Następny konkurs to batalia o płytkę DVD
MICHAEL JACKSON "Bad Tour - Live In Yokohama Stadium"
Jakość obrazu wyśmienita, dźwięk stereo równie dobry.
Michael w najwyższej formie.
Tylko usiąść i oglądać!
Tutaj możecie poczytać co o tym DVD sądzę.
Konkurs w najbliższą niedzielę 25 05 2008, godzina 20:00.
Pytanie będzie związane z okresem "Bad" Przygotować się loveMJPT

Image Image
Odpowiedzi jak zawsze kierować będziecie na moje GG. Do miłego! ;-)
Post Reply