Z kim Michael nagra duet?[hazard]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Z kim Michael nagra duet?[hazard]
Mamy już ankietę kiedy MJ wyda album(pomysł Huczka) a dużo się słyszy o duetach Michael'a lub kolaboracjach na Jego nowy album lub na album innego artysty.Zabawmy się w typowanie a zarazem w opinie na temat rzekomych artystów mówiących o wspólnym nagrywaniu z Michaelem.
Dlaczego widział byś ich razem z Jacksonem lub nie?podaj swoją opinię lub argument.
ps.nie oczekuję postów typu,ona jest sezonowa,on piszczy a tamten jest słaby.
Jeśli jakiegoś artystę pominąłem,a on wspominał o rzekomej współpracy lub ktoś wspominał o współpracy tego kogoś z Królem Popu to piszcie,dodam.
Dlaczego widział byś ich razem z Jacksonem lub nie?podaj swoją opinię lub argument.
ps.nie oczekuję postów typu,ona jest sezonowa,on piszczy a tamten jest słaby.
Jeśli jakiegoś artystę pominąłem,a on wspominał o rzekomej współpracy lub ktoś wspominał o współpracy tego kogoś z Królem Popu to piszcie,dodam.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Spośród postaci świata muzyki wymienionych w ankiecie, najchętniej (nie umiejszając pozostałym) widziałbym Michael'a w duecie z Carlosem. Mieliśmy już Whatever Happens, które zwyciężyło w Najsłabszym Ogniwie (o czymś to świadczy, prawda?), więc moglibyśmy mieć kilka (2-3) podobnych kawałków na nowym albumie.
A jeśli chodzi o to, kto rzeczywiście jest najbliżej Michaela w studiu w Vegas, to moim zdaniem, jest to niewątpliwie Akon (czy słusznie? - okaże się, miejmy nadzieję, wkrótce).
A jeśli chodzi o to, kto rzeczywiście jest najbliżej Michaela w studiu w Vegas, to moim zdaniem, jest to niewątpliwie Akon (czy słusznie? - okaże się, miejmy nadzieję, wkrótce).
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Oj ja widzę,że wujaszek sie zdenerwował.Mandey pisze:Dodaj jeszcze opcję z nikim z powyższych, bo ja na to zagłosuję.
Autosugestia mi nie pasi.
Spokojnie kochany.
Fakt lista wyżej wymienionych artystów też mi nie pasuje.
Ja bym widziała Michael'a w duecie z Justinem Timberlak'iem (co by mi znacznie bardziej odpowiadało niż duet Madonna & Timberlake ).
Uważam,ze Justin jest jednym z najlepszych i zarazem na jednym z najbardziej rozchwytywanych współczesnych artystów, pasuje w kwestii stylu do Michael'a i myślę,że taki tandem zrobiłby furorę.
Senior i junior świata muzyki pop, r'n b and soul.
Ja bym widziała tez Jacksona w duecie z brytyjskim wokalistą Damon'em Albarn'em,ale to już zupełnie hardcorowa wersja,bo obaj panowie pochodzą z zupełnie różnych światów.
Ja zdenerwowal? Nie. Wyluzowany jestem. Zestaw jest straszny.Erna Shorter pisze:Oj ja widzę,że wujaszek sie zdenerwował.
Gdybym miał już z tego wybrać to... Chris Brown albo Ciara.
Łoooooooo! Tu z całym Gorillaz móglby nagrać, ale On tak pasuje do nich jak... Nie dokończę.Erna Shorter pisze:Ja bym widziała tez Jacksona w duecie z brytyjskim wokalistą Damon'em Albarn'em,ale to już zupełnie hardcorowa wersja,bo obaj panowie pochodzą z zupełnie różnych światów.
Wspominałem już kiedyś z kim bym chciał go usłyszeć...
George Michael, Prince niech się spotka z równymi sobie a nie z płotkami
Justin jakby zaczął tańczyć to Michael mógłby się dziś przy nim połamać gdyby próbował najnowszych ewolucji. Ale duet wokalny mógłby być ciekawy nie powiem.Erna Shorter pisze:Ja bym widziała Michael'a w duecie z Justinem Timberlak'iem
Z pań może jeszcze... Whitney Houston, Celine Dion
Zapewne wybierze ekhm... Akona i będą sobie śpiewać o laskach na parkiecie albo nie wiem... brak mi słów na tę kolaborację
Porażka Jacksona wszechczasów jak dla mnie. Chyba zacznę pacierz mówić i prosić "Goda Almajtiego" by się tak nie stało.
A ja tego nie widze. Lubie Justina ale nie pasuja mi wokalnie do siebie. Co do propozycji Maro to chyba przechyle sie do Leony Lewis - chcialbym to uslyszec, nie wiem czy by mi sie spodobalo ale chcialbym ich razem spiewajacych posluchac. A z kim Michael faktycznie nagra jakis duet , no to chyba oczywiscie ze z naszym ulubionym Akonem.Erna Shorter pisze:
Ja bym widziała Michael'a w duecie z Justinem Timberlak'iem
- Streetwalker
Pomysł na powrót gwiazd: nagraj duet z Justinem? Pomimo mojej sympatii do jego muzyki, jego kolaboracja - przynajmniej wokalna - z kolejną ikoną popu raczej mi się nie widzi. Tak samo powtórka z Santany. Do Will.I.Ama czy nawet Akona nic bym nie miał... tylko niech to nie będzie jakością przypominać dodatkowy materiał na Thriller 25.Ja bym widziała Michael'a w duecie z Justinem Timberlak'iem
pewnie nagra coś (oby tylko coś) z Akonem.
natomiast ja, jeżeli już miałby być duet, chciałabym utwór z Leoną Lewis, lub Santaną.
tak naprawdę tylko te 2 osoby z tej listy lubię, toleruję.
Leona ma wspaniały głos, zaczyna swą karierę, i przede wszystkim, jest na tzw. topie. Jej 2 piosenki szybko stały się popularne, znane, lubiane.
co do Santany, to człowiek-marka.
'Whatever Happens' -wg mnie utwór-marzenie. cudowny duet, chyba zaryzykuję stwierdzenia: najlepszy z duetów Michaela.
wydaje mi się jednak, że bardziej możliwy i realny jest duet z Leoną. (spośród tych dwóch)
tak więc, Michael nagrywaj z Leoną!
natomiast ja, jeżeli już miałby być duet, chciałabym utwór z Leoną Lewis, lub Santaną.
tak naprawdę tylko te 2 osoby z tej listy lubię, toleruję.
Leona ma wspaniały głos, zaczyna swą karierę, i przede wszystkim, jest na tzw. topie. Jej 2 piosenki szybko stały się popularne, znane, lubiane.
co do Santany, to człowiek-marka.
'Whatever Happens' -wg mnie utwór-marzenie. cudowny duet, chyba zaryzykuję stwierdzenia: najlepszy z duetów Michaela.
wydaje mi się jednak, że bardziej możliwy i realny jest duet z Leoną. (spośród tych dwóch)
tak więc, Michael nagrywaj z Leoną!