Fryzury na Michaela
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Fryzury na Michaela
Witam, zapuszczam włosy aby mieć takie same jak Michael w teledysku "You are not alone" będę już niebawem u fryzjera i potrzebuje dobrego zdjęcia aby pokazać fryzjerce jak ma mnie obciąć...
Bardzo proszę o pomoc z góry bardzo dziękuje za zdjęcia.
Z którego roku jest piosenka "You are not alone" ?
Pozdrawiam.
Bardzo proszę o pomoc z góry bardzo dziękuje za zdjęcia.
Z którego roku jest piosenka "You are not alone" ?
Pozdrawiam.
Michael Jackson - KING OF POP
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Re: Proszę o zdjęcie z teledysku "You are not alone&quo
Chcę zobaczyć minę tej fryzjerkigregoryfx wrote: i potrzebuje dobrego zdjęcia aby pokazać fryzjerce jak ma mnie obciąć...

Z 1995 roku.
[*]
Dziękuje wszystkim, mam drobną buźkę, ale fryzjerka powiedziała że muszę jeszcze trochę poczekać z grzywką bo będę głupio wyglądał.
Fryzjerka nie ma nic do Michaela jest OK ! Jak będę obcięty to wyśle zdjęcie ale to dopiero za jakieś półtora miesiąca, już nie mogę się doczekać
Pozdrawiam.
Fryzjerka nie ma nic do Michaela jest OK ! Jak będę obcięty to wyśle zdjęcie ale to dopiero za jakieś półtora miesiąca, już nie mogę się doczekać

Pozdrawiam.
Jak na razie masz te włosy za krótkie....trzeba jeszcze poczekać!
A tak poza tym ja również nie mam przekonania że to dobry pomysł. Sądząc po zdjęciu twoje włosy są prawie proste i cienkie także efekt nawet przy obcięciu w taki sam sposób będzie się dość mocno różnił od fryzury Michaela - wiem co mówię bo lata temu spróbowałam na własnej głowie. Można co prawda częściowo to zmienić modelując je (codziennie)ale to nie to samo.
Ale skoro chcesz spróbować!
A tak poza tym ja również nie mam przekonania że to dobry pomysł. Sądząc po zdjęciu twoje włosy są prawie proste i cienkie także efekt nawet przy obcięciu w taki sam sposób będzie się dość mocno różnił od fryzury Michaela - wiem co mówię bo lata temu spróbowałam na własnej głowie. Można co prawda częściowo to zmienić modelując je (codziennie)ale to nie to samo.
Ale skoro chcesz spróbować!
Teraz mam włosy bardzo proste ponieważ rano do szkoły układałem je pianką, ale już za długo zapuszczam włosy aby się teraz poddać, jak postanowiłem tak zrobię
... Jutro zrobię zdjęcie bez użycia pianki do włosów i zobaczycie jakie mam oryginalne.

- bittersweetlady
heh to ja mam problem xD Jeszcze około 1.5 roku zapuszczania włosów i zrobie sobię fryzurę z występu Michaela z grupą nsync , nie chodzi mi o 30 th ... tylko ten drugi występ. Nie wiem czy to dobry pomysł bo włosy mam proste 

http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- Streetwalker